![]() |
Gülşen Hnm.
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Allah şifalar versin. Çiçeklerin hepisine 41 kere maaşallah . Çok ender türlerde çok alımlı çiçekleriniz var. Tekrar tekrar maaşallah. Benim aradığım çiçekte sizde mevcut. Episcia arıyorum ama bir türlü bulamadım. Nereden temin edebilirim acaba bilginiz varmı? Selamlar. |
Yener bey çiçeklerimle ilgili güzel görüşlerinize çok teşekkürler,episkiyaya gelince yaklaşık 3 aydır evde değilim çiçeklerim ne oldu bilmiyorum inşallah bu gece yola çıkıyorum yarın öğleye evde olurum Episkia ma bişey olmamışsa bir küçük dalcık göndereyim size
|
İyi yolculuklar GÜLSEN ablacım. Eve döndüğünde o güzel çiçeklerini tekrar görmeyi bekliyor olacağım. Merak içerisindeyim :)
|
Gülşen hanım Umarım yolculuğunuz iyi geçmiştir. inşaallah umduğunuz gibi bulmuşsunuzdur çiçeklerinizi ve bir güzel hasret gidermişsinizdir.
Selamlar. |
5 Eklenti(ler)
Hepinize iyi geceler arkadaşlar..Öncelikle geçmiş olsun mesajlarınıza çok çok teşekkür ederim, nihayet 3 aylık bir ayrılıktan sonra evimdeyim ve çiçeklerimle birlikteyim HADİ KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDELİM :) EVE DÖNDÜĞÜMDE PASKALYALARIM COŞMUŞDU :p
|
5 Eklenti(ler)
İzmirden A101 den sırf tomurcuklu diye aldığım kaktüsün çiçeği muhteşem açtı ;)
|
5 Eklenti(ler)
işte çiçek açan bir başka Rebutia kaktüsümün çiçekleri birazı açmış ve geçmişti ama beni görüncede bir kaç çiçeğini sundu benim için :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
Sarışın güzelim Mammilaria Surculosa ;)
|
4 Eklenti(ler)
Güzel Echveriam güzel çiçeklerini açıyor ;)
|
Merhaba Gülsen hanım.çiçekleriniz çok güzelmiş.MAŞALLAH.İyi akşamlar.
|
Alıntı:
|
Gülsen abla maşallah ya paskalyalarla a101 kaktüsüne bayıldım ;) Ayrıca gözüm şu beyaz paskalyaya takıldı o minik nezaman büyür de eşe dosta çelik verirse ilk taliplisi ben olmak isterim :p
|
Sevgili Gülsen tekrar merhaba, hoşgelmişsin. Büyük geçmişler olsun, neyse ki tekrar tüm güzelliklerinle birlikte gelmişsin. Devam inşallah!..
|
Sevgili GÜLSEN_
Hoşgeldiniz,paskalyalarınız ve kaktüslerinizin çiçekleri göz şenlendiriyor.A101'den aldığınız şahaneymiş,kaçırdım ben o satışı. :( Benim geçen yıl Migros'tan aldığım paskalyam,bir dolu tomurcuk çıkardığı sırada bir gün tüm yapraklarını döktü.Birkaçını yeniden diktim;bir kısmı bozuldu diğer bir kısım köklenir umarım.Neden böyle olduğunu hiç anlamadım. :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili GÜLSEN, öncelikle geçmiş olsun. Yokluğunuzda ben bile endişelenmiştim, bitkileriniz adına. Uzun bir süre çünkü. Onlar sizi özlemle beklemişler ve güzelliklerini gelir gelmez size, dolayısıyla bizlere sunmuşlar.:) |
bayıldım sayfanıza...bu kadar çiçek açmış kaktüsü bir arada hiç görmedim ben..maşallah...
|
Bizim buradaki A101'lere niye böyleleri gelmiyor. :o
|
4 Eklenti(ler)
arkadaşlar İzmir karşıyakadan A 101 den aldığım kaktüsü aldığımda böyleydi
|
4 Eklenti(ler)
İzmirde kızımın ve damadımın benim için aldıkları Phalanopsis orkidelerim :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
Buda giğer rengi
|
1 Eklenti(ler)
bu fuşya Paskalyayı arkadaşıma hediye almıştım :o
|
2 Eklenti(ler)
İzmirdeki komşu bahçedeki bodrum papatyaları :p
|
5 Eklenti(ler)
Avrupa çiçekçilik Gönül hanımın Sardunya serasından görüntüler
|
5 Eklenti(ler)
gönül hanımın serasından
|
Alıntı:
|
Sardunya serası ne kadar güzel görünüyor.
Orkidelerinizin renklerine bayıldım. Ben de ne zamandır sera,Bauhaus,fidanlık vs gezmedim.Fotoğrafları görünce ne var ne yok diye keşif gezisine çıkma isteğim geldi. :) |
1 Eklenti(ler)
GÜLSEN hanım hoş geldiniz tekrar geçmiş olsun sizde iyisinizdir inşallah sayfayı yine rengarenk yapmışsınız ellerinize sağlık
|
Hoş gelmişsiniz Gülşen hanım. Çok geçmiş olsun. Umarım her şey yolundadır.
Balkonunuz tam anlamıyla muhteşem yine. Paskalyaların renkleri de harika. Bol bol çiçeklerini görün inşallah. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
bu sabah çilek hasılatım miss gibi kokuyor ve lezzeti muhteşem :p buyrun beraber yiyelim ;)
|
5 Eklenti(ler)
Bu çiçeği kışın fide olarak göndermişti bir arkadaşım adını bilmiyorum ama yüksük çiçeği olduğunu söyledi bir arkadaşım
|
3 Eklenti(ler)
2 yaprağın birinde 3 çiçek açtı beyaz paskalyam kırmızıyla muhteşem uyumu harika :p
|
Çilekler çok nefis görünüyor. Afiyet olsun. Paskalyaların renkleri çok güzel. Renk uyumu da muhteşem gerçekten. Bol çiçeğini görün inşallah
|
Merhaba gülsen hanım.sizden mümkünse fikir almak istiyorum. Çamlı köyünde yaşıyorum.evimin önünde köy tezgahım var.Dogal kendi yaptıgım ürünler var.kara dut reçeli.bitki çayları buralarda bol.tezgahımın herkesinkinden farklı olması için neler yapa bilirim. isterseniz yarın fotografını yükleye bilirim.Yardıcı olurmusunz şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
Size özel mesaj gönderdim okurmusunuz lütfen |
Resimlerinizi görünce hayran kalmayan yoktur zannederim ben de resmen aşık oldum bazı çiçekleriniz benim bitki literatürüme altın harflerle girdi inşallah en kısa zamanda edinmek istiyorum ve sizi büyük bir zevkle takip edeceğim. Çalışmalarınız için tebrik ve teşekkürü borç bilirim. Saygılarımla.
|
Alıntı:
|
Sudem CİM İNŞALLAH BÜYÜSÜN HEPİNİZLE PAYLAŞIRIM
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025