![]() |
Bu balkonu pardon bahçeyi tarlayı görünce sevgili arkadaşım çıldırmış olmalı dedim,ellerine sağlıkbu kadar fide ile nasıl başedeceksin ALLAH kolaylık versin inşallah büyümüş hallerinide seyrederiz .Halaindirip çıkartıp balkona bakıyorum.
|
3 Eklenti(ler)
Yine tohumtakas etkinliğinden aldığım Kivano, sabah sefası, ve Sayın Kültigin'in cüce bal kabağı.;)
|
Bu arada beni bulaştırdığın sukulent hastalığı güzelliklere yeni güzelliklerle devam ediyorsayılar hızla çoğalıyor.seninkiler şahane gözüküyor.
|
1 Eklenti(ler)
Canım benim; sen ne güzel hala balkon diyebiliyorsun. ;) İnan sulamak için bile basacak yer bulamıyorum.:D Ama az kaldı; yakında onlar bahçedeki yerini alacak ben de rahatlıyacağım.:(
Bordo renkli sakız sardunyam. |
4 Eklenti(ler)
Güle güle büyüt arkadaşım. Çiçeklerini de görürsün inşallah.
Veee Rex begonyalarım....;) |
Maşallah botanik bahçesi olmuş balkonunuz. Elinize sağlık.
|
Çok teşekkürler. Valla ne derseniz o oldu.;)
|
Sayın Almira
Ben sizi ziyarete gelecektim fakat fide ve botanik bahçesini görünce, şimdi Sn Almira'nın işiniz çoktur yardım edeyim desem, sen misafirsin olmaz der,:confused: yardım etmesem bana yakışmaz ;) en iyisi uğramayım dedim. :D Şaka bir yana ellerinize ve emeklerinize sağlık dilerim hepsi istediğiniz gibi yetışir. Saygı ve selamlarımla |
Valla hepsi de muhteşem hele o çimlenmiş bitkilere bayıldım harikalar ellerine sağlık arkadaşım:)
|
Sevgili Almira bahçenizi ve balkonunuzu şöyle ilk günden başlayarak bir gezdim... Kıskanmadım desem yalan olur... Çok güzeller... Bayıldıımm...Çok şanslı bir iklimdesiniz... İKİ KEZ ÜRÜN ALMAK HER BÖLGEYE NASİP DEĞİL... biz hiç öyle bir durum görmedik Sakarya'da... Bazen kasımda çiçeklenir ama meyve verecek iklim olmadan çiçekler düşer...Mutlu sağlıklı günler dilerim sevdiklerinizle...
|
Sevgili almira , neler yapmışsınız bitkileriniz harika maşallah maşallah...O bitkileri o alanda sulamakta marifet sizede maşallah...
Hele kalnçoları görünce tebessümle izledim.Kalnçolar çiçeklerini göstermek için boyunlarını nasılda uzatmışlar .;) Emeklerinize sağlık.. |
3 Eklenti(ler)
Sakız sardunyam.
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Yılan kaktüsüm.
|
5 Eklenti(ler)
Küpe çiçeğim.
|
3 Eklenti(ler)
Küpe çiçeği.
|
Sevgili almira, geçen sene toplantıda verdiğin yılan kaktüsü açtı diye seviniyordum.Hemen fotoğrafını çekip yükleyim dedim ama bu resimleri görünce hevesim kaçtı, bu ne güzellik böyle...
Bende üç çiçekle havalara uçmuştum bunun yanında lafı bile olmaz. :)) |
Almira ablacım çiçeklerinin maşallahı var yine yılan kaktüsüne bayıldım ;) Birşey sormak istiyorum kaynana dili açmış ya onun çiçekleri de kaynana yumruğu gibi 1 günde açıp bitiyor mu yoksa o çiçek biraz kalıyor mu üzerinde? Bu sorum yılan kaktüsü içinde geçerli merak ediyorum ben bu cevapları sayfanda ikisini de görünce sevindim ablacım :p
|
Sayın Almira hangisinden bahsetsem bilemedim. Hepsi birbirinden güzel. Kocaman bir maşallah diyorum. Ördekler , keçiler , çiçekler .......
Kızınız çok tatlı ve ne kadar mutlu görünüyor. Allah sağlık içinde bunca güzelliğin sefasını sürmenizi nasip etsin. |
sn almira çiçeklerinize bayıldımmmmm.....:D
sayfanızdan bir türlü çıkamıyorum...;) |
Balkonun genel görüntüsüne bayıldım sevgili almira. ;)
Benim daha bayağı bir yerim varmış bu durumda, ona karar verdim. :D Bu kadar tohumu bu kadar başarıyla çimlendirmek de ayrı bir yetenek, tebrik ederim. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili dağçiçeği ve kılıçh; çok teşekkür ederim beğendiğiniz için.
|
5 Eklenti(ler)
Kaynana topuzu da çiçekte.:p
|
4 Eklenti(ler)
Bu güzelim taaa İzmit'lerden geldi balkonuma. Bana bu mutluluğu yaşattığın için çok teşekkür ederim arkadaşım. Sen kendini biliyorsun.;)
|
Alıntı:
Maşallah çiçekleriniz çok güzel. |
Yine yeni güzelliklerle karşımızdasınız Sevgil almira,
Bitkilerinize ne kadar iyi baktığınız belli,hiçbiri çiçeklerini eksik etmemiş. |
Huzurla sağlıkla seyreyle sevgili arkadaşım iklim farkı benimkilerde daha tomurcuk bile yok kaktüs şahane açmış inşallah bana günderdiğin bu renktir.SELAMLAR
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025