![]() |
4 Eklenti(ler)
Japon gülüyle devam edelim. :)
Eklenti 402658 Tohumdan çimlendirdiğim limonum. Aşı için geldi geçti ama kimden alacağımı unuttum aşı çubuklarını. :) Eklenti 402661 Buda o otun soğanı :) Eklenti 402667 Eklenti 402668 |
4 Eklenti(ler)
Ve güllerimle devam ediyorum. :)
Hepsi missss misss kokuyorlar. :) Eklenti 402675 Eklenti 402676 Eklenti 402677 Eklenti 402678 |
4 Eklenti(ler)
Yediveren karadut. Yaz-kış üzerinden dut eksik olmaz.
Eklenti 402689 Itır: Eklenti 402690 Gül sakız sardunyalarım: Eklenti 402695 Eklenti 402696 |
5 Eklenti(ler)
Kaktüsler atağa geçtiler. Tomurcuklar gelmeye başladı. :)
Eklenti 402712 Eklenti 402713 Eklenti 402714 Eklenti 402715 Eklenti 402716 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Güncellemeler bu kadardı şimdilik. Şimdi diğer başlığıma gidiyorum orayı guncellemeliyim. :) :)
|
Fatihcim şu veya bu diye ayıramıcam hepsi birbirinden güzel bayıldım bayıldım maşallah ;) Bu akşam ''bi çey içebiliriz'' muhabbeti vardı ya benim yolum da denizliye düşerse burda bence bi çay içebiliriz :p Davet beklemiyorum ben kendi kendimi davet ettim bile :p:p
|
Hepsi güzel ama güller müthiş elinize sağlık.
|
Alıntı:
Çayımızı Hoya kokuları arasında içeriz hem. Güzel kokular yaklaşıyor. :) Her zaman başımın üstünde yerin var. :) Herkes için geçerli yolunuz düşerse burlara beklerim. :) |
Alıntı:
Bunlar sadece açmış olanlar. Diğerleri de açsa harika şölen yapacağım. Bir tane daha sihirbazım var açacak. Pembe-beyaz onun rengi. Birde bordo-pembe gibi bir rengi vardı ama onu bulamadım buralarda. Bu güllerimi(turuncu sihirbazı ve Türk gülü) tanesini 7liraya aldım. Koca saksılı bir şekilde bu hafta farklı renklerini getireceğim demişti bekleyeceğim bakalım. |
3 Eklenti(ler)
Bu gece biraz kırmızının tonundan gidelim diye düşündüm.
C. silvestri: Eklenti 406210 Eklenti 406211 Eklenti 406212 |
1 Eklenti(ler)
E. milli:
Eklenti 406217 |
1 Eklenti(ler)
“Görmek istemediklerine gözlerini kapatabilirsin,
Ama hissetmek istemediklerine kalbini kapatamazsın!…” | John Fowles Fazla bir yoruma gerek yok sanırım. John'unda dediği gibi hissetmek istediklerine kalbini kapatamazsın. :) Sihirbaz Gülüm: Eklenti 406219 |
1 Eklenti(ler)
Itır:
Eklenti 406220 |
1 Eklenti(ler)
Kırmızım:
Eklenti 406221 |
Sayın Fatih.Çiçekleriniz hepsi birbirinden güzel.Benimde biran önce mum çiçeği edinmem lazım.Sayın Maki01 in de mum çiçekleri beni esinlendirmişti şimdi burdada görünce :)
Aynı zamanda kaktüs ve suklentleriniz çok harika sitede fund@ hanımın da kaktüs koleksiyonu vardı onlarda inanılmaz. Bana nedense kaktüs gibi dikensi bitkiler hep itici gelirdi ama görüldüğü gibi değil.Ayrı bir güzelliği var.Çiçeklerimin arasına kaktüs türlerinden de eklesem diyorum artık :) Emeklerine sağlık. Saygılarımla. |
Çok teşekkür ederim. Hoya edinmelisiniz kesinlikle. Satış bölümünde bir başlık var hatta :)
Hoyalar benim için çok önemliler diğerleride oyle ama onların yeri bir başka. Kaktüslere gelince onların,dünyası ayrı bir dünya. Muhteşem güzellikte çiçekleriyle her daim sizi mutlu ediyorlar. Mutlu olmama gibi bir durumunuz yok kaktüslerle. Rengi, dikeni her şeyiyle ayrı bir dünya. Dun gece kırmızıların gecesiydi. Sırada pembe ve tonlarını düşünüyorum. Onlarıda yarın eklerim sanırım. |
Uuuyyyhhhh tirledim vallaha tirledim :D Bu ne romantiklik bu ne duygusallık neşen mutluluğun mesjlarından okuyana geçiyor inan ki ;) Şimdi link verdiğin şarkının eşliğinde yazıyorum mesajı ''hayat seni sevince güzel'' ne güzel de demiş değil mi? :p
Kırmızılarına bayıldım maşallah güzel bir uygulama olmuş değişik hoşuma gitti ;) Pembelerde de harika şeyler bekliyorum ama bu sefer de şöyle oynatacak bir türkü linki versen olmaz mı bu sefer duygusaldan gittik pembelerde de coşalım ;) Eline koluna en önemlisi de yüreğine sağlık kardeşim inşallah hayatta hep kıymetini bilecek insanlarla karşılaşırsın her yönden ;) |
Tüm güzelliklerin , tüm renklerin yaşamından eksik olmamasını dilerim Fatih'cim :) En güzel fotoğrafları Salı gününe sakladığına eminim :)
|
3 Eklenti(ler)
Bu gece de pembe ve mor eşlik edecek bizlere. Bu sunumda çok kararsız kaldığım için parça yok.
