![]() |
3 Eklenti(ler)
hayırlı pazarlar bir kaç resim daha eklemeliyim.Fırça çalısı iş başında ikinci defa renklenecek.
|
5 Eklenti(ler)
birkaç resim daha ekleyeyim. Bu çiçeklerde yer elmasına ait çok güsel açtı boyu yaklaşık bir metreden fazla iyi gelişti. Küçük bir yumrudan
|
4 Eklenti(ler)
biraz daha sonbahardada güzel terasım. kasım patılarımıda eklıycem 15 saksı oldular. kendim çoğalttım dallarından
|
5 Eklenti(ler)
Bu günlük bu kadar yeterli sevgiyle kalın.
|
Selluka müthiş serkan istanbul. Çiçek bereketi var emeklerine sağlık:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba serkan_istanbul,
Terasınızı gördüm, bayıldım. Çiçekleriniz güzel güzel açmış. Hepsi yerini sevmiş. Kasımpatılarınız da tomurcuklanmış. Açtıklarında fotolarını koymayı unutmayın. Gelip kontrol edeceğim:) Selamlar, sevgiler ve de tebrikler. Toprak. |
5 Eklenti(ler)
herkese iyi akşamlar..
|
Kasım patılarınız pekde güzel efendim.
|
Alıntı:
|
Kasımpatılarınız çok güzel açmaya başlamış.
Geçen fırtınadan etkilenmemişler. Bir iki hafta içinde iyice açarlar. Tebrik ederim. Hoşçakalın, Toprak |
kasımpatılarınız çok güzel, yeni keşfettiğim bitkilerdendir, renk renk ve çok güzeller.
ellerinize sağlık, güle güle çoğaltın :) |
sn ilksen ve toprak çok teşekkür ederim. Onları ben sevdikçe daha çok fırtınalar atlatacaklar daha doğrusu allah sağlık verdikçe bitkilerimle ben daha ne fırtınalar göreceğiz. Ben onları sevdikçe onlara değil rüzgar başka etkenlerde dokunamayacak. çok seviyorum onları çok. sevgiyle kalınız
|
Sevgili Serkan İstanbul,,siz neler yapmışsınız,Tanrı aşkına ....Olağanüstü görüntülerle gece gece içim açıldı.. 50 m2 de bir cennet yaratmışsınız....Vallahi şok üstüne şok geçirdim:)) Yani bu kadar olur. Enva ı çeşit harika çiçekleriniz , kaktüsleriniz,kabaklar enginar ,domatesler narlar ,....vallahi ben bahçelerde bu kadar sıhhatli meyve ve çiçek yetiştiremedim..selluka yı bile açtıramadım..tomurcuk yapı yapıp döküldü...Velhasılı çiçeğini göremeden öleceğim galiba:)) O kadar da merak etmiştim ki:)
Enginar dahi meyvesini vermiş..Anlaşılan bitki ve çiçek aşkınız çok fazla ..Ama onlarında sizi çok sevdiklerine eminim..Yoksa bu kadar verimli olamazlar:)) Vallahi kardeşim harikasınız harika...Ellerinize sağlık..Renk cümbüşünüz terasınızdan hiç eksik olmasın diyorum...Geliboluda sokakta bulduğunuz sardunya duruyorsa ,bir resmini eklerseniz sevinirim...Bu olaya bayıldım..bende sokakta gördüğüm atılmış budaklara hiç kıyamam da toplar alırım çünkü... Selamlar ve sevgiler size.. |
Merhabalar efendim,
Maşallah, nelere kâdir insanoğlu, şahsınızda anladım bunu. Çok güzel çabalar ve sonuçları. Sayfanın adı bence ''Tarzan'' ın terası olmalıydı. 50 M2 de o çeşitlilik, bakım, sulama, ancak Tarzancılık gerektiren bir şey, muhteşemsiniz efendim. Balkonlar da dolmuş, iptal. Sanırım evde oklava bulundurmuyorsunuz, eşiniz ulaşmasın diye:)) İyi bayramlar, ailece sağlık, mutluluklar dilerim. Saygılarımla lütfen. |
Alıntı:
çok teşekkür ederim. hoş geldiniz terasıma. mutlu oldum. bu arada ben bekarım hiç evlenmedim . sevgıler hayırlı bayramlar. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Gelibolu da sokaktan aldığım sardunyam. en son çektiğim. Budandı hatta komşumada verdim dallarından onun bahçesindede çok mutlu.. Yetim çocuk gibiydi ben onu evlat edindim o mutlu bende çok mutluyum. çok güzel bir yavrucak, ve yavru ağzı renk...
|
5 Eklenti(ler)
bir kaçta yeni çektiğim resimlerimden terastan. Kasımpatılarım.
|
5 Eklenti(ler)
Tere roka kıvırcık turp ve maydanozlar dikim yapıldı.
|
5 Eklenti(ler)
bir kaç resim daha ekleyeyim. 28 falan yaşında narım, çok güzel kokan gülüm, aslan ağzım yine geliboludan bir bahçeden aldım tohumlarını, ve alisyumlar beni hiç üzmüyolar.
|
5 Eklenti(ler)
devam. telgıraf çiçeği yine onuda yolda buldum çoğaldı büyüdü, aslan ağzım sarıydı ama değişti, beni üzmeyenlerden mineler ve en sondada kadife çiçeklerim.
|
5 Eklenti(ler)
son resimlerim artık.
|
Bu mevsimde bu canlılık,maşaallah diyorum o kadifelere,güle ve kasımpatı hariç diğerlerine.Benim çiçeklerim ne halde kim bilir.İki haftadır ilk görev yerim olan Dumulupınar'dayım.Artık bayramlık gidince hasret gideririm bol bol.
Ellerinize sağlık,kolay gelsin.Kışlıklarda yetişmeye başlamış,afiyetle yersiniz inşaallah. |
Alıntı:
|
:)))
Sayın Kardeşim; Acaba ALLAH mı söyletti benim gibi abdal' a. Elbet vardır bir hikmeti, eğer ki siz gökten inmediyseniz zembille. Tüm ölmüşlerimizin ruhu şâd olsun inşallah. Siz bence balkonları boşaltın şimdiden. Oklavayı da hazırlayın, verin yaşayan bir büyüğünüze:)) Saygılarımla lütfen. |
Alıntı:
|
Lütfen,
Yanlış anlaşıldım sanırım. Sadece iyi niyet ile geleceğe atıf yapmaya çalıştım. Özür ve saygılarımla lütfen. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025