![]() |
Merhabalar sevgili Canan hanım, balkonunuza iadei ziyarete geldim :) :p
Sayfaları gezdikçe bayıldım bayıldım inanın, o kadar güzel bitkileriniz varki, her yer rengarenk cıvıl cıvıl :cool: Orkideler, sardunyalar, küpeler, kalancholer, yer minesi, ericalar, yılbaşı çiçeğiniz hele birde zilli hanımınızı çok beğendim. Herşey gönlünüzce olsun, balkonunuzun sefasını sağlıkla sürdürmeniz dileğiyle. Sevgilerimle... |
Alıntı:
|
Yeniler...
5 Eklenti(ler)
Bugünkü Bauhaus ziyareti sonrası:
Miltonia orkide-19,90.-tl Dendrobium orkide -20,90.-tl kozyatağı Bauhaus'da bugün phal.lerde şaşırtıcı derecede güzel ve bakımlıydı, almayı düşünen kaçırmasın. Miltonia nın kokusu muhteşem, bulunduğu yeri sarıyor kokusu, limoni ferah bir koku diye tarif edeceğim ama bu konularda başarısızım. Üç kök Kalanchoe- 15,90.- 3 saksı kalmıştı. Yeni gelmiş Afrika Menekşeleri de çok bakımlı ama klasiklerden katmerli ebruli yok. Vanda hala var, fakat kök yapısı şaşırtıcı derecede iyi ve gelişmişti. Vandalar hala 66-tl civarı... |
1 Eklenti(ler)
Kalanşoe hediye gidecek...
|
:eek: Çok güzeller Canan hanım, sağlıklı günlerde büyütün, balkon sezonunu açmanızı sabırsızlıkla beklemekteyim.. ;)
|
Alıntı:
|
kesinlikle;>
|
Yeni güzellerin hayırlı olsun Canan Ablacım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hepsini güle güle büyütün. sarı olan oncidium, diğer iki tanesi dendribium orkidesi. sevgilerimle |
Alıntı:
|
Üstat deilim bende kendi çapımda bir şeyler yapıyorum. Evet iri beyaz çiçekleri olan kokusuda çok güzeldir miltonia aynından bende var 3 renk çok güzel kokuyorlar özelliklede sabahları öğlene kadar. şimdilerde çiçekleri geçti benimkilerin. Sevgiler
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim. Kokuları sabahtan öğlene kadar çok yoğun oluyor. Düzelecektir . güle güle büyütün. sevgiler.
|
Bugün hava güzel güneşleniyoruz..
4 Eklenti(ler)
Süs lahanası, şakayıklar, sinerya, sümbüller, onbiray,uç veren laleler güneşleniyoruz...
|
sümbüllere ve kalanşo bayıldımmmmmm ne kadar çok çiçek açmış öyle.sırrı nedir :)
|
Alıntı:
Sırrını açıklıyorum, gidip Bauhaus'dan alıyorum, ben yetiştirdim gibi havam oluyor :) (Sümbüller benim ama) Nerde bende o yetenek, hediye olarak almıştım, bir gün önceden aldım ki, bende onunla biraz zaman geçireyim :) Yeşil ellere gitti :) |
1 Eklenti(ler)
Sinerya ve şakayıkları atlamışım, pardon :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:p :p
|
Huzur verici, sıcacık bir balkon, baktıkça içimi neşe kapladı;)
|
Canan hanım gelip gecici bitkilere degilde kalıcı bitkilere agırlık vermelisiniz sizi daha az yorar ve sürekli degişim yaşamassınız ;)
Kolay gelsin . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya küpeye? Küpelerden vaz mı geçiliyor yoksa! Şaka bir yana Canan Ablam kışın yaprağını dökmeyen cins Yasemin, Hibiskus/Japon Gülü, kış için de Açelya yakışır balkonuna. Bir de sarılıcı olmalı mesela clematis. Sardunyalarla arkadaş olurlar ne güzel :)
|
Yeniler, eskiler uyanıyoruz...
1 Eklenti(ler)
Yeni menekşemi umarım yaşatırım, üzerinde bir tane unlu bit yakaladım.
|
1 Eklenti(ler)
Dendrobium nobile, ince-uzun, beyaz çiçekli kızım 5 filiz verdi :)
|
1 Eklenti(ler)
Dendrobium non-nobile tamamen açtı, gördüğüm en güzel çiçek kandili bence, keşke biraz büyük olsaymış...
|
1 Eklenti(ler)
Madagaskar yasemini kış boyu tam altı uç verdi, çok enerjik..Yaseminden çok arapsaçına dönüşecek korkarım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025