![]() |
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bunların etiketleri üstünde :)
Eklenti 236761 Eklenti 236763 Eklenti 236762 Eklenti 236764 3. denemede başarısız:D Eklenti 236765 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 236766
Eklenti 236767 Eklenti 236768 Eklenti 236769 Hoya vitellinoides'in güzel yaprağı:) Eklenti 236770 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bazı forumda Hoya carnosa splash, bazı forumlarda da Hoya carnosa silver dust olarak isimlendirildi.Artık son sözü kendisi çiçek açınca söyleyecek :)
Eklenti 236779 Eklenti 236780 Bunlarda diğerleri:) Eklenti 236776 Eklenti 236777 Eklenti 236778 |
Ellerine sağlık Fatih'cim, hepsi çok sağlıklı duruyor. Kutluyorum canım.
|
Sevgili fatihcım maşallah hepiside saglıklı görünüyor ellerine salık.
|
Fatih'cim, Maşallah diyorum. Hepside çok sağlıklı, hoya lacunosa senide yoracak gibi gözüküyor umarım bu denemesinde açarda hepbirlikte seviniriz.
Ellerine sağlık, güzel bir görsel şölen oldu.... |
Fatih çok güzel hepsi. Gelişmeleri devam etmesi güzel. Benimkler duraksadı, sanırım sıcaktan.
Finlaysoni ve Lacunosa köklenmek üzere. 2 haftaya kadar sana gelir. |
Sevgili Fatih, tüm hoyaların harika gözüküyor. En çok senin uyuz Archboldiana nın büyümeye karar vermesine sevindim. Bundan sonra alır başını gider. Gözüme bir çok ufaklık takıldı. Yeni gelenler mi yoksa seninkilerden çelik almaya mı başladın?....
|
Sevgili Maki01,Sevim4, Missmenas,Agozce ve Karalale yorumlarınız için çok teşekkürler.
Alıntı:
Alıntı:
|
Hoya excavata hak.
Sayın Fatih,
Senin Excavata'nın durumu nasıl sürgün verdimi? İyi akşamlar. |
1 Eklenti(ler)
Excavata en sonunda köklendi.Net olmamakla birlikte dün fotoğraflamışım.İki sürgün belirtisi var.Yarın daha net çekerim.
Eklenti 237041 |
Maşallah, tebrik ederim Fatih'cim.:)
|
Memleketten gelen misafirlerimii uğurlayana kadar bi çok farklı tür elde etmişsiin bile:) herzamanki gibi gelişimleri çok güzel.Yine yapmışsın yapıcağını fatih:D maşallah diyiim.Carnosalarıın çok güzel görünüyor.Çok imrendiim çillilerine :)
|
Sevgili Fatih, kılıç açtı mı?
|
Sayın Zenfree tomurcuklar büyüdüler ama açmak için yeterli değil.Bir hafta daha var gibi.Fotoğraf makinem diğer evde kaldığından foto ekleyemiyorum malesef.
|
kaktüslerinizin hepsi birbirinden güzel maşallah.bu siteden önce kaktüslerin bu kadar çeşit çiçek açtığını bilmiyordum.emeğinize sağlık.fırsat buldukca edinmeye çalışacağım bu çiçeklerden.bu kadar güzel olurmu bilmem..
|
1 Eklenti(ler)
|
Çilli büyüsün abla senin için kıyıp bir çelik alırım.Başkada dokunmam zaten çok güzel gözüküyor sanki kendin boyamışsın gibi :)
|
Sevgiil fatih maşallah hoyalar konusunda ustalık yolunda ilerliyorsun.afrika menekşesinden hoyalara geçişini biliyorum.çok güzel menekşeler yetiştirdikten sonra hoyalar daha kolay yetişiyor sanırım,bu aralar miteyle uğraşmak beni çok yordu acaba bendemi mum çiçeği yetiştirsem diyorum....
|
Fatih, wayeti, açmadı mı daha?
|
1 Eklenti(ler)
Hoya wayeti eski sapta bir hareketlilik var ama çok yavaş. Kendi yeni çıkardığı çiçek sapı ise yavaşta olsa büyüyor. Şimdi sürgüne gitmeye karar verdi.Belki çiçeklenmeyide tercih eder :)
Eklenti 239162 Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bazı çiçekliler :)
Eklenti 239170 Eklenti 239171 Bu hafta içinde açar diye umuyorum :) Eklenti 239172 Eklenti 239173 |
5 Eklenti(ler)
Bazı gelişmeler :) :)
H. excavata en sonunda inadı bıraktı sürgün verdi :) Eklenti 239183 H. cardiophylla sürgün vermeliyim dedi :) Eklenti 239182 H. vitellinoides iki yaprak daha vermeye çalışıyor :) Eklenti 239186 H. archboldiana yaprağı :) Eklenti 239185 H. obscura yaprakları :) Eklenti 239184 |
5 Eklenti(ler)
H. ruthie(MMxariadna) sürgün vermeye başladı.Saksı değişimi yaradı :) Biraz duraksadı alışınca kendine geldi :)
Eklenti 239187 H. verticillata sürgün vermeye çabalıyor :) Eklenti 239188 H. curtisi etrafındaki desteklere sarılmaya çalışınca mecburen bağlamak zorunda kaldım :D Eklenti 239189 H. heuschkeliana yeni misafirimiz :) Eklenti 239190 H. nicholsanie yaprağı :) Damarlı yapraklı hoyaları toplamayı düşünmeye başladım :) Eklenti 239191 |
1 Eklenti(ler)
Hoya davidcumingii çok sevdiğim bir o kadarda kaybederim korkusuyla her dakika tetikte olduğum nazlı hoya :) Umarım sürgünlü hallerinide görürüz. Yaşasın başka bişey istemiyorum. Hani çiçek ikinci yıl açsada olur yeterki sürgün versin.Çok korktuğum türlerden bu da :) Birde İmperialis var korktuğum :)
Eklenti 239192 |
Yeni misafirlerin belkide süpriz yapıpp seni şaşırtada bilirler fatih :D bu aradaa sormak istediğiim çillilerin lekeleri dokununca gidiyormu ,**** gidermi ? Nezaketin içinse ayrıca teşekürederiim :)
|
Yok gitmiyor carnosa gibi,gitseydi çoktan yemyeşil kaldıydı :)
|
Foto hak.
Sayın Fatih,
569 no.lu mesajınızdaki fotoğrafın solundaki alaca yapraklı hoyanın türü nedir.İyi günler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025