![]() |
Alıntı:
|
Sevgili Serkan istanbul...Vallahi helal olsun diyorum...Birde Tanrı size inşaallah en kısa zamanda büyük bahçeli bir ev versin diye dua edeceğim...Çünkü siz bu kadar çeşidi terasta yapabilmek gibi büyük bir başarıya imza atıyorsunuz..Kara kışlarda bile çiçeklerinizi ne güzel korumaya almışsınız..evlatlar gibi değil mi...:)
Clematisiniz harika açmış..O cinsi ben hiç görmemiştim...Bütün çiçekleriniz çok güzeldiler...Mayısta kimbilir daha neler göreceğiz..Ellerinize sağlık güzel kardeşim.... Görüşmek üzere inşaallah...Selam ve sevgiler size....:)) Harikasınız...:) |
Alıntı:
|
Sevgili Serkan Allah gönlüne göre versin huzur ve saglık diliyorum
|
Serkan Bey pet şişeye diktiğiniz clematisler ne durumda?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Serkan bey bu çiçek sevgisi içinizde varoldukça.Yüreğiniz de aynı güzelliklere sahip olacaktır.Çalışmalarınızın devamını ve başarılar diliyorum.
Herşey gönlünüzce olsun. Saygılar selamlar. |
Alıntı:
|
Ne çok ........
Serkan Bey hayret ettim, bu kadar çiçeğin sulanması, gübrelenmesi, bakımı falan çok ciddi zaman harcıyor olmalısınız, elinize sağlık, tebrikler gerçekten.
Ben de çiçeğim var diyorum, olsun, küçük ama gururlu bir balkonuz. ;) |
Teşekkür ederim sn canan. Elbetteki kolay deil ama insan severek yaparsa kolay gelir görmez zorlukları başarır. Bide küçük balkon deyip geçmeyin. Bir laf vardır; ev vardır saray
kadar kimse sığamaz, ev vardır 1 oda bir sofa fakat içine dünyalar sığar. Herşey gönül işi siz o küçük dediğiniz balkona ben ve benim gibi bir çok üyeyi sığdırdınız bile. sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Herkese iyi akşamlar bir kaç resim ekleyeyim. Terasımdan bugün çektim. Sakız sardunyalarım, ateş dikenim çok güzel çiçekledi bu sene, telgraf çiçeğim terastakiler daha çok gelişti.
|
5 Eklenti(ler)
Kekiklerim, enginarım göbek yapıyo, patlıcanlarım, dereotlarım, ve patates gömmüştüm büyüyor.
|
5 Eklenti(ler)
Bodrum papatyam kızmasın kocaman iki saksı oldular dallardan ekmiştim 2. Yılları, latin çiçeğim, alisyumlar bu köseyi sevdiler gerçi her saksıda var gibi, zambak, ilk açan gülüm.
|
sardunyalarınıza bayıldım çok süperler ve çok güzel açmışlar maşşallah
|
Ellerinize sağlık çok güzeller maşallah.
|
5 Eklenti(ler)
Son olarakta aslan ağzım ve 35 yaşına basan hanımelim, ortancam, beyaz yoncam, fırçaçalım maşallah kışım bile çiçeği vardı.
|
Sevgili kılıç ve melih500 çok teşekkür ederim.
|
3 Eklenti(ler)
Sayfama uğrayıp beğen tuşuna basan herkese sevgilerimle. Bu arada güllerimden sarı olana kırmızı gül aşılamıştım tuttu hepside tomurcukta ve baston gül gibi budadım. Onun resmini eklemeyi unuttum. onuda ekleyeyim. yakından aşı yaptığım dal ve uzaktan bir çekim
|
Serkan bey yapyığınız saksıları aşamalarını resimleyip geri dönüşüm çalışmaları bölümünde paylaşırsanız bizde yoğurt kovalarını saksı yapabiliriz...Sevgilerimle...
|
5 Eklenti(ler)
Verbanamıda eklemeliyim yine daldan geçen sene ekmiştim geliboludan getirdim.
pembe krem arası gülüm pazardan aldım açınca belli olacak tam rengi, karpuz fidem, kabağım, daldan tutturduğum ceylanım. |
5 Eklenti(ler)
aloe türü olan bitkim ve çiçeği, katlı saksımın son hali, lavantam, bu arada küpelimde poz vermiş arkadan, sakız sardun yalarım tomurcuk içinde
|
Sevgili bıcırık teşekkür ederim. Yoğurt kovalarını kaplama kağıdıyla veya boyayla boyuyorum bazılarınıda oldukları gibi bırakıyorum. Katlı saksıya gelince keşke yaparken resimleseydim. Sevgiler.
|
Abi sen taşınmaya kalkma sakın.
|
Serkan Bey itiraf ediyorum terasınıza önceden bakıyordum ama, öylesine.. Son zamanlarda inceler oldum.. Fakat buranın bir teras olabileceğine aklı ermiyor insanın..
Bunu size çok söyleyen var biliyorum.. Yeni bir şey değil.. Sadece hatırlatmak istedim :)) Yetiştirmediğiniz sebze, çiçek, hattâ ağaç var mı merak ediyorum ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Serkan bey maşallah terasta yok yok hepsi harikalar maşallah ortancalar ne renk acaba oldukça çok tomurcuğu var. Herşey çok güzel elinize sağlık:)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025