agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bahtiyar02 / Balkonum (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/10180.htm)

bahtiyar02 06-10-2011 11:56

devam

5 Eklenti(ler)
Balkon serada yetiştirdiği bitkiler çoğunluğunu meyveler ve kaktüsler oluşturmakta.

bahtiyar02 06-10-2011 12:01

--

5 Eklenti(ler)
Natal eriğim iki kez çiçek açmasına rağmen meyve tutmadı.:rolleyes: Bunun yanıda lime quat limonum,kumkat ve özellikle barbados kirazım beni çok mutlu eden bitkilerden;)

bahtiyar02 06-10-2011 13:14

devam-

5 Eklenti(ler)
İlk kez çiçek açan barbados kirazım inşallah meyve tutar. Siyah narları ilk baharda bahçeye dikeceğim.7-8 Adet'ten İki adet pikan cevizi yetişti.Ayrıca 4 adet avakadomda en büyüğü yaklaşık 70-80cm boylarına ulaştı
Saygılar

Periş 06-10-2011 16:41

Tek kelimeyle mükemmel ellerinize emeklerinize sağlık barbados kirazının inşallah meyvelerinide görürüz. Sevgiler...

bahtiyar02 06-10-2011 20:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 866889)
Tek kelimeyle mükemmel ellerinize emeklerinize sağlık barbados kirazının inşallah meyvelerinide görürüz. Sevgiler...

Çok teşekkür ederim.
Saygılar

İremsıla 31-10-2011 13:21

Bahtiyar abi balkonunuzu gezme fırsatı buldum çiçeklerin bakımlı ve güzel ellerine emeklerine sağlık,bu arada mor biber tohumu artık hazır,gultar abla ve sana göndereceğim.30 ar adet tohum gönderebilecem,tohumlar çok küçük yarısını çimlendirebilirseniz bile yeter sanırım,yalnız kararsız kaldım bu hafta göndersemmi,bayram sonunumu beklesek malum postamızda kaybolabiliyor.saygılar..

mrduran 01-11-2011 08:48

Merhabalar Sayın Bahtiyar Bey;

Maşallah çabanıza, bitkilerinize. 3-5 ay çalışıp, 12 ay geçinmeyi düşünmeyen azminize maşallah. Dilerim çevrenizde bu gayretlerinizi görür, neler yapılabilir diye harekete geçer, uyanır, Türkiye' m uyanır.

Hep yatmayı bırakır, yorulunca yatmayı düşünürler, vede bu sayede uykunun da hazzına varırlar sayenizde.

Çok güzel balkonunuz, denemeleriniz, bitkileriniz. Biliyorum siz durmıyacaksınız, yeni arayışlar peşinde koşacaksınız, ALLAH bağışlasın çocuklarınızla inşallah.

Ailece hayırlı bayramlar diler, Saygılarımı sunarım.

bahtiyar02 04-11-2011 08:46

Sevgili İremsıla ve sevgili mrduran;
İyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.
Sevgili İremsıla tohumları ne zaman müsaitseniz o zaman gönderin.
Şimdiden tüm agaclar.net ailesinin bayramını canı gönülden kutlarım.
Saygılar

bahtiyar02 11-12-2011 22:21

Balkonumda sonbahar

5 Eklenti(ler)
Balkon seramda özlediğim sonbahar görüntüsünü sizlerle paylaşmak istedim. Baybe kivinin sararmış yaprakları

bahtiyar02 11-12-2011 22:27

devam

5 Eklenti(ler)
Siyah narın ilk sonbaharı çırıl çıplak;) çin turuncu ve kumkatım ilk meyveleri sarardı.Portakala aşıladığım mayer limonun ikinci yılı.

bahtiyar02 11-12-2011 22:30

son

5 Eklenti(ler)
ilk baharda yine balkonuma beklerim.
Saygılar

sevim4 12-12-2011 09:39

Sevgili bahdiyar bey,limon kumkat çok güzel.

bahtiyar02 12-12-2011 12:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 887140)
Sevgili bahdiyar bey,limon kumkat çok güzel.

