agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Fatih / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/11972.htm)

bay tömürcek 09-04-2013 21:35

Çok güzeller fatih ;) Ama neyi en çok beğendin dersen o ortancalarda gözüm kaldı :p

Fatih 26-04-2013 00:27

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1135731)
Çok güzeller Fatih ;) Ama neyi en çok beğendin dersen o ortancalarda gözüm kaldı :p

Kalmayacak gibi değiller ki :) İnan bunlar sadece bir kısmı Enes'cim. :) Arkada kalanlarıda gösterebilseydim keşke. Hepsi birbirinden güzel ve renkli seralardı. :)

Birazda bahar şenliklerini eklemek istedim :)

Kokularıda olsa daha güzel olacaktı ama böyleside güzel. :)

Eklenti 395545

Fatih 26-04-2013 00:32

1 Eklenti(ler)
Devam ediyorum :)

E. Millii Sarı renkli :)

Sırada beyazını bulmak var. Benim için çok değerli bir arkadaşım ve kendim için beyazını arıyorum :)

Eklenti 395548

Fatih 26-04-2013 00:36

3 Eklenti(ler)
Bunlarda sardunyalarım. Pazardan aldım. :)

Eklenti 395552

Eklenti 395553

Eklenti 395554

Fatih 26-04-2013 00:41

2 Eklenti(ler)
Benim için manevi değeri büyük olan iki çiçeğim. :)

Eklenti 395556

Eklenti 395557

Tika 26-04-2013 05:14

Bunlar ne güzel paylaşımlar böyle,emeklerinize sağlık.
Bitkileriniz tek kelimeyle muhteşem,ilgi ve sevginin sonucu. :)

bay tömürcek 26-04-2013 15:13

Fatihcim ellerine sağlık yine herşey konuşuyor ;) Sabriyenin sarısı da mükemmel beyazını ben çarşıda bir evin balkonunda gördüm ama gölgeden mi beyazdı bilmiyorum çok güzeldi ;) Ayrıca paskalya da çok güzel olmuş inşallah açtığını da görürüz :p

dağçiçeği 26-04-2013 17:34

Sayın Fatih
Ellerinize ve emeklerinize sağlık. Bütün bitkileriniz muhteşem. Maşallah . Umarım içimizdeki bitkisevgisi hiç sönmez. Sağlıklı ve bol çiçekli günler.

Fatih 04-05-2013 23:41

1 Eklenti(ler)
Yorumlar ve beğenileriniz için çok teşekkürler. :) :)

Açmaya devam ediyoruz :)

Eklenti 399624

Fatih 04-05-2013 23:44

3 Eklenti(ler)
Paskalyam da çiçekliler kervanına yetişti. :)

Eklenti 399625

Eklenti 399626

Eklenti 399627

bay tömürcek 05-05-2013 12:04

Allahallaaah benim paskalyama ne kadar da çok benziyor bu yahu :D Paskalya paskalyaya benzer dediğini duyar gibi oldum fatihcim ;) Ellerine sağlık benimki daha açmadı nasıl baktığın ortada açık ara farkla öndesin :p

Fatih 05-05-2013 17:19

Bak dediğin gibi dedim Enes. Paskalya paskalyaya benzer :P
Benim odaya yaz geldi bu aralar çiçeklenenler arttı bu paskalyanın yanında bir çelik daha vardı onunda ustu tomurcuklu :)
Sevdiği ellerde yetişmeyi biliyor canım :)

bay tömürcek 05-05-2013 17:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1149541)
Bak dediğin gibi dedim Enes. Paskalya paskalyaya benzer :P
Benim odaya yaz geldi bu aralar çiçeklenenler arttı bu paskalyanın yanında bir çelik daha vardı onunda ustu tomurcuklu :)
Sevdiği ellerde yetişmeyi biliyor canım :)

Benimde balkon revaşta bu ara ;) Geçen sene bilinçsiz düzenlemiştim o balkonumu yandı çiçekler bu sene güneş seven çiçeklere ağırlık verdim gayet mutlular e onlar mutlu ben mutlu :p

serkan_istanbul 05-05-2013 21:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1144781)
Devam ediyorum :)

E. Millii Sarı renkli :)

Sırada beyazını bulmak var. Benim için çok değerli bir arkadaşım ve kendim için beyazını arıyorum :)

Eklenti 395548

bayıldım buna

Fatih 06-05-2013 23:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1149544)
Benimde balkon revaşta bu ara ;) Geçen sene bilinçsiz düzenlemiştim o balkonumu yandı çiçekler bu sene güneş seven çiçeklere ağırlık verdim gayet mutlular e onlar mutlu ben mutlu :p

Soyle bir hayal ettimde muhteşem olmalılar :)Ellerine sağlık kardeşim :)
Mutlu olmak iyidir. Mutluluğu oyle herkes hak etmez :) Hakedenlerede çok güzel yakışır :)

Fatih 06-05-2013 23:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 1149667)
Bayıldım buna.

