![]() |
Sevgili almiracım ellerine sağlık,lisiler harika su sümmülü coşmuş maşallah su sümmülünden istiyorum mümkünse.
|
Dolaşdım durdum.Çirkin bir şeye rastlamadım.Ellerinize sağlık.
|
Almiracığım Çiçeklerin süs biberlerin çok güzel. Su sümbüllerin ve lisilerin bayıldım.:):):D:D:D
|
almira.cok guzel.beyene beyene bitiremedim valla.hepsini cok sevdim.hele hele lale ve lisisler ebayildim.bakmaya doyamadim.ellerinize saglik
|
Su sümbülleri harika görünüyor,yeri dar görünüyor;)Paylaşmak isterseniz bana haber verin hiç hayır demem.Keşfettiğiniz kır çiçekleri de çok güzel.
|
Su sümbülleri çok güzel gelişmiş harika görünüyorlar. Tabi diğerleri de ayrı güzel ellerine sağlık:)
|
Alıntı:
|
Sevgili Sevim4, hk50, maviş2, türkan, hberbul ve Günebakan; balkonuma hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Fotoğrafları beğenmenize sevindim.
Su sümbülleri gerçekten harika gelişti. Mutlaka paylaşıma açmak gerek.:D Öncelik Mersin ve Adana'daki üyelerin. ;) |
Alıntı:
Su sümbülleri mükemmel olmuşlar gayet güzel bakmışınız elinize sağlık (biraz daha fazla güneş alılarsa daha iyi olur ortalama 3-4 saat gibi) paylaşımdada size yardımcı olurum (Şubat -Mart aylarında bahar bakımı yaparken) çükü çöpe gitmesine gönlüm razı gelmiyor |
1 Eklenti(ler)
Birkaç yabani bitki daha..
Yabani kekik... |
2 Eklenti(ler)
Kenger...
|
2 Eklenti(ler)
Sarı güzel.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçemdeki fındık fidanı bu yıl ilk kez iki meyve verdi.;)
|
2 Eklenti(ler)
Bahçede ceviz...
|
3 Eklenti(ler)
Yer kirazı her kış donuyor. Baharda yeniden filizleniyor.
|
2 Eklenti(ler)
Physalis alkekengi' nin tohumlarını siteden bir arkadaş sanırım üç yıl önce göndermişti. Kendisine tekrar teşekkür ederim. Bana üç yıldır bu güzelliği yaşatıyor. O da her kış yok olanlardan. Her bahar sa çoğalarak geliyor.
|
3 Eklenti(ler)
Clerodendrum Bungei...
|
Bize yokmu şimdi su sümmülü.:(
|
Alıntı:
turkce ismini bilen varmi? |
Evet. Yapraklarının kokusu kötü ama çiçekler muhteşem. Türkçe ismini Rus ortancası -kısmet ağacı olarak biliyorum.
|
Sevimim eninde sonunda gelir senin kapıya.:D
|
Çiçeklerinizin hepside harika,lisi ve su sümbülünüz muhteşem.2. Sayfanızda çocukluğumun çiçeği olan Lavantin ( Santolina Chamaecyparissus)'e rastladım,Antalya parklarından hatırlarım onları,burdaki parklarda da var,bir kaç kere çelik aldıım ama tutturamadım.Özellikle yaprak kokusunu ve bodur boylu oluşunu çok seviyorum.Siz nasıl yetiştirdiniz sizden tiyo almak isterim.Sevgilerimle...
|
Sevgili İpektuğçe; çiçeklerimi beğendiğin için teşekkür ederim. Lavantin'i Şubat ayında odunsu dalları ile aldığım bir çelikten yetiştirmiştim. Sevgiler.
|
1 Eklenti(ler)
Bu normal mi bilmiyorum ama su sümbüllerim yeniden çiçek sapı oluşturup çiçek vermeye başladı.:D
|
Sevgili almira,
Bahçen, balkonun ve doğadan çektiğin fotoğraflarla çok keyfli bir gezinti yaptım. Ellerine sağlık canım. Özellikle lisilerin ben cesaretlendirdi. Yetiştirmeyi çok istediğim ancak saksıda yetiştirmenin çok verimli olmayacağını düşündüğüm bir türdü. Senin kadar başarılı olmam zor , biliyorum ama artık denemek istiyorum. Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Fazlasıyla var bende :) Eklenti 324371 |
4 Eklenti(ler)
Su sümbülüm tüm güzelliğini sergilemeye devam ediyor.:D
|
3 Eklenti(ler)
Physalis alkekengiler kızarmaya başlamış.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025