agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   serkan_istanbul / teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/22666.htm)

serkan_istanbul 11-06-2011 20:07

Teşekkür ederim. Salatalığı yedim bile ben dayanamadım. Kaktüsüm çok yaşlı 16 falan var.

Zafer İnandıklı 11-06-2011 21:43

Serkan kardeşim, maaşallah. Sizin terasta açanlar bizde henüz tomurcukta. Elinize sağlık kardeşim.
Sevgiler...

serkan_istanbul 11-06-2011 22:15

Çok saol abi ya yerlerini sevdiler veya beni.. Arada üzüyolar beni ama çoğunluk memnun. Biberlerim çiçek açtı, domatesler çoktan meyveye durdular, malta eriği olgunlaşıyor arada yiyorum. Çok teşekkürler terasıma sefalar getirdin abi.

serkan_istanbul 14-06-2011 20:15

5 Eklenti(ler)
bir kaç resim iyi akşamlar herkese

serkan_istanbul 14-06-2011 20:16

5 Eklenti(ler)
devam

Ayşe Yıldız 14-06-2011 21:09

Kayınvaldemin bahçesinde o kadar domates yetişmedi. Çok al benili duruyorlar.

serkan_istanbul 15-06-2011 00:01

çok teşekkür ederim saolun ayşe hanım

GLCN 15-06-2011 11:37

bitkiler ve terasınız harika..bendede biber ve dometes vaar ama siz ne kullanıyırsunuz allah askına zira ben biberleri ve domatesleri böceklerden ve karıncalardan kurtaramıyorum lütfen banada bir fikir verin..

Periş 15-06-2011 11:53

Serkan bey vallahi bravo domatesler çok güzel lezzetli görünüyor maşallah ortanca çok tatlı ellerinize saglık...

serkan_istanbul 15-06-2011 15:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GLCN (Mesaj 822852)
bitkiler ve terasınız harika..bendede biber ve dometes vaar ama siz ne kullanıyırsunuz allah askına zira ben biberleri ve domatesleri böceklerden ve karıncalardan kurtaramıyorum lütfen banada bir fikir verin..

Böcekler için sitede yazılanları uyguladım. arap sabunu sarımsak ve birazda zeytın yagı karıstırıp sıkıyorum. terasımıda arada camasır suyu ıle yıkıyorum. karıncalar sevmiyo. onundışında birde böcek ilacı var eger cok başımderde girerse karıncalarla normal sprey ılaclardan bıtıkılere deıl saksıların altlarına falan sıkıyorum.( çiçek pazarından aldım, sulandırıp spreyliyorum.)
Teşekkür ederim ziyaretiniz için. site içerisindede var ev yapımı ilaçlardı sanırım başlık.

serkan_istanbul 15-06-2011 15:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 822864)
Serkan bey vallahi bravo domatesler çok güzel lezzetli görünüyor maşallah ortanca çok tatlı ellerinize saglık...

Çok saolun terasıma ziyaretizniz beni çok mutlu ediyo.

Kiraz 15-06-2011 16:19

Sevgili Serkan_İstanbul, terasını sık sık ziyaret ediyorum. Terasta bile (terasta bitki yetiştirmek bahçedeki kadar kolay değildir) o kadar çok çeşidin var ve hepsi o kadar coşkulu ki, tebrik ederim. Bence sadece bakım değil, içten sevgi esas işe yarayan.

Dansel 15-06-2011 17:59

sevgili serkan istanbul,bugün terasını dolaştım biraz.Birkaç şey dikkatimi çekti.1. yi en son yazacağım.2. bitki çeşitlerin.Enginar bile var,üstelik terasta.3. Domatesler ne zaman büyüdü,şahane olmuşlar.Benim de terasta (birgün ben de terasımı tanıtırım inşallah,daha çok yeni)domateslerim var tohumdan ürettiğim,en uzunu daha 2 karış.Hepsi şahane.Senin gözünle terasını görebiliyorum,ne iç açıcılar.. ye gelelim,kaktüslere.Ben de kaktüs ve sukkulent severim.Yaklaşık 3 senedir biriktiriyorum.Benim gözümün odaklandığı milliniz.Güzel büyümüş.Ben de milli ve atlas arıyorum ama daha bulamadım.Eğer birgün millinizden bir dal olur ya düşerse talibim unutmayın.sevgili kirazın da dediği gibi sevgi olmazsa olmaz.

