![]() |
Balkonumda ilkbahar
5 Eklenti(ler)
Bu yıl balkon serama ilkbaharı erken geldi.;)
|
Merhaba sevgili bahtiyar bey,uzun zamandır urayamıyordum çok şükür birazim bu gün.
Hepiside birbirinden güzel ellerine sağlık. |
Sevgili sevim4;
Bahçeden fırsat bulunca kendimi balkon seraya atıyorum.Çok teşekkür eder saygılar sunarım. |
Sevgili bahtiyar02 ellerine saglık hepsi çok tatlı muhteşem...
|
Çok teşekkür ederim.Bu güzelliği bahçede de zamanla yaşıyacağımıza inanıyorum.
Saygılar |
Sevgili bahtiyar02 o limon ne güzel kokuyordur şimdi:) Tüm bitkileriniz çok sağlıklı ve güzel, ellerinize sağlık:)
|
Sevgili acemifüsun; Gerçektende mis gibi kokuyor.Sabah ilk işim serada bulunan akvaryumdaki balıklarıma yem vermek. O süre içinde güzelim limon kokusunu hissediyorum.
Saygılar |
Sevgili Bahtiyar02 limon kokusu muhteşem evet yeni görüntüler yokmu acaba
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili burak alkan;
Yeni resim olarak çeliklerin ve diğer galanın ilk çiçeği,flay dragon'un filizleri, natal eriği ve barbados kirazının yeni yaprakları dikkatimi çekenler arasında en çok sevindiğim ise siyah narlarımın gözlerinin patalaması beni çok sevindirdi. Bu arada domateslerin boyu 15-20cm ulaştı. Yağmurlar pazar günü izin verirse tarladayı. Saygılar. |
Domates çimleriniz çok güzel olmuş inşallah emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız yanlız tarlaya dikim için daha erken değilmi
|
Alıntı:
Geçen yıl nisanın ilk haftasında ilk domates fidanlarımı dikmiştim. Bu yıl ilk baharı mevsiminde yaşıyoruz.;)2010 Mart ayından itibaren tek damla yağmur 2010 ekim ayına kadar düşmedi.Bu yıl Yağışlar izin verirse tarlaya ekeceğiz. Saygılar |
Kolay gelsin elinize saglık domateslerin gelişimi çok güzel olmuş meyva fidanlarınıda dikeceksiniz bahçeye sanırım yakın olsaydınız yardıma gelirdik neyse biz artık buradan takip edelim
|
Alıntı:
Saygılar |
121.mesajdaki ikinci resimdeki bitki çin tutuncu mudur?
Bu arada deşti domates tohumlarını alamadık ya...... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Günaydın tüm dostalar...
Balkonumda adını bilmediğim ilk kez çiçek açan bu güzelliği paylaşmak istedi. |
Ne kadar güzel günaydın hediyesi bu, harika bir çiçekmiş, kendiliğinden mi çıktı? Balkonunuzda ki bitkiler çok sağlıklı ve birbirinden güzeller. Ellerinize sağlık.
|
Sevgili Fatoş, Çok teşekkür ederim. Kendiliğinden çıkmadı site üyesi sevgili arkadaşlardan birisinin hediyesiydi.İsmini bende unuttum:rolleyes:.İlk kez çiçek açtı.
Saygılar |
Sevgili bahtiyar02 yeni çıkan bitkinizin çok güzel çiçekleri hepsi çok saglıklı görünüyor maşallah
|
Alıntı:
Saygılar |
23.06.2001 balkonum
5 Eklenti(ler)
İşte balkonumdaki bitkiler;)
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili dostlar yaklaşık 3-4 ay önce viyollere ektiğim tohumlarda bir kaçı süprizle çimlendi? Adını çıkaramadım:( Kendi yetiştirdiğim Avakado fidanlarım, Siyah nar(Ekşi ve tatlı türü )Çelikten köklendirdiğim ekşi karadut- Dut türü urmu dut diğer çimlenenleri çıkaramadım?
Saygılar |
sayın bahtiyar02
ender balkonlardan biri. biliyorsunuz bahçelerde yiyecek arıyorum. bahçenizde olduğu gibi balkon/bahçenizde de hiç aç kalmam ve kalmadım da. şimdi yediklerimden hangi birini sayayım? elimde ekmeğimden ve tuzumdan da kaldı. bir sonrasi ziyaretimde birlikte yeriz balkon/bahçenizde (sanırım buradaki ürünler deşti değil, evde mutlaka su vardır, ama yediklerimin tadları inanın mükemmeldi). emeğinize ve balkon/bahçenize sağlık. saygılar |
Sevgili mavikartal5; Afiyet şifa olsun.Balkondaki ürünler çoğunlukla süs biberleri ve turunçgiller.Böğürtlen,Asma,Rus kivisi, Patlıcan ağacı ve demirbaş kaktüslerim bulunuyor.Bir dahaki sefere deşti karpuzlardan tadarız.;)
Saygılar |
Sevgili mavikartal5; Afiyet şifa olsun.Balkondaki ürünler çoğunlukla süs biberleri ve turunçgiller.Böğürtlen,Asma,Rus kivisi, Patlıcan ağacı ve demirbaş kaktüslerim bulunuyor.Bir dahaki sefere deşti karpuzlardan tadarız.;)
Saygılar |
Elinize sağlk çok güzel bir balkon :)
|
Alıntı:
Saygılar. |
Hocam bahçeyemi balkonamı bakacağız şaşırdık. Her ikiside birbirinden harika duruyorlar. Darısı bizim başımıza :)
|
çok teşekkür ederim.
Saygılar |
06.10.2011 balkonum
5 Eklenti(ler)
Merhaba tüm arkadaşlara. Bahçeyle uğraşırken sanırım balkonu ihmal ettim:rolleyes:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025