![]() |
2 Eklenti(ler)
Kırmızı çiçekli gymnocalcium yok diyordum meğer geçen yıl aldığım kaktüsüm kırmızı çiçekliymiş Teşekkürler ALLAHım
|
2 Eklenti(ler)
Kılçık atlasımı geçen yıl ekmiştim yeni sürgünlerini vermeye başladı ;)
|
2 Eklenti(ler)
bu menekşem neden açmıyo :mad:
|
3 Eklenti(ler)
3 parmak boyundaki sakız sardunyam boyuna posuna bakmadan böyle güzel çiçek açtı :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
Adının Penstemon çiçeği olduğunu öğrendiğim çiçeğim
|
4 Eklenti(ler)
Arap fulumu geçen yaz sonu ekmiştim ilk çiçeğini açtı missler gibi kokuyor :p
|
4 Eklenti(ler)
Orkidelerimin son çiçekleri
|
4 Eklenti(ler)
Saksıya dökülen tohumlardan kendiliğinden çıkan aslan ağzı
|
Alıntı:
|
Tamam ablacım teşekkürler :)
|
Çiçekleriniz muhteşem. Hangi birini yazayım bilemedim, hele Kılıç Atlas'ı ilk defa görüyorum. Umarım en kısa zamanda çiçek açar çok merak ettim. Umarım kaçırmam :)
|
İnşallah çiçeğini görürüz hep beraber :)
|
Gülsen hanım hoş geldiniz, çiçeklerinizden uzun zamandır ayrı kalmıştınız ama yine muhteşem görünüyorlar. Echveriam çiçeğinden geçen gün eşim aldı iyi ki almış gerçekten çok güzel bir çiçek, biraz araştırdım farklı renklerinin de olduğunu gördüm. Orkideler birer harika, ellerinize sağlık. Umarım eşiniz iyileşmiştir, tekrar geçmiş olsun. Saygılarımla....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Taze kaktüs çiçeklerim vaarr :) şimdi çektim ve sizlerle paylaşıyorum ;)
|
5 Eklenti(ler)
durmak yok açıl susam açıııll :p
|
3 Eklenti(ler)
Bu minik Paskalya kargoyla uzun yoldan geldi tepesinde tomurcuğuyla pek umutlu değildim açıkçası tomurcuğunu dökeceğini düşünürken açıvardi beni şaşırttı :rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
Gymnocalycium baldianum kaktüsüm son tomurcuğunu açtı ;)
|
5 Eklenti(ler)
Jumbo kırmızı küpelim demet demet çiçek açıcak inşallah ;)
|
5 Eklenti(ler)
Küpelimin gece balkon sefası,gündüz mutfak sefası :p
|
4 Eklenti(ler)
Echveria larım gittikçe güzelleşiyor ;)
|
2 Eklenti(ler)
Bu kaktüsüme bayılıyorum diken şekli muhteşem çiçeğe hiç gerek yok değilmi :p
|
Gülsen hanım tekrar sayfalarınıza hoşgeldiniz, sevindim. Bayağı zamandır sayfalarınızdan ayrı kalmıştınız. Eşinizin iyileştiğine sevindim :)
Kaktüsleri dikenleri yüzünden pek sevmem ama sayende o dikenli kaktüsleri sevmeye başladım, ne kadar çok çeşit ve hepsi ayrı ayrı güzel. Dev hatmide bir gelişme var mı, yetiştirebildiniz mi? Bol çiçekli ve sağlıklı günler dilerim, saygılarımla... |
Sevgili GÜLSEN merhaba, hoşgelmişsin. Gelmişsin de bir sürü de güzellik paylaşmışsın. Kaktüslerin ve çiçeklerinin güzelliği maşallah hepsi birbirinden güzel arkadaşım; ellerine gönlüne sağlık.
|
Alıntı:
|
[QUOTE=YeniGine;1171471]Sevgili GÜLSEN merhaba, hoşgelmişsin. Gelmişsin de bir sürü de güzellik paylaşmışsın. Kaktüslerin ve çiçeklerinin güzelliği maşallah hepsi birbirinden güzel arkadaşım; ellerine gönlüne sağlık.[/QUOT,
Tşekkürler YeniGine arkadaşım tekrar sizlerin arasında olmaktan mutluyum ;) |
4 Eklenti(ler)
işte kaktüs çiçeğinin güzelliği
|
5 Eklenti(ler)
...
|
Sevgili GÜLSEN; çok sevdin, emek verdin onlar da karşılığında teşekkür ediyorlar belli. Sayende bizlerde çiçeklerin güzelliğini yaşayalım. Çok güzel çiçeklenmişler, ellerine, emeklerine sağlık...
|
Elinize sağlık Gülşen Hanım'cım..Uzun süre aradan sonra sayfanızı ziyaret etmek güzeldi...Hepsi harika :)
|
Çok Teşekkürler YeniGine ve rukiyeözgür arkadaşlarım daha güzelleri sizlerin olsun :)
|
GÜLSEN hanım merhaba uzun zamandır sayfanıza uğramıyorsunuz umarım kötü birşey yoktur görüşmek dileği ile
|
BAYÇALI çok Teşekkür ederim yokluğumu farketmeniz beni mutlu etti,eşim rahatsız ondan dolayı giremiyor ve paylaşım yapamıyorum artık yavaş yavaş başlıycam paylaşımlara sizlerle olmaktan çok mutluyum :)
|
3 Eklenti(ler)
Su Sümbülü güneşi gördüğü sürece çiçeklenmeye devam ediyor çok zahmetsiz bir güzel bunu seviyorum :p
|
5 Eklenti(ler)
Orkidem ( DENDROBİUM ) güzel çiçekleri İzmir dönüşü beni harika güzelliğiyle beni karşıladı ;)
|
2 Eklenti(ler)
Echinopsis türü kaktüsümün çiçeği yaz boyu bitmedi hala açmaya devam ediyor :o
|
2 Eklenti(ler)
İzmirden bir arkadaşımın hediyesi Karides çiçeğim ;) artık benimde var :p
|
3 Eklenti(ler)
İzmirden Serdar beyşn serasından aldığım Seneico Serpens
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025