![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-10-2015
|
Alıntı:
Gerçekten dediğiniz gibi çok cici bir kaktüs Batmaması da benim için iyi oldu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Bu küçük kaktüs parçası kaktüs merakınızın başlamasına sebep olacak gibi duruyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evim zaten çok küçük olduğu için ancak sukulent ve soğanlı çiçeklerle ilgilenebiliyorum Birde boş zamanımda sınırlı onun için şu anlık sukulentleri çoğaltmak bana yeter diye düşünüyorum Seneye çiçekler için düzgün bir ev bulabilirsem kaktüslere de başlayabilirim ama ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Umarım istediğiniz gibi bir ev bulursunuz ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşallah bulurum da sayın:Melikd Ama ben başta hata yaptım tayinim hemen çıkınca mecbur ilk bulduğumuz evi kiraladık bir yılda sözleşme yaptık malesef Onun için bir yıl küçük ve az çiçekli bir evde yaşamak zorundayım ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
O bir yıllık süreç de az çiçekli ihtisas süresi olur, bu sayede başka bir eve geçip çok çiçeğiniz olunca onlara daha iyi bakarsınız diyelim o zaman ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yardım eden abilerim ve ablalarım olunca herşeyi öğreniyorum sayelerinde ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Evet sinbas,bende aynı dertten musdaribim.Ama dün bir dükkanın önünden geçerken sedum palmeri gördüm,hemen üç dal kopardım,diktim.Burda da yok böyle bir şey.Olsa ben de Galip'e döneceğim. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk olarak benim gibi yetiştirenler size yaprak ve çelik gönderebilir öyle çoğaltırsınız veya önceden de dediğim gibi zengarden.com'dan alabilirsiniz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağol Galipçiğim,dediğin gibi yavaş yavaş ben de toparlarım.Bağda soğuğa dayanıklı türler yaşarsa doğal ortamda bir kaya bahçesi güzel olur diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok mantıklı yeriniz varsa hemen yapın derim sayın:sevgihoca ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşallah Galip,Sevgili Sonkez bugün bana kargo göndermiş,sedum türleri varmış,bakalım neler gelecek.Onları biraz büyütüp,birazını da bağa dikerim.Şöyle taşların arasından fışkırır,ne güzel hayaller değil mi? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İstediğini zaman bende yollayabilