agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   serkan_istanbul / teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/22666.htm)

serkan_istanbul 11-05-2012 12:34

Çok teşekkür ederim. CEMİL B.

serkan_istanbul 12-05-2012 15:54

5 Eklenti(ler)
Hayırlı haftasonları diliyorum ve bir kaç bitkim.

serkan_istanbul 12-05-2012 16:00

5 Eklenti(ler)
bir kaç resim daha fırça çalım çiçekleniyo.

serkan_istanbul 12-05-2012 16:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ana gibi (Mesaj 963482)
Sevgili Serkan, acaba diyorum,;) birkaç tane Serkan istanbul, klonlamak mümkünmü,:o bizim bahçede acil ihtiyaç var da.:(

Her şey gönlünce olsun, sevgiler saygılar.

Sn ana gibi çok teşekkür ederim. sevgiler.

serkan_istanbul 12-05-2012 16:09

4 Eklenti(ler)
Teras biraz kirli görüne bilir. Yıkadım ama napim dolaşınca yine oluyo o kadar kusuruma bakmayın. bir kaç tane daha ekleyeyim.

serkan_istanbul 12-05-2012 16:10

4 Eklenti(ler)
Aşı yaptığım gülüm açtı, bir dal kırmızı gülün kendisi sarı, baston şeklinde budadım. ve küpelim. dahliyalarımdan biri ıtırımda poz verdi o kadar çok çiçeği varki.

Yaylacı 12-05-2012 22:07

Bitkilerden bereket fışkırıyor maşallah demekten başka çare yok. Ellerinize emeğinize sağlık..

arapsabunu 13-05-2012 18:39

Aslanağzı koloniniz:), hanımeliniz ve adını bilmediğim rengarenk diğer çiçekleriniz... Bence teras değil park olmuş orası:) Botanik parkı:) Çok sağlıklı görünen bir sürü güzeller güzeli çiçek.

Benim bir ay önce birdenbire ortaya çıkan ve geçecek gibi görünmeyen çiçek hevesim bile rüyalarımda bana domatese ful çiçeğini saplatıp beyaz saçlı bir nineye verdirdi dün akşam. Bir de hanımeli çeliği koparmaya çalışıyordum rüyamda:)) Bu teras bu hale gelene kadar size kimbilir neler olmuştur:)

Tebrik ederim, gerçekten çok emek vermişsiniz. Selamlar...

serkan_istanbul 13-05-2012 18:44

Çok teşekkür ederim. ilk sene baya zor oldu toprak taşımakla geçti günlerim kollarım koptu tarladan toprak taşıyacağım diye. bidon kova ne varsa doldurdum. Bitkilerin kimi tohumdan. kimi ordan burdan ha çorladıklarımda var ama öle saksısıyla deil dalından azcık. Parklardan bahçelerden. tekrar ilginize teşekkür ederim daha güzelleri sizin ve tasıma uğrayan uğramayan herkesin olsun.

serkan_istanbul 14-05-2012 07:24

Aslan ağzım iki kök bu sene ikinci seneleri geliboludan bir bahçeden almıştım tohumlarını ******* almışım çok güzel kokuyolar bodur cins deiller. dip dallarından çelik alıp çoğalttımda başka saksılara bir ara onlarıda paylaşayım.

Cemil B. 14-05-2012 08:51

MAAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH. başka söze gerek yok

serkan_istanbul 14-05-2012 12:58

3 Eklenti(ler)
Clamatis r.cardinal hızla büyüyo dallar çıkarıyo. boyu 2 metreyi geçti. Aynı saksıda aslında yeşil kova büyük bir kovada dr.rupelle yaşıyo. beyaz ve pembe kaloaşom.

serkan_istanbul 14-05-2012 13:09

2 Eklenti(ler)
katlı saksım terastaki son hali, yağlı begonyam salondan.

kartal124 19-05-2012 12:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 965888)
katlı saksım terastaki son hali, yağlı begonyam salondan.

Sayın serkan istanbul,
Terasınızı izliyoruz, fazla ara vermeyin.Yeni fotoğraflarını bekliyoruz.
Bu arada katlı saksı çok güzel siz mi yaptınız?PVC boru, ve kova çalışması gibi geldi bana.Ama çok güzel görünüyor.
Selamlarımla.

serkan_istanbul 19-05-2012 13:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kartal124 (Mesaj 968846)
Sayın serkan istanbul,
Terasınızı izliyoruz, fazla ara vermeyin.Yeni fotoğraflarını bekliyoruz.
Bu arada katlı saksı çok güzel siz mi yaptınız?PVC boru, ve kova çalışması gibi geldi bana.Ama çok güzel görünüyor.
Selamlarımla.