Bahar 15-06-2011 18:44

Sn serkan çiçekleriniz çok güzel ağırlığı çiçeklere vermişsiniz galiba. gülleri pek nadir gördüm
aralara rekli güller yakışır.
inanın hepsi çok güzeller ellerinize emeklerinize sağlık.Yani helal olsun tersta:mad: bu güzellikler.
insan isteyince herşey olabiliyor.

serkan_istanbul 16-06-2011 09:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kiraz (Mesaj 822962)
Sevgili Serkan_İstanbul, terasını sık sık ziyaret ediyorum. Terasta bile (terasta bitki yetiştirmek bahçedeki kadar kolay değildir) o kadar çok çeşidin var ve hepsi o kadar coşkulu ki, tebrik ederim. Bence sadece bakım değil, içten sevgi esas işe yarayan.

Çok teşekkür ederim. Sevmesem cidden bakamam o kadar çok ki evde balkonda ve terasta. Onlar benim hiç olmayacak çocuklarım. sevgiyle kalın.

serkan_istanbul 16-06-2011 09:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Bahar (Mesaj 823007)
Sn serkan çiçekleriniz çok güzel ağırlığı çiçeklere vermişsiniz galiba. gülleri pek nadir gördüm
aralara rekli güller yakışır.
inanın hepsi çok güzeller ellerinize emeklerinize sağlık.Yani helal olsun tersta:mad: bu güzellikler.
insan isteyince herşey olabiliyor.

ziyaretiniz için teşekkür ederim.

serkan_istanbul 16-06-2011 09:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dansel (Mesaj 822994)
sevgili serkan istanbul,bugün terasını dolaştım biraz.Birkaç şey dikkatimi çekti.1. yi en son yazacağım.2. bitki çeşitlerin.Enginar bile var,üstelik terasta.3. Domatesler ne zaman büyüdü,şahane olmuşlar.Benim de terasta (birgün ben de terasımı tanıtırım inşallah,daha çok yeni)domateslerim var tohumdan ürettiğim,en uzunu daha 2 karış.Hepsi şahane.Senin gözünle terasını görebiliyorum,ne iç açıcılar.. ye gelelim,kaktüslere.Ben de kaktüs ve sukkulent severim.Yaklaşık 3 senedir biriktiriyorum.Benim gözümün odaklandığı milliniz.Güzel büyümüş.Ben de milli ve atlas arıyorum ama daha bulamadım.Eğer birgün millinizden bir dal olur ya düşerse talibim unutmayın.sevgili kirazın da dediği gibi sevgi olmazsa olmaz.

Terasım balkonum ve evim bitkilerle dolu. İstanbulun hangi semtindesiniz bilmiyorum ama tabi olur. Millim tam 15 yaşında dahada büyük olabilir ama 15 yaşını devirdi bunu biliyorum. Atlasım yok. Milli verebilirim. Bu sitede atlas güler hanımın bahçesinde varki çok güzel. sevgiyle kalın

GLCN 16-06-2011 09:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 822941)
Böcekler için sitede yazılanları uyguladım. arap sabunu sarımsak ve birazda zeytın yagı karıstırıp sıkıyorum. terasımıda arada camasır suyu ıle yıkıyorum. karıncalar sevmiyo. onundışında birde böcek ilacı var eger cok başımderde girerse karıncalarla normal sprey ılaclardan bıtıkılere deıl saksıların altlarına falan sıkıyorum.( çiçek pazarından aldım, sulandırıp spreyliyorum.)
Teşekkür ederim ziyaretiniz için. site içerisindede var ev yapımı ilaçlardı sanırım başlık.