Kendisini pazarda yakaladım. :) Sarı vardı bir tane bunuda görünce yedeklemek istedim. Sıra beyazında :)

bay tömürcek 06-05-2013 23:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1150310)
Soyle bir hayal ettimde muhteşem olmalılar :)Ellerine sağlık kardeşim :)
Mutlu olmak iyidir. Mutluluğu oyle herkes hak etmez :) Hakedenlerede çok güzel yakışır :)

Belki abarttığım kadar yoktur ama bana öyle güzel geliyorlar ki balkonda salım salım sakızlar ;) (karganın yavrusu kargaya kuzgun hesabı :p) Mutluluk bence herkesin hakkı ama yakalamayı biliceksin ;)

Fatih 08-05-2013 22:28

3 Eklenti(ler)
Bay Tömürcek bunlar senin için. :)

Eklenti 401340

Eklenti 401341

Eklenti 401342

Bu gün ders çıkışı koşa koşa geldim eve.Bu guzel fotoları çekebilmek için. Hani bir deyim vardır ya "Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak" hah tamda onu yaşadım ama yakalanmadım şükür.Eve bir attım kendimi yağmur oldu dolu aralıksız bir 5-10 dk dolu yağdı yollar falan her yeri sel götürüyor. Eee güneş yoktu tam açığını çekemedim ama bu kadarıda benim için yeterli. Mutluluk sanırım bu olmalı. :)

bay tömürcek 08-05-2013 22:37

Fatihcm eline sağlık okadar güzel açmış ki maşallah ben hala bekliyorum açıcak benim koca kız diye utansın küçücük çocukları ta Denizlilerde çiçeğe bürünmüş ;)

Yanındaki otu yol bari ballı baba çıkmış bide kocaman olmuş gözlüklerini bi sil fatihcim görmemişsin büyümüş orda o :D Bunun beyazını bulursan benim olsun mu acaba? :p

Fatih 08-05-2013 22:42

Gozluklerimi gunde iki kere yıkar bilmem kaç yüz kere silerim :p O otu yolmaya kıyamıyorum. Çiçekleri çok güzel. Güzellere kıyamıyorum. :D

Hatta tohum tutsun diyede tozluyorum ama nafile, tutumuyor. Çiçekler geçtikten sonra saksı değiştireceğim o zaman onu ayırıp ayrı bir saksıya alacağım. :)

Beyaza gelince, bulursam beyazını senin olsun. Beyazını bulduğumda ilk önclik sensin. :)

bay tömürcek 08-05-2013 22:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1151530)
Gozluklerimi gunde iki kere yıkar bilmem kaç yüz kere silerim :p O otu yolmaya kıyamıyorum. Çiçekleri çok güzel. Güzellere kıyamıyorum. :D

Hatta tohum tutsun diyede tozluyorum ama nafile, tutumuyor. Çiçekler geçtikten sonra saksı değiştireceğim o zaman onu ayırıp ayrı bir saksıya alacağım. :)

Beyaza gelince, bulursam beyazını senin olsun. Beyazını bulduğumda ilk önclik sensin. :)

Sevdim bu temizliğini aynısını bende tekrarlıyorum günde 5 6 yüz kere :D O ot içerde olmaz ama madem seviyosun bahçe toprağıyla karışık bir toprak yapıp saksıya al dışarıya koy hoş bundan sonra geçiyor ballı babalar o da kurur yakında ;) Beyazını çok istiyorum kırmızıyla yan yana güzel olacağını düşünüyorum :p

Fatih 09-05-2013 21:54

Sanırım o ot tohum bağlamış. :p

Bugün kontrol ederken fark ettim. Nasıl olsa bu saksıyı değiştireceğim onu diğer saksılarımın yanına dikerim. Dışarda durması onun açısından iyi. Zamanı geçiyor olabilir ama bir ümit işte. Çiçeği seviyorum bu otun. :)

bay tömürcek 09-05-2013 21:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1152086)
Sanırım o ot tohum bağlamış. :p

Bugün kontrol ederken fark ettim. Nasıl olsa bu saksıyı değiştireceğim onu diğer saksılarımın yanına dikerim. Dışarda durması onun açısından iyi. Zamanı geçiyor olabilir ama bir ümit işte. Çiçeği seviyorum bu otun. :)

Hadi bakalım hayırlısı seneye bikaç saksı ekersin tohumlardan :p Ha sen benden şu yabani yoncadan istemişmiydin fatih sarı çiçek açan küçük kırmızımsı yapraklı olandan ben mi yanlış hatırlıyorum? ;) Eğer istersen bikaç fide dikicem senin için hatta tohum zamanı tohum da alabilirim :)

Fatih 09-05-2013 22:03

" Sendeki bu ot merakıda fazla oluyor." dediğini duyar gibiyim.
Ne bileyim çiçekleri çok güzel geldi. Birde sökmeye kıyamadım bazı bitkileri kıramadığım gibi. Bakalım saksı saksı otlarım olur seneye :p