Sevgili Sevim4;
Çok teşekkür ederim. Saygılar

ciceksever70 01-01-2012 08:50

Sevgili bahtiyar bey, size ve ailenize mutlu bir yil diliyorum.

sevim4 01-01-2012 11:12

Bahtiyar bey mutlu yılla.

bahtiyar02 01-01-2012 12:49

2 Eklenti(ler)
Sevgili ciceksever70 ve sevgili sevim4 çok teşekkür ederim.Yılbaşı çiçeğim tam zamanında yılbaşı akşamı büyük bir süprizle çiçeklerini açtı.
Dilerim bu güzellikleri tüm agaclar.net ailesiyle birlikte uzun seneler görürüz.
Saygılar

hüzün 06-01-2012 19:27

Dilerim bu güzellikleri tüm agaclar.net ailesiyle birlikte uzun seneler görürüz.bu güzel dileklerinize yürekten katılıyorum.:)

ykolko 06-01-2012 22:25

Sayın bahtiyar02, Balkon bahçenizi baştan sona gezdim, bitkiler için doğal bir ortam yaratmışsınız, bitkilerinizde bu ortamdan son derece memnun, fakat gezerken dikkatimi (Jako cinsi) Papağanınız çekti sanıyorum onu bu balkonda uzun süre tutmuyorsunuzdur, çünkü akvaryum ve bitkiler sayesinde oluşan yüksek nem, onun astım olmasına sebebiyet verir,kısa süre önce kaybettiğim ve heran özlemini duyduğum,15 yıllık dostum, arkadaşımla aynı ırkdan,papağanınız.
Yarattığınız cennette,size, papağanınıza, bitkilerinize, sağlıklı, mutluluk dolu günler dilerim.

bahtiyar02 07-01-2012 20:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ykolko (Mesaj 896471)
Sayın bahtiyar02, Balkon bahçenizi baştan sona gezdim, bitkiler için doğal bir ortam yaratmışsınız, bitkilerinizde bu ortamdan son derece memnun, fakat gezerken dikkatimi (Jako cinsi) Papağanınız çekti sanıyorum onu bu balkonda uzun süre tutmuyorsunuzdur, çünkü akvaryum ve bitkiler sayesinde oluşan yüksek nem, onun astım olmasına sebebiyet verir,kısa süre önce kaybettiğim ve heran özlemini duyduğum,15 yıllık dostum, arkadaşımla aynı ırkdan,papağanınız.
Yarattığınız cennette,size, papağanınıza, bitkilerinize, sağlıklı, mutluluk dolu günler dilerim.

Çok teşekkür ederim.Papağanımı yazın balkon seraya havalanması için bazen bir kaç saatliğine koyuyorum.Geceleri kesinlikle bırakmıyorum. Uyarınız ve iyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.
Saygılar

bahtiyar02 28-07-2012 12:17

28.07.2010 Balkonum

5 Eklenti(ler)
Merhaba dostlar;
Bahçeden ancak akşamları balkonumla ilgilenebiliyorum.Skas bu yıl süpriz yapıp bir adet fidan verdi. Perşembe günü bahçeden 6 kök süs biberini bel yardımıyla çekip saksılara aldım.Bahçede su problemi olduğundan Balkonda gelişimleri daha iyi olur düşüncesiyle çektim. Site üyelerimizden Sevgili Seyirr dostumun hediye ettiği bir kökte 3 turunçgil türü ilk kez meyve tutu.

bahtiyar02 28-07-2012 12:22

devam

5 Eklenti(ler)
Pitaya, süs biberlerim, Kaktüslerimden bazıları ve Lime limonu bu yıl daha çok meyve tutu bir taraftanda çiçek açmaya devam ediyor.;)

bahtiyar02 28-07-2012 12:31

devam..

2 Eklenti(ler)
Adıyaman merkeze bağlı bir köyde tesadüfen karşılaştığım bu bitki Goji berry'ye çok benziyor. Çalı normunda çit olarak bahçe kenarlarında çok vardı. Sorduğumda Türkçe ismini bilmediklerini söylediler. Bu çeliği yakın komşumun bahçesinde gürünce çelik aldım.Oda bana çevre köylerden getirtiğini söyledi. Yaprak tamamen goji Bery meyve küçük tat olarak düşük oranda şekerli ve acımtırık bir tat.Meyveleride mercimek büyüklüğünde turuncu renkte işin ilginci meyve yapısı benim goji berrinin ilk meyvelerine benzettim. Sizce Goji Berr oabilirmi?

bahtiyar02 28-07-2012 12:37

devam.

