![]() |
4 Eklenti(ler)
Çelikten yetiştirdiğim gök lop incir.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçede sabah sefaları.
|
5 Eklenti(ler)
Burgmansialar bu yıl da kışı atlattı. Donlardan sonra biraz geç geliştiler ama yine misler gibi kokuyorlar. Pembem şenlikte. Beyaz ve sarı hala çok küçük. Onlarda çiçek yok.
|
2 Eklenti(ler)
Balkonda sabah sefası.
|
5 Eklenti(ler)
Su sümbülleri hala açıyor.;)
|
Sevgili arkadaşım ellerine sağlık maşallah yok yok bahçende.
burgmansian çoşmuş su sübmülün sarmaşıklar dut çok güzel görünüyor incirinde maşallahı var. Sağlıkla tadını çıkar öpüyorum sevgiler. |
Sn. almira,
Bahçenizde sabah sabah gezintiye çıkmak oldukça keyifliydi.. Bu gün sabah kahvemi sizin bahçenizde yudumladım;) Ellerinize sağlık,her şey çok güzeldi,su sümbüllerinize de bayıldım. selamlar,saygılar.. |
Sayın almira;
Meyvelerinizin maşallahı var. Afiyetle, iyi günlerde yiyin. Allah isteyen herkese versin. |
Sevgili Almira hepsi de harika benim brugmansialar neden açamıyor birtürlü anlamış değilim seninkinin fotoğrafını göstersen kıskanırmı acaba? Bu sene birçok tomurcuğu vardı ama daha çok küçükken döküldüler anlamadım neden.
|
Almira'cığım o nasıl bir dut öyle, bir parmak uzunluğunda, tadı da nefis olmalı.
Bahçemde dut ağacı çimlenmiş, kocaman oldu, böyle bir cinsten aşı yapmak lazım. Brugmansia harika açmış, kesinlikle güneşi seviyorlar. Bir komşumun bahçesinde 3 senedir sarı brugmansia var, kışın üst aksam donsa bile, baharda yeni sürgünleri ile tekrar büyüyor, yaylanın kışına dayanmasına hayret ettim. Bu arada, su sümbülleri konuşuyor ;) |
Meyveler, çiçekler, cennetten köşeler. Dostlar.
Sayın Almira. Müseade edin de balkonunuzda 5 dakika balkon keyfi yapayım. Adelet Hanım, Günebakanımız, Sevim Hanımda burada iken bir hal hatır sorayım. Dut ve lop inciriniz inanın ağzımı sulandırdı. Afiyetle yiyin. Selam ve saygılarımla. |
Eriklerde irilik artınca tadı azalıyor mu.
Meleklerin borularının fotoğrafını akşam saatlerine yakın çekseniz daha güzel görünürler. O saatlerde tam açılıp kokuda yayıyorlar. |
Sevgili Almira, ne bu güzellik böyle? Özellikle dutlarınıza hayran kaldım. Tek kelimeyle herşey HARİKA.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Brugmansialar köydeki bahçemizde. Benimkiler de her kış bonuyor. Neyse ki baharda yeniden canlanıyor. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Oooo; Cumhur abim de mi gelmiş balkonuma. Hoş gelmiş sefalar getirmiş. Ne zamandır uğramıyordunuz bahçelere. Dün sarı yarma şeftali toplamıştım bahçeden. Mis kokulu, şeker gibi. Bilseydim ikram ederdim. |
Alıntı:
Melekleri sabah çok erken saatlerde fotoğrafladım. Sabah sefalarının da açmış halini yakalamak için. Öğleden sonra köyden ayrıldık. Birdahaki sefere akşam fotoğraflarım. Mis kokularını da ulaştırabilsem keşke. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Uzun süredir size bizim Huriye, düriye ve Nuriyeden haber vermedim. Hepsi kocaman oldu. Yanlarına da iki arkadaş geldi. Aliye ve Nezihe.:D
|
2 Eklenti(ler)
Bu arada bizim Nuriye'nin aslında Nuri olduğunu öğrendik.:D Bakalım diğerleri bize ne sürpriz hazırlayacak.
|
4 Eklenti(ler)
Bu hafta onlar için küçük kızımla birlikte küçük bir havuz hazırladık. Çok yoruldum ama değdi. Sevinçlerini görmeliydiniz. Daha havuz dolmadan kendilerini içine attılar.
|
|
3 Eklenti(ler)
Kudret narı...
|
3 Eklenti(ler)
Toplanan turşuluk biberler...
|
1 Eklenti(ler)
Toplanan sarıyarma şeftali...
|
1 Eklenti(ler)
Toplanan yer kirazının ilk meyveleri...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025