![]() |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Nar ağacının üzerindeki sürgün son iki günde çıktı ve baya hızlı boy aldı.Amacı ne acaba?
Eklenti 320947 |
1 Eklenti(ler)
Bütün bahçe sahiplerine ve süs kabağı olan site sakinlerine sesleniyorummm artık benimde bir süs kabağımmm vaaaaaarrrrr:D
Ama ne yapcam bununla bilmiyorum:dilli: Eklenti 320951 |
Atlasınız çabuk tutar ışık alan yerde koyun tam güneş almasın tutunca güneşe koyun Ama kış olunca dikkat edin don vurmasın soğuğa dayamazlar. Ben de aloe vera ektim o da sukulent cinsinden. Onlar benim bebişlerim.:):):D:D
|
sayın asya ceylan sayfanız hayırlı olsun arkadaşım çiçekleriniz çok güzeller emeğinize yüreğinize sağlık olsun ama sizden küçük bir ricam olucak o şöminenin yanındaki kaktüsünüzün üstünde yapay çiçek gördüm lütfen onu bir bıçak **** çatal yardımıyla çıkarın biraz dikenleri gidicektir yapay çiçekle baraber ama hiç olmazsa güzelim kaktüsünüzün gelişimini engellememiş olursunuz nacizane rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum çiçeklerinizin gelişimini izlemek zevkli olucak sevgiyle kalın:p
|
Alıntı:
Sayın Gülsen çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için.Kaktüslerdeki çiçekleri çıkarmaya çok çalıştım slikonla yapılmış zarar vereceğim için bırakmıştım öyle.Bıcakla kesiyorum o zaman eğer gelişimlerine engel oluyorlarsa ;) |
Sayın ceylan, Süs kabaklarınız hayırlı olsun. Onların sap kısımlarından ip geçirip bir yere asıp kurutun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim ;) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
:rolleyes: Eklenti 321108 |
sevgili Tika ben yapraktan köklendirmeyi ve hatta filizlendirmeyi başardım... :))http://img33.imageshack.us/img33/2382/1007114n.jpg
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
;) elimdeki malzemelerle bu kadar yapabildim Eklenti 321142 |
kucukken dedem bana hep getirirdi isyerinden bunlardan.kokusuna bayilirdim.evde sprey kokularin yerine daha dogal ve daha guzel kokan bu sus kabaklarindan kullanirdik.tum ev cok guzel kokardi.ama ne zamandir goremiyorum bunlardan.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Size eskiyi hatırlatıp biraz da mutlu ettiyse sevindim ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nasip olursa zamanı gelince süs kabak çeşitleri tohumlarını gönderirim inşallah. Onların içinde içi oyuklaçak çeşitleri olduğu gibi olduğu gibi kurutulup süs eşyası olarakda kullanılabilenleri var. saygılar. |
Alıntı:
:o bahçe istiyoruummm Allah'ım :D |
Alıntı:
|
tamamdır inşallah :D
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 321270 |
Evet Asya Ceylan umut var bekleyin :))
|
Asya hanım bu şefflera çiçeğini saksıdan toprağa indirdim daha güzel gelişmeye başladı.Çiçek açıyormu bilmiyorum.Hanım bir komşudan filiz alıp yetiştirmiş.Sadece yaprak açıp duruyor.1 m ye yakın boy attı.Ben güzel çiçek açan bitkilerle ilgileniyorum.Malumunuz burası karadeniz Yaprak yeşillik etrafımızda çok.
Saygılar selamlar. |
Valla bahçe mütevazidir diye açtım olmuş amazon ormanı..Ellerinize sağlık harika..bende bahçemi paylaşayım dedim ama üstadları görünce dedim herkes haddini bilmeli :))
Bir sorum olacak: Sevgili arkadaşlarım terasta küçük çapta bir saksı bahçesi yaptım..Her şey çok güze ama kudret narım sarmaşık olarak çok büyüdü ama bir meyve dışında bir şey çıkmadı..bol çiçekli ama meyve yok..yardım lütfen.... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025