O yoncanın soğanlarını buldum. Gerek kalmadı ama bahçede bir köşede ayırırsan sevinirim :p :)
Ahhh ahh ne bu ot merakı bendeki anlamıyorum ama bunun nedenini biliyorum. Hep inek diye dalga geçerlerdi bundan geliyor olmalı. :p
Nedense yolculuk esnasında abartısız 13 saatlik yolda iki kitap bitirdiğimde arkadaşlar hala eğlenmeye devam ediyorlardı. Problem bende miydi yoksa onlarda mı hala düşünürüm. :D

bay tömürcek 09-05-2013 22:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1152095)
" Sendeki bu ot merakıda fazla oluyor." dediğini duyar gibiyim.
Ne bileyim çiçekleri çok güzel geldi. Birde sökmeye kıyamadım bazı bitkileri kıramadığım gibi. Bakalım saksı saksı otlarım olur seneye :p

O yoncanın soğanlarını buldum. Gerek kalmadı ama bahçede bir köşede ayırırsan sevinirim
Ahhh ahh ne bu ot merakı bendeki anlamıyorum ama bunun nedenini biliyorum. Hep inek diye dalga geçerlerdi bundan geliyor olmalı.
Nedense yolculuk esnasında abartısız 13 saatlik yolda iki kitap bitirdiğimde arkadaşlar hala eğlenmeye devam ediyorlardı. Problem bende miydi yoksa onlarda mı hala düşünürüm. :D

Kıskanma ama bence o ballı baba benden geldi sana hıh :D Çünkü benim gönderdiğim yılbaşının dibinde ve burda bikaç tane gördüm o beyaz balı babadan :D

Bari işe yarayan otlardan ek te dolma, turşu, kavurma vs. bir işe yarasın yahu ama bunlarında çiçeklerinin koparıp kopardığın yeri emince bal tadı alıyosun (hoş sen onun çiçeğini koparıpta balını emmezsin ya neyse :D)

13 satte 2 kitap bravo arkadaşlarında sorun yok bence haklılar :D Ayrıca o yoncadan soğan buldum demişsin o yoncanın soğanı yok seninki değişiktir bu bildiğin kök yapıyor :p

Fatih 09-05-2013 22:27

Yarın söker fotoğraflarım senin için o soğanı. Geçen hafta içinde diktim yeşermişti. Soğanlı ve dediğim olduğuna eminim. :)

Hmmm şu çiçeğin balına bir bakmalıyım. Kılıç çiçeğinin balının tadı kadar güzel mi acaba merak ettim bak şimdi. Ama once çiçek açmasını bekleyeceğim.
Evet evet senden geldi o bana. Teşekkürler bilmeden gönderdiğin için. :)

bay tömürcek 09-05-2013 22:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1152122)
Yarın söker fotoğraflarım senin için o soğanı. Geçen hafta içinde diktim yeşermişti. Soğanlı ve dediğim olduğuna eminim. :)

Hmmm şu çiçeğin balına bir bakmalıyım. Kılıç çiçeğinin balının tadı kadar güzel mi acaba merak ettim bak şimdi. Ama once çiçek açmasını bekleyeceğim.
Evet evet senden geldi o bana. Teşekkürler bilmeden gönderdiğin için. :)

Fotoğraflarsan memnun olurum çünkü ben onların soğanlarını hiç görmedim hatta sen böyle diyene kadar emindim soğansız olduklarından :eek: Ne demek ballı baba için teşekkür etmene gerek yok seversin diye göndermiştimm zaten :D

Ya ne sorucam senin bana gönderdiğin yeşil telgraf okadar güzel gelişti ki ( benim morluyla çok güzel bir çift oldular ) ;) neyse konuyu dağıtmıyım seninki ne alemde acaba onu merak etmiştim :p

Fatih 09-05-2013 22:40

Mesaj alındı yarına bol bol fotoğrafla geleceğim. Benimkini hiç içeriye almadım bu kış hep dışardaydı ve sanırım biraz hırpalandı kendini toparlamaya çalışıyor bir bakım yapıp toprak değiştirmem gerek kaç gündür yağmurdan bir şeyde yapamıyorum.

Yarın bütün çiçeklerden genel pozlarla geleyim bari. :) :)

bay tömürcek 09-05-2013 22:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1152136)
Mesaj alındı yarına bol bol fotoğrafla geleceğim. Benimkini hiç içeriye almadım bu kış hep dışardaydı ve sanırım biraz hırpalandı kendini toparlamaya çalışıyor bir bakım yapıp toprak değiştirmem gerek kaç gündür yağmurdan bir şeyde yapamıyorum.

Yarın bütün çiçeklerden genel pozlarla geleyim bari. :) :)

Valla süpersin fatih bak bekliyorum fotoğrafları ;) Telgraf dışarda mı durdu ?:eek: Benimki ilk soğuklarda yandı dışarda telgraf hiç dayanmıyor soğuğa hemde balkondaydı üzerine kırağı da yağmamıştı oysa :p Yarın o pozları bekliyorum ;)

Fatih 10-05-2013 21:34

4 Eklenti(ler)
Tömürcekciğim bunlar senin için. :)

Az bekle yorum için olur mu. Çünkü biraz uzun surecek :) :)

Önce telgraf çiçeğiyle başlayalım. Yeşil ve bordosu:
Eklenti 402649

Eklenti 402650

Eklenti 402651

Eklenti 402652

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025