![]() |
Teşekkür ederim. Salatalığı yedim bile ben dayanamadım. Kaktüsüm çok yaşlı 16 falan var.
|
Serkan kardeşim, maaşallah. Sizin terasta açanlar bizde henüz tomurcukta. Elinize sağlık kardeşim.
Sevgiler... |
Çok saol abi ya yerlerini sevdiler veya beni.. Arada üzüyolar beni ama çoğunluk memnun. Biberlerim çiçek açtı, domatesler çoktan meyveye durdular, malta eriği olgunlaşıyor arada yiyorum. Çok teşekkürler terasıma sefalar getirdin abi.
|
5 Eklenti(ler)
bir kaç resim iyi akşamlar herkese
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
Kayınvaldemin bahçesinde o kadar domates yetişmedi. Çok al benili duruyorlar.
|
çok teşekkür ederim saolun ayşe hanım
|
bitkiler ve terasınız harika..bendede biber ve dometes vaar ama siz ne kullanıyırsunuz allah askına zira ben biberleri ve domatesleri böceklerden ve karıncalardan kurtaramıyorum lütfen banada bir fikir verin..
|
Serkan bey vallahi bravo domatesler çok güzel lezzetli görünüyor maşallah ortanca çok tatlı ellerinize saglık...
|
Alıntı:
Teşekkür ederim ziyaretiniz için. site içerisindede var ev yapımı ilaçlardı sanırım başlık. |
Alıntı:
|
Sevgili Serkan_İstanbul, terasını sık sık ziyaret ediyorum. Terasta bile (terasta bitki yetiştirmek bahçedeki kadar kolay değildir) o kadar çok çeşidin var ve hepsi o kadar coşkulu ki, tebrik ederim. Bence sadece bakım değil, içten sevgi esas işe yarayan.
|
sevgili serkan istanbul,bugün terasını dolaştım biraz.Birkaç şey dikkatimi çekti.1. yi en son yazacağım.2. bitki çeşitlerin.Enginar bile var,üstelik terasta.3. Domatesler ne zaman büyüdü,şahane olmuşlar.Benim de terasta (birgün ben de terasımı tanıtırım inşallah,daha çok yeni)domateslerim var tohumdan ürettiğim,en uzunu daha 2 karış.Hepsi şahane.Senin gözünle terasını görebiliyorum,ne iç açıcılar.. ye gelelim,kaktüslere.Ben de kaktüs ve sukkulent severim.Yaklaşık 3 senedir biriktiriyorum.Benim gözümün odaklandığı milliniz.Güzel büyümüş.Ben de milli ve atlas arıyorum ama daha bulamadım.Eğer birgün millinizden bir dal olur ya düşerse talibim unutmayın.sevgili kirazın da dediği gibi sevgi olmazsa olmaz.
|
Sn serkan çiçekleriniz çok güzel ağırlığı çiçeklere vermişsiniz galiba. gülleri pek nadir gördüm
aralara rekli güller yakışır. inanın hepsi çok güzeller ellerinize emeklerinize sağlık.Yani helal olsun tersta:mad: bu güzellikler. insan isteyince herşey olabiliyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Serkan iadeyi ziyarete geldim .Yazmasamda terasını ziyaret ediyorum bitki sevgin okadar hissedilirki , sanki onlar senin bir yarın. Eriklerin resmide uzat elini al bitane hissini uyandırıyor .Ellerine ve o çiçek yüreğine sağlık .
Gardenyamı sormuşsun yaz kış balkonda yaseminle yan yana lar ikiside bol bol domates suyu içiyorlar arada birde limon tuzu eritip veriyorum . |
Sevgili serkan istanbul,milli teklifine çok teşekkür ederim.10 günlüğüne güneye gidiyorum,oralara bakacağım.Bulamazsam milli ye zarar vermeyecek biçimde küçük bir dal alabilirim.Güler hanımın atlasını bilmez miyim,sitede bilmeyen var mı acaba?Atlasa da güneyde bakacağım.Olmazsa,Güler hanım ,benim birtürlü yetiştiremediğim,ama kendi bahçesinde ,savrulan tohumların düştüğü yerde bittiği(bu da Güler hanımın hikmeti sanırım)(kendisine bitkilere fısıldayan kadın diyeceğim) haseki küpelerinden vermeyi teklif etmişti.Artık atlas için de yüzümü kızartırım.
|
Alıntı:
|
Sn serkan bey maşallah sebzelerle,çiçeklerle dolu bir teras ne güzel ellerine emeğine sağlık.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Iyi akşamlar.
|
5 Eklenti(ler)
Devam edeyim resimlere.
|
4 Eklenti(ler)
Devem bir kaç resim daha
|
Kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır.terasa hayran kalmamak elde değil.
|
Serkan bey bana büyük iyilik ettiniz :D
kardeşlerim gelip saksılarımı calıyorlar cimlenen soganlarını dikmek icin :p sizin resmi gösterecegim az yaratıcı olun canım dicem . Cam önü menekşe sıtandı cok hoş olmuş en tepeye kurdeleyi koyun kol attıgında güzel oluyor . Size başarılar diliyorum |
sevgili suna, sevgili iris41 çok teşekkür ederim. kurdelem şu anda entepede .sevgiyle kalın.
|
5 Eklenti(ler)
yeni resimler çektim eklemeliyim hemen çiçeklerim terasım şu aralar çok güzeller bazıları sevmiyo bitkilerin güneşi onlarla uğraşıp duruyorum biberlerimde olmaya başladı. Yupppi çok güzeller.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025