![]() |
Teşekkür ederim...
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 458666
Bu senenin neşesiz yılbaşısı çiçek açarak yıkılmadım ayaktayım diyor :D Eklenti 458667 Ve kırmızı köşe :D Eklenti 458668 Klasik japon gülü ama güzel yahu :p |
Evet çok güzel sn. Ykolko, tıpkı diğer çiçekleriniz gibi.Hepsi çok güzel.
|
Abutilon ( ağaç küpesi ) ricası
1 Eklenti(ler)
Eklenti 459393
Arkadaşlar önümüzdeki sene bitecek olan terasım için bu mesajı gören ve bahçesinde fotoğraf da görünen pembe ve sarı renk ''Abutilon'' ağaç küpesi olan ve bana çelik gönderebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Tasarladığım projeyi gerçekleştirebilmem için çeliklerin bahardan önce elimde olması ve köklenmiş olması gerekmektedir. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 459549
Sayın Tuluğ beyin hediyelerinden,şundaki renkleri sayabilen var mı? ben sayamadım da :D |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 459608
Bir kaç narin kaktüsü mü kapalı balkona aldım hava raporu -5 dercelerden bahsedince korktum ama diğerleri yine açık balkonda naylon seranın içindeler onlar Allah'a emanet umarım baharı görürler :D |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 460666
Bu sarı kenarlı yılbaşım yazın sıcaklarda tam ölürken, çelik almıştım o sayede soyunu kaybetmedim, fakat bu aylarda sarı kenarlar yeşile dönüyor baharda tekrar sararıyor, aşağıda görünenlerde aldığım çeliklerin yeni açan çiçekleri :) Eklenti 460667 Eklenti 460668 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 461438
Eklenti 461439 Japon gülüm ikinci çiçeğini açtı çok şirin ama pek de ömürsüz fakat seneye çok daha renklilerini paylaşacağım çünkü sevdim bu bitkiyi. Eklenti 461440 Bu da orkide ile birlikte verdiği poz :D Eklenti 461441 Eklenti 463390 Şimdi bu da ne,daha açmamış alelade bir kalanşo (Kalanchoe) demeyin, bunu ağaçlar net yıl dönümün de bir arkadaşım eşime hediye etmişti, ama o arkadaşımın ismini unuttum, buradan görürse kendini belki tanıtır, bende teşekkürlerimi sunarım. |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 462916
2014 yılının ilk hediyesini eşime papatyası verdi. :D |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 462917
Klasik yılbaşı ( Kırmızı ) hastalık sonrası çiçeğini yeni yıla yetiştirdi :D ( pembe klasik yılbaşı da hala çiçeklenme hareketi yok :mad: |
Sn ykolko, muhteşem çiçekleriniz var. Gerek balkon tasarımınız, gerek seçtiğiniz türler harika. Variegata yılbaşı da çok ilginç. Mum çiçekleriniz de ayrı güzel. Ellerinize ve yüreğinize sağlık.
|
Alıntı:
Teşekkürler |
merhaba japon gülünüz bu aylarda ev ortamında mı bırakıyorsunuz.
|
crassula springtimeniz çok güzel
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn edelvays58 ve azize çetin teşekkürler :)
|
sy ykolko sayfanızı bir çırpıda gezdim hayran kaldım pek çok kişide kaktüs gördüm ama açan kaktüs hiç görmemiştim hepsine bayıldım
|
Nisan ayından
5 Eklenti(ler)
|
nisan ayına devam
5 Eklenti(ler)
Eklenti 487153
Bu benim yeni çiçeğim Kaju artık ailemizin ferdi Eklenti 487154 Eklenti 487155 Eklenti 487156 Eklenti 487157 |
nisan ayına devam
5 Eklenti(ler)
Eklenti 487161
Eklenti 487162 Eklenti 487163 Eklenti 487164 Eklenti 487165 Şimdilik bu kadar yeni sürprizler çok yakında ( bu arada reklamda aldık araya :) ) |
Sayın ykolko; Sizin sayfanızı sık sık beğenerek takip edenlerdenim, çok hoşuma gidiyor.
Papağanınız harika, sanırım cinsi amazon papağanı ama size gelmeden önce strese girmiş gibi aldığınız kişi tanıdık ve güvenilir kişidir umarım. Stres genelde papağan türlerinde sıkça karşılaşılan bir sorundur, bazen alışkanlık haline getirirler bu durumu ve sürekli tüy yolarlar tek çaresi ilgi göstermek. |
İlginize teşekkür ederim sayın lusoari, aslında uzun süre kendinden büyük ve anlaşamadığı papağanlarla birlikte kalmış,dikkat ederseniz başının üstü bile yoluk, ama 2 aydır bizimle beraber kendini toparladı, tüyleri çıkmaya başladı zaten çok uslu ve akıllı bir hayvan hemen bize uyum sağladı son derece mutlu,bunu bizimle oynarken yüzünden görebiliyoruz, aslında benim bu haldeyken almamın sebebi de, o günkü halini görüp birde bana yaklaşıp uzun uzun bakması oldu, o artık ailemizin bir üyesi, hepimiz onu çok seviyoruz.
|
Her canlı sevgiye nasıl da karşılık veriyor görüyorum her sayfanızı gezişimde. Kaju da eminim sizin huzurlu yuvanızda sevginizle iyileşecektir. Kaktüsleriniz nasıl da neşeli her yerlerinden çiçek fışkırıyor adeta. :) Sevgiler...
|
Ne mutlu size. Bazen hayvan satan bir mağazaya yem almaya girip, hiç aklımızda olmadan oradaki hayvanlara hepimiz bakarız ve içlerinden biri bize yakınlaşır bizimle bağ kurmaya çalışır ve sonuçta ya onuda alıp oradan ayrılırız **** günlerce aklımızda kalır. Demek istediğim o ki aslında sadece bizler onları değil, onlarda bizleri seçiyorlar.
Aklıma takılan bir soru daha var. Sakız sardunyalarınız çok güzel onlara nasıl bir bakım uyguluyorsunuz? Özellikle beyaz olanı çok hoşuma gitti. |
Sayın lusoari, sakız sardunyalarıma hiç bir özel bir şey yapmıyorum, bol güneş ve su veriyorum,solan çiçekleri hemen koparıyorum,sararan yaprakları ayıklıyorum o kadar.
|
nisan ayına devam
4 Eklenti(ler)
|
41 kere maaşallah ....sabahtan beridir sayfalarınızı geziyorum .... daha yeni bitirebildim.... hoyalarınızın , kaktüslerinizin ve sukullentlerinizin ben de artık takipçisiyim.... saygı ve sevgilerimle.....
|
Mayıs ayı
4 Eklenti(ler)
Eklenti 489500
Eklenti 489501 Eklenti 489502 Eklenti 489503 Ağaç küpelerim (Abutilyon ) diğer renkleride inşallah olacak ) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025