Cevabnız için çok teşekkür ederim hemen bende denicem...:rolleyes:

serpil özdemir 16-06-2011 12:27

Sevgili Serkan iadeyi ziyarete geldim .Yazmasamda terasını ziyaret ediyorum bitki sevgin okadar hissedilirki , sanki onlar senin bir yarın. Eriklerin resmide uzat elini al bitane hissini uyandırıyor .Ellerine ve o çiçek yüreğine sağlık .
Gardenyamı sormuşsun yaz kış balkonda yaseminle yan yana lar ikiside bol bol domates suyu içiyorlar arada birde limon tuzu eritip veriyorum .

Dansel 16-06-2011 16:51

Sevgili serkan istanbul,milli teklifine çok teşekkür ederim.10 günlüğüne güneye gidiyorum,oralara bakacağım.Bulamazsam milli ye zarar vermeyecek biçimde küçük bir dal alabilirim.Güler hanımın atlasını bilmez miyim,sitede bilmeyen var mı acaba?Atlasa da güneyde bakacağım.Olmazsa,Güler hanım ,benim birtürlü yetiştiremediğim,ama kendi bahçesinde ,savrulan tohumların düştüğü yerde bittiği(bu da Güler hanımın hikmeti sanırım)(kendisine bitkilere fısıldayan kadın diyeceğim) haseki küpelerinden vermeyi teklif etmişti.Artık atlas için de yüzümü kızartırım.

serkan_istanbul 16-06-2011 17:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dansel (Mesaj 823505)
Sevgili serkan istanbul,milli teklifine çok teşekkür ederim.10 günlüğüne güneye gidiyorum,oralara bakacağım.Bulamazsam milli ye zarar vermeyecek biçimde küçük bir dal alabilirim.Güler hanımın atlasını bilmez miyim,sitede bilmeyen var mı acaba?Atlasa da güneyde bakacağım.Olmazsa,Güler hanım ,benim birtürlü yetiştiremediğim,ama kendi bahçesinde ,savrulan tohumların düştüğü yerde bittiği(bu da Güler hanımın hikmeti sanırım)(kendisine bitkilere fısıldayan kadın diyeceğim) haseki küpelerinden vermeyi teklif etmişti.Artık atlas için de yüzümü kızartırım.

Hayırlı yolculuklar size.

türkansultan 16-06-2011 18:13

Sn serkan bey maşallah sebzelerle,çiçeklerle dolu bir teras ne güzel ellerine emeğine sağlık.

serkan_istanbul 16-06-2011 20:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi türkansultan (Mesaj 823528)
Sn serkan bey maşallah sebzelerle,çiçeklerle dolu bir teras ne güzel ellerine emeğine sağlık.

çok teşekkür ederim türkan hanım

serkan_istanbul 19-06-2011 21:55

5 Eklenti(ler)
Iyi akşamlar.

serkan_istanbul 19-06-2011 21:59

5 Eklenti(ler)
Devam edeyim resimlere.

serkan_istanbul 19-06-2011 22:09

4 Eklenti(ler)
Devem bir kaç resim daha

Suna 23-06-2011 00:47

Kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır.terasa hayran kalmamak elde değil.

iris41 23-06-2011 07:22

Serkan bey bana büyük iyilik ettiniz :D
kardeşlerim gelip saksılarımı calıyorlar cimlenen soganlarını dikmek icin :p
sizin resmi gösterecegim az yaratıcı olun canım dicem .
Cam önü menekşe sıtandı cok hoş olmuş en tepeye kurdeleyi koyun kol attıgında güzel oluyor .
Size başarılar diliyorum

serkan_istanbul 23-06-2011 11:50

sevgili suna, sevgili iris41 çok teşekkür ederim. kurdelem şu anda entepede .sevgiyle kalın.

serkan_istanbul 23-06-2011 12:29

5 Eklenti(ler)
yeni resimler çektim eklemeliyim hemen çiçeklerim terasım şu aralar çok güzeller bazıları sevmiyo bitkilerin güneşi onlarla uğraşıp duruyorum biberlerimde olmaya başladı. Yupppi çok güzeller.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025