![]() |
2 Eklenti(ler)
Sevgili Güngör, benim mercanım geçen yaz bu kadarcık bir fideydi. Yazbaşında çiçekleniyor.
2. Fotoğraf Eylül sonu Datça... Alıntı:
|
Çiçek için diyorsanız daha erken havalar yeni ısındı.
Dip sürgünleri geliyor mu ? Alıntı:
|
Çiçek için demiştim. Dip sürgünleri var.
|
ellerinize sağlık çok güzeller darısı benim balkonuma, ama evimin balkonu tüm gün güneş alıyor ve tozu eksik olmuyor ne tür çüçek yetiştirebileceğim konusunda yadırmdı olursanız sevinirim
|
Sevgili Naz, benim terası da gün boyu güneş alıyor, cadde kenarı olduğu için de toz eksik olmuyor. Çiçekleri sulamadan mutlaka fırça ile süpürüyorum. Eğer süpürmezsem çamur gibi su akıyor.
Balkonununa bir başlık açarak başla. Çiçeklerini bizlere tanıt, göreceksin arkadaşlardan ne fikirler gelecek. Çiçek seçerken sıcağa dayanıklı olanlara öncelik tanırsın. Begovil ve japon gülü, rozet ilk aklıma gelenler. |
1 Eklenti(ler)
Süs yoncaları iyice çiçeklendi, hazeranlar Adalet Hanım'ın bahçesindeki gibi değil tabii.
|
1 Eklenti(ler)
Terasıma rek veren pembe...
|
1 Eklenti(ler)
Mor güzeli hazeran...
|
1 Eklenti(ler)
Sakız sardunyada bol tomurcuk var, verbana iki renk açtı.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da Sürpriz konuk:
Ağaç hatmi saksısında çıkan gelincikte tomurcuk ;) |
Vildan Hanım, Hazeran çiçeklerinin ortası tavşana benzemiyor mu? ;)
Benimkiler de tomurcuklanmaya başladılar, bir kaç fazla uzayan fidenin yan sürgünleri artsın diye tepe budaması yaptım. Bakalım benimkiler ne renk açacaklar? Yoncanın rengi çok güzel. |
Vallahi de doğru, sanki kulaklarını dikmiş bakıyorlar..
Sanırım saksıda olduklarından, biraz seyrek, sanki başka çiçekmiş gibi oldular. Ama yine de güzeller. |
2 Eklenti(ler)
İki gündür kafam uzaklarda, bir ay geçti, dört ay kaldı.
İşten gelince kendimi terasa atıyorum. Gece mumları beni gülümseyerek karşıladılar... |
1 Eklenti(ler)
Bir tane de çörek otu açmış. Rengi soluk ve çok küçük.
|
2 Eklenti(ler)
Lab lab daha sarmaşık olamadan çiçeği açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Sardunyalar coşmaya başladı.
|
Alıntı:
Benim gece mumlarıda açmak üzere. |
Sağol Satı'cım.Eylül bu yıl zor gelecek...
|
Alıntı:
Vildan hanım ne güzel açmış ,benimki habire yapraklanıyor.Zor biliyorum arkadaşım :( Benim oğlumda daha gitmedi .4 sene tecilli ama her gidenden dualarımı esirgemiyorum . Hayırlısıyla gelsin ,günler çabucak geçsin . |
Alıntı:
|
Hatice Hanım, Arzu Hanım iyi dilekleriniz için sağolun.
|
1 Eklenti(ler)
Altı Mart'ta, hazeranlar, hatmi ve çörekotları yeşermişti.
, Alıntı:
|
Oğlunuza hayırlı teskereler dilerim Vildan hanım. Sağlıkla kucaklaşırsınız inşallah.:) Terasınıza sözüm yok bu eller yeşil olmalı diyorum izlerken. Sizin de ellerinizde yeşil bereketi var;)
|
Alıntı:
|
Sağolasın Sevim Hanım'cım, Telefonla sesini duymak bile güzel.
Yeşil bereketi var gerçekten ama tohumdan yetiştirmede başarı çok düşük :mad::mad: Alıntı:
|
Sümeyye Hanım ne güzel söylemişsin, arkadaşımın oğlu Silopi de, 10 gün sonra teskere alacak hayrlısı ile, darısı diğer çocuklarımıza.
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sakız sardunyam ilk çiçeklerini açtı. Rengi fotoğraftakinde daha güzel, daha koyu şarabi bordo.
|
1 Eklenti(ler)
Dün ve bu gün kuvvetli rüzgar var. Hanımeli ve zakkum çiçek açtı ama fotoğraf çekilmiyor.
Lobelta tohumları ekmiştim, yeşerdiler ama büyümüyorlar, Onları beklerken dayanamadım, Erenköy'deki seradan 3 renk aldım. Rüzgar geçene kadar kapalı balkonda duracaklar... |
1 Eklenti(ler)
Ektiğim tohumlar neredeyse iki aydır büyüyemedi.
|
2 Eklenti(ler)
Aldığım lobelyalardan iki renk..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025