![]() |
ilginize teşekkür ederim begonya çiçeği biri çınar yapraklı diğeri yağlı begonya diye biliyorum
|
5 Eklenti(ler)
Herkese iyi bayramlar gerçi bir gün geçti ama olsun bir kaçta resim..
|
5 Eklenti(ler)
Bir kaç tane daha eklemeliyim.
|
Serkan bey ben de sizin geçmiş bayramınızı kutlarım:) Bugün eklediğiniz fotoğrafların 2.cisinde ortada sarkan dalları olan Ceropegia mı? Tüm bitkileriniz, çiçekleriniz gibi o da keyifli:) Benim de ufacık çeliklerden ürettiğim Ceropegiam var, dalları toprağın üzerine yatırıp, azıcık üstlerine toprak serpmiştim, çok güzel köklendi. Fakat 1, 2 aydır devamlı bir kaç yaprak sarartıyor, yeni çıkan dallar kuruyor, bir türlü dilini çözemedim.
|
Sevgili Serkan kaktüs ipek çiçekleri harika sarıkızın çiçeklerinide görürüz inşallah biberler mükemmel 247. mesajda 4. fotograftaki çiçeğin adı nedir 2. fotograftaki tek gecelik gelin sanırım ne güzel yeni filizleride var ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kuaför standı çok güzel olmus çok beğendim, ayrıca çiçeklerinizde çok güzel duruyorlar
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1291210424 |
Alıntı:
|
bende teşekkür ederin periş.
|
4 Eklenti(ler)
zıpçıktım ilk çiçeğini açtı. sellukamda tomurcukta güzel bir pazar. Herkesede iyi pazarlar.
|
4 Eklenti(ler)
Hayırlı günler... birkaç resim yüklemek istiyorum.
kaktüsüm ikinci çiçeğinide açtı.. |
4 Eklenti(ler)
birkaç resiim daha balkabağımı kopardım çok büyümedi saksıda ama oldu..
|
2 Eklenti(ler)
evet balkabağım sırada
|
4 Eklenti(ler)
birkaç resim daha
|
şimdilik bu kadar sayfama ziyarete gelen herkese teşekkür ederim sevgiyle kalın.
|
Ellerine saglık Serkan bey cok güzeller bal kabagın tatlısı yapıldımı tadından yenmez :p azım sulandı tarcın ve hindistancevisi üzerine .güle güle keyfini sür
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
selukamın açmış hali ne kadar güzel bir kokusu var tohumdan yetişti....ve diğer birkaç bitkim.
|
5 Eklenti(ler)
bir kaç resim daha.
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
5 Eklenti(ler)
Bir iki tane kaldı bu günlük yeter.
|
Sevgili serkan,hepisi bir birinden güzel selluka kaç yıllık? benim sellukam iki yıllık hiç açmatı.
Neden bilmiyorum. |
Sondan üçüncü fotoda gördüklerim alıçmı acaba ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Serkan bey sellukanız çok güzel çiçek açmış,terasınızda çok çeşitli bitkileri çok güzel yetiştirmişsiniz tebrik ederim sizi.
|
Alıntı:
|
Sayın Serkan_istanbul terasınıdaki yeşilin tonları ve diğer tüm renklerin oluşturduğu güzelliğe hayran kaldım,tüm bitkilerinizde çok mutlu görünüyor.
Bu güzellikler içinde sağlıklı günler dilerim. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025