5 Eklenti(ler)
Diğer balkonumda bulunan türler. Patlıcan ağacı mayıs ayı içerisinde 3 adet patlıcan tutu şimdi aşırı sıcaklardanmı birdaha tutmadı. Natal eriğim ve Acem borusu fidanları. Siyah narlarım çelikleri dikilmeye hazır fidanlara dönüştü.;)
Saygılarımla

GÜLSEN_ 29-07-2012 05:41

ellerinize emeğinize sağlık sn.bahtiyar02 bütün bitkileriniz harikalar zaten bu bitki çiçek hastalığı farklı bir hastalık başkası bize deli gözüyle bakıyorlar ama varsın baksınlar valla umrumda bile değil nerde ne görsem eve getirip toprağa ekesim var. Malesef balkonla yetinmek zorundayız elimize bahçe geçse naparız ALLAH bilir. Ayrıca adıyaman bana yakın bir gün ziyaretinize gelebilirim GAZİANTEPTEN SAYGILAR

bahtiyar02 30-07-2012 08:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1003529)
ellerinize emeğinize sağlık sn.bahtiyar02 bütün bitkileriniz harikalar zaten bu bitki çiçek hastalığı farklı bir hastalık başkası bize deli gözüyle bakıyorlar ama varsın baksınlar valla umrumda bile değil nerde ne görsem eve getirip toprağa ekesim var. Malesef balkonla yetinmek zorundayız elimize bahçe geçse naparız ALLAH bilir. Ayrıca adıyaman bana yakın bir gün ziyaretinize gelebilirim GAZİANTEPTEN SAYGILAR

Tüm iyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Bu siteye üye olduktan sonra zaten bizim gibi deliliği kabul etmiş oluyorsunuz.;) Şaka bir yanı gerçektende ben bu deliliği canı gönülden kabullendim. Adıyaman'a geldiğinizde beklerim.
Saygılar,sevgiler

İremsıla 27-09-2012 17:25

Bahtiyar abi,sağlık sorunlarım nedeniyle mor biber tohumunu geçen sezon gönderememiştim.bu gün tohumlarınızı postaya verdim.umarım sağ salim elinize ulaşır.tohumlar gelince haber verirseniz sevinirim.saygılar...

bahtiyar02 27-09-2012 17:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi İremsıla (Mesaj 1024317)
Bahtiyar abi,sağlık sorunlarım nedeniyle mor biber tohumunu geçen sezon gönderememiştim.bu gün tohumlarınızı postaya verdim.umarım sağ salim elinize ulaşır.tohumlar gelince haber verirseniz sevinirim.saygılar...

Çok geçmiş olsun.Umarım şimdi iyisinizdir. Düşündüğünüz içinde ayrıca çok teşekkür ederim.
Saygılar

İremsıla 27-09-2012 20:18

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.düşünmek ne demek abi,gultar abla ve sana karşı 1 yıldır mahçubtum,bu gün rahatladım.söz veripte tutamamak kötü bir duygu insan rahatsız oluyor.inşallah tohumlarınıza kavuşursunuz.ulaşmazsa aps ile tekrar gönderirim.saygılar...

GÜLSEN_ 29-09-2012 21:46

çok şükür bahtiyar bey bahçenizden balkona sıra gelmiyordu neyseki balkonada bir el atmışsınız ama emekleriniz hiç boş çıkmıycaktır toprağa verilen emeği hiç bir zaman toprak karşılıksız bırakmaz ellerinize emeğinize sağlık olsun selamlar...

bahtiyar02 01-10-2012 09:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1025157)
çok şükür bahtiyar bey bahçenizden balkona sıra gelmiyordu neyseki balkonada bir el atmışsınız ama emekleriniz hiç boş çıkmıycaktır toprağa verilen emeği hiç bir zaman toprak karşılıksız bırakmaz ellerinize emeğinize sağlık olsun selamlar...

Sevgili GÜLSEN_;Tüm iyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi " toprağa verilen emeği hiç bir zaman toprak karşılıksız bırakmaz"
Saygılar

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025