Çok teşekkür ederim. Katlı saksı benim eserim. Yoğurt kovaları ve üç adet pvc boru. Atıyolardı istedim slikonla yapıştırdım. Pvc borunun içide toprak saksılarla bağlantılı en alttada boya kovası var. sevgiler.

serkan_istanbul 19-05-2012 14:20

4 Eklenti(ler)
Balkon ve salondan resimler. Arapsaçı, sellukam bir tanesi büyüyo diğerleri çıkmadı, güler abladan gelen atlasım çiçeği açtı döküldü şimdi kendini toparlıyo, cinsini bilmediğim kaktüsüm çiçeklerini gösteriyo. sevgiler.

serkan_istanbul 19-05-2012 19:06

5 Eklenti(ler)
Terasımdan bir kaç resim. Fırça çalım, aslan ağzım nerdeyse 1 metre uzadı. Sakız sardunyam aynı kökte iki renk açtı anlayamadım hazır almadım ben diktim tek daldı. Pembe ve kırmızı açtı. Küpelim iki yaşında, ekinezyam ve ona eşlik eden alisyum.

serkan_istanbul 19-05-2012 19:12

5 Eklenti(ler)
Bir kaç resim daha. Lavantam çiçeklerini açacak tomurcukta, kaynana dili az daha kaybediyodum ama tuttular, minem kırmızı, en son olarakta aşı yaptığım gülüm baston oldu sonunda tek dal kırmızı digerleri sarı.

serkan_istanbul 19-05-2012 19:27

5 Eklenti(ler)
Domateslerim, enginarım, kavun, altın çilek ve latin çiçeğim çiçekleri çok ama salatada yiyorum oda bıkmadan açıyo o yüzden az görünüyor.:D

almira 19-05-2012 19:52

Maşallah hepsi çok sağlıklı görünüyor. Lavantaya bayıldım.

Yaylacı 19-05-2012 20:08

Sayın serkan istanbul, katlı saksı fikri çok güzel ve bayağıda hoş görünüyor ellerinize sağlık. Sebze ve diğer çiçeklerde sağlıklı emeğinize sağlık.Saygılar efendim...

serkan_istanbul 20-05-2012 10:12

sayın almira ve yaylacı çok teşekkür ederim. Katlı saksı atıklardan yapıldı fakat birtane daha yapmak istiyorum sarkıcılar çok güzel durdu üstünde. sevgiyle kalın

Adalet Yağcı 20-05-2012 10:46

Benden de kocaman bir Maşallah...

Terası bitkiler işgal etmiş :)
Demek ki isteyince oluyormuş, enginarın terasta yetiştiğini ilk defa gördüm.
Bütün bunlarla başa çıkabilmek hiç de kolay değil.

Diğer tüm bitkileriniz çok sağlıklı görünüyorlar, ellerinize sağlık.
Bereketli bir sezon diliyorum.

serkan_istanbul 20-05-2012 12:19

teşekkür ederim sayın Adalet Yağcı aynı dilekleri sizede ben diliyorum. Enginar evet bende iki senedir. Görüntüsüde güzel aslında bahçelerdede kullanıla bilir çiçeklerin arasında rengini seviyorum. sevgiyle kalın.

acemifüsun 20-05-2012 13:23

Serkan bey tüm bitkileriniz, çiçekleriniz adeta çoşmuş maşallah:) Hepsi o kadar sağlıklı ki; ellerinize, gönlünüze sağlık:) Hele terasınızda enginarları görünce pes dedim:) Ne diyeyim size:) Hayırlsı ile en kısa zamanda size bahçeli bir ev ya da tarla diliyorum:) Sevgiler.

toprak 21-05-2012 12:38

Güzel balkonunuzu canım sıkılınca hemen ziyaret ediyorum. Ferahlıyorum.
İyi ki varsınız.
Siz ve diğer arkadaşlara emeklerinize sağlık.

serkan_istanbul 21-05-2012 13:32

Çok teşekkür ederim sn acemifüsun ve sn toprak sizlerinde yüreklerine sağlık.

berçin 24-05-2012 00:02

Serkan bey,terasınızı her ziyaretimde ağzım açık geziyorum,hatta bu gece ne kendi sayfam nede diğer arkadaşların sayfalarına uğramadım.Çünkü, geçen gün tam sizin terasta gezinirken internet bağlantım kesildi.Terasınızda herşey göz alıcı ve muhteşem her bitkinin ayrı maşallahı var,nazar değmesin.Artık eline emeğine sağlık demek yetersiz kalıyor.

Fırça çalınız coşmuş,almış başını gitmiş maşallah diyorum,her ne yaptıysanız söyleseniz de benim fırça çalısı da,azıcık yürüse.:)Sevgiler.

gilan 24-05-2012 01:43

Serkan Bey, maaşallah bu bitkilere ne yaptınız böyle? :)

Ben bahçede bile bu kadar coşmuş bodrum papatyası, alisyum, latin, aslanağzı zor gördüm. Bir de bunlar saksıdalar... Sizin ellerinizde mi bir şey var, bitkiler mi size kıyak geçiyor, gübreler, topraklar mı özel? Sırrı her neyse kocaman bir maaşallah! :)

mandalinci 24-05-2012 06:36

Size artık serkan-istanbul demeyelim. ben güzel bir isim buldum: sayın bay yeşil parmak:)

Annem de sizin gibi terasında akla gelmeyecek şeyleri yetiştirirdi, üstelik de bahçeye dikin diye bize ne bitkiler, ağaçlar verdi.

Severim ben terasları, sahipleri sevgiyle çırpınır, o teraslardan ne güzellikler fışkırır.

Ellerinize sağlık, tatlı yorgunluklar, güzel keyifler dilerim:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025