![]() |
temmuz güzellerim
2 Eklenti(ler)
Eklenti 507787
Echinocereusların diken yapısına hayranım. Eklenti 507788 Katmerli japon gülüm ( Bana hediye eden sevgili arkadaşıma selam ve saygılarımla ) |
temmuz güzellerim
2 Eklenti(ler)
|
sayın ykolko mum çiçeklerinize çiçekli kaktüslerinize ama en çokta tatlı kayınvaldenize bayıldım...
|
Teşekkür ederiz :)
|
temmuz ayı güzelleri
5 Eklenti(ler)
|
temmuz ayı güzelleri
3 Eklenti(ler)
Eklenti 511002
Eklenti 511003 Sevgili arkadaşımın Hürrem adını verdiği Japon gülüm ( Hibiscus ) Eklenti 511004 |
Sevgili Ykolko japon gülünüze bayıldım.
|
Sayın ykolko,
Bitkileriniz çok güzel,elinize sağlık. Acaba mavi çiçeğin adını biliyor musunuz? |
Sn. Milla mavi çiçeğin adı Duranda
|
Sayın ykolko, iki üç saatlik bir zaman içerisinde sayfalarınızı büyük bir keyifle izledim. Çok güzel değişik bitkileriniz ve kaktüsleriniz var hepsi de harika hepsine bayıldım hele de o arap fulunü görünce beni seksenli yıllarına götürdü o dönemde çalışırken iş yerimde yetiştirmiştim ve onu herkesten kıskanırdım herkes koklamak istiyordu çünki, o kadar çok kıskanırdım ki dalına bir not yazıp asmıştım ''Bu çiçeği koklamak yasaktır'' diye, şimdi sizin sayfanızda görünce kendime güldüm neden böyle bir şey yaptığım acaba diye, küçük bir anımı paylaştığım için sizi sıkmamışımdır umarım, ellerinize emeklerinize sağlık, tabi annenizin de ellerine sağlık, Bitkileriniz her zaman çiçekli kalsın sevgilerimle.
|
Teşekkür ederim, sayın akçabardak, yüzünüzde tebessüm oluşturduğum içinde ayrıca mutlu oldum.
|
temmuz ayı son güzeli
1 Eklenti(ler)
|
Ağustos güzellerim
4 Eklenti(ler)
Eklenti 513041
Eklenti 513042 Eklenti 513043 Japon güllerim ( kırmızı tonlu olanlar ) Eklenti 513044 Duranda |
Ağustos güzellerim
3 Eklenti(ler)
|
Hepsi birbirinden güzel...
|
Ağustos güzellerim
4 Eklenti(ler)
Eklenti 513334
Eklenti 513335 Eklenti 513336 Echinopsis riviere de caraltii, subdenudata Eklenti 513337 |
kocaman bir maşallahhh
|
Sevgili kolko arkadaşım, Japonlar harika kıskanmadım desem yalan olur... Tabi kaktüsler süpsüper ....:)Maşşallah.........
|
Ağustos güzellerim
2 Eklenti(ler)
|
Eylül ayı güzelleri.
5 Eklenti(ler)
|
Eylül ayı güzelleri.
1 Eklenti(ler)
Eklenti 517049
İki yaşındaki tohumdan yetiştirdiğim plumeria zor koşullara rağmen açtı. |
Eylül ayı güzelleri...
4 Eklenti(ler)
|
Çiçekleriniz çok güzel, kaktüs pek tercih ettiğim bir çiçek değil ama sizde çok sevdim. Çiçekleriniz kadar çekimleriniz de çok güzel. Bazen sunum herşeyden önemli olabiliyor. Kiminin elinde güzel çiçek olur, güzel çekemez güzelim çiçek kendini göstermez. Ama sizin resimleriniz sayesinde kaktüse ilgim olmayan beni bile kaktüs konusunda acaba dedirtti. sevgiler..
|
Alıntı:
Saygılar... |
Ekim ayı güzelleri
5 Eklenti(ler)
|
Ekim ayı güzelleri
5 Eklenti(ler)
|
Kaktuskeriniz ve mum ciceginiz cok guzeller.benimde kaktuslerim va ancak sadece. 2 tanesini actigini gordum epey buyuduler ancak acmiyolar acmadi icin ozel bir bakim gerekli mi
|
kaktüsler
Alıntı:
|
Seyma cicekcilik Samet beyden temin ediyorum Hasibe hanim.
|
kaktüsler
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025