Sadece kıyıdan köşeden kalan birkaç yazım var. :) Öncelikle Tömürcek kardeşim ve Maki01 ablam teşekkür ederim beğenileriniz için. Herşey siz dostlarla güzel. :) Eee başlayalım artık dediğinizi duydum. Bazen öyle anlar olur ki, çıksa karşına tutamazsın kendini. İşte tam orda tutma kendini git konuş soyle içindekileri. Bende oyle yaptım dün. Pazarda çiçekçimde iki sarı milli görünce gittim aldım ikisinide. Bunularla sarılarımı dörtledim. Yedeklemem tamamdır. Hatta biri emanet benim değil. :) Pembe mor dedin sarı nerden çıktı dediniz duydum. Dün eklemeyi unutmuşum. :) Bu gune kaldı. :) Eklenti 406747 Ve dünden kalan iki kırmızı. :) Eklenti 406748 Eklenti 406749 |
4 Eklenti(ler)
Başladık devam edelim.
Hayatımda menekşeler kadar değer verdiğim başka bir çiçeğim yoktur. Bu siteyi bulmamda, sağlam dostluklar kurmamda menekşelerin rolu çok buyuktur. V hatta bana menekşeler hep bir çağrışım yapar. Menekşe kibardır, narindir. Seversin, oda sever seni. Çiçekleriyle anlatır bunu. Ben menekşeleri hep bi fazla sevdim diğer çiçeklerimden. Menekşeylede aşkı nasıl bağdaştıracaksın dediğinizi duydum sanki. Şöyle diyeyim. Seversin, şüphe etmezsin sevdiğinden. Gözünün içine bakarsın bir kelimesi için. Bütün benliğinle çıkarsın karşısına ve dersin : "Ben seni seviyorum." İşte menekşede boyledir. Onun için elinden gelenin en iyisini yaparsın onlarda sana çiçekleriyle cevap verir. Güzellikleriyle cevap verir. Bir sevdadır menekşe... :) Eklenti 406750 Eklenti 406751 Eklenti 406752 Eklenti 406753 |
5 Eklenti(ler)
Ve bir başka güzellik daha sardunyalarım.
Ben onların kokusunu hep sevmişimdir. Kokun kalsa yeter diyorum bazen gidişlere. Git ama kokun kalsa yeter. Dönesende gittiğin yerden, Kokun kalsa yeter. :) İşte sardunyalarımda oyle. Uzakta olsanda dokunduysan yaprağına kokususu kalır. :) Eklenti 406758 Eklenti 406759 Eklenti 406760 Gül sakız sardunyam : Eklenti 406761 Eklenti 406762 |
2 Eklenti(ler)
Buda diğer gülüm. Rengini çok seviyorum. Keşke şu fotoğraflara birde koku ekleyebilsek ne güzel olurdu ama. :)
"Bülbülün feryadı gonca güle, İnsanın sevdası bir tatlı dile." Eklenti 406770 Eklenti 406772 |
3 Eklenti(ler)
Ve pembelerde son olarak orkidem.
Orkideler çok özeldir tıpkı sevdiklerimiz gibi. Çok yuz verirsen de olmazlar az bakarsanda. Orta kararı tutturmak önemlidir deneyimlerimce. :) Çok narindirler, çok şey istemezler aslında biraz dikkat biraz da sevgi. Geriside ortam şartlarına bağlı. Bu orkidem ilk çiçek sapı veren orkidelerimden oldu. Çok uzun suredir açık çiçekleri. :) Çok seviyorum orkideleri. Eklenti 406774 Eklenti 406775 Eklenti 406776 |
sn.Fatih gülleriniz ,sardunyalarınız ve orkideniz çok güzeller bol çiçeklerini görmeniz dileğiyle
|
1 Eklenti(ler)
Bugünün hediyesi. Çok beğenmiştim bunu. Fİyatını öğrenmek için sorduğumda çiçekçideki abla benden sana hediye olsun dedi. Kabul etmek istemedim ama hediye bu benden sana içimden geldi dedi. Çok mutlu etti beni. :)
Eklenti 407464 |
Alıntı:
Ne kadar da güzel Maşallah.. |
Bugünün Rengi Turuncu :)
4 Eklenti(ler)
Bu gecede biraz özlemden mi bahsetsek ne. :)
Aklıma geldi de ben Agaclar.net'in 9. Doğum Günü videosunu izlememiştim. Boş boş uyumak yerine kitabımı bitirdim ve geçtim izlemeye. Bir an orda yasadıklarım orda geçirdiğim güzel saatler ve 3gunluk de olsa benim için 3 yıla bedel bir heyecandı benim için. Çok uzun yıllardır sanalda yazıştığım sohbetettiğim çoğu kişiyle yüzyüze tanışma fırsatım oldu. :) Uzun yolculuk sonunda İstanbula harika bir iniş yaptık. Evet harika oldu bu iniş. Tam piste kalmış az bir mesafe pilotun şakasına geldik. Önümüzden inen uçağın şiddetiyle biraz düştük kalktık oldu. O an yanımda oturan esmer kişinin beyazladığını görmenizi isterdim doğrusu. Sohbet esnasında ne olduğunu anlamadık biz ama yanımdaki abi fena renk değiştirdi. Uyuyordu birde sanırım ondan oldu noldu düştükmü diye sormasıda cabası oldu. Çok korkmuşlardı. Ben yanımda bir bitkisever bulunca sohbete dalmıştım birşey farketmedim ettiğimde çoktan olan olmuştu. ;) En sonunda İstiklal'den Taksim'e kadar o yuruduğum yol hiç bitmesin istedim. Bu İstanbul'a ikinci gelişimdi. Orada yürürken aslında bir anlamda kendimin kahramanı olmuştum. Neden mi hayalimdi çünkü birgün tek başıma ordan Taksime doğru yurumek. Sonunda 6 yıllık ozlem taksim metrosunda Katmer Ablamla buluştuğumuzda sona ermişti. Dile kolay 6 yıllık bir özlem. :D Ertesi günde zaten Makim, Emel Ablam, Züleyha Ablam, Emre ve toplantıdaki katılımcılarla tanışıp görüşme fırsatımda oldu. Herşey hala gözümün önünde. Sanki dün ben oradaydım. Ve bu sabah geri döndüm. :D Her güzel olan şeyin bittiği gibi o kısa ama uzzzzuuuunnn 3 günde sona ermişti. Eee artık eve dönüş yolculuğu başlamıştı. Elimde çiçeklerle uçağıma bindim koltuğuma oturdum ve ne göreyim. Uçakta milet vekilleri var. Eee nolmuş dediğiniz duyar gibiyim. O 45 dklık uçuş bana ölüm oldu :D Gözümü bir dk olsun kırpmadım kulağım motor sesinde gözümde motorda- sanki birşey yapacağımda- yavada aksine yağmurlu. Aslında İstanbul o gece benim için ağlıyordu. Şimdi gelelim benim kurmacalara, uçakta milletvekilleri ve birkaçta şirket saipleri falan var. Normal insanlar gibi oturamam ki yerimde. Ya komplo kurup uçağı düşürürlerse ya bir şey olursa Allah'ım daha benim yaşayacak günüm var diyorum bir yandan okuyorum bir yandan motor sesini dinliyorum. Bir an uyuyakalmışım ve pilotun anonsuyla uyandım: "Kemerlerinizi uçuş sırasınca çıkartmayın hava koşulları nedeniyle uçuşumuz uzun sürecek" demesin mi?- bak gari sen-Beni aldımı bir telaş. Biryandan da ust bagajdaki çiçeklerimi düşünüyorum bunları gidince suya koyayım şunları dikeyim telaşındayım. Böyle macera dolu bir uçuştu anlayacağınız. Hani normal insanlar gibi bir uçuş değildi benimkisi. Az deli dolu az uçuk kaçık. Harika geçen bir 3gün ve harika geçen iki uçuş.Hepsi muhteşemdi.Benim için geçen o 3 gün, 3 yıla, 3 asra bedeldi aslında. İzlemeyenler ve toplantıya katılamayanlar içinde sayfamda paylaşmak istedim. 3 Asra Bedel Not: Toplantıda Güler Ablamın atlısından iki tane alan üye eğer bu başlığı okuyorsan onun biri benim haberin olsun. :p Kim olduğunu hatırlayamadı Güler Ablam bir ara. Eğer bu satırları okuyorsan benim için iyi bak ona. Ve bu günün rengine gelelim. Bu günün rengi turuncu. Eklenti 409541 Eklenti 409542 Buda misafir. Açtığını görünce eklemek istedim. Eklenti 409543 Eklenti 409544 |
Hepsi çok güzel bitkilerinizin ellerinize sağlık. Bol bol çiçeğini görüp sefasını sürmenizi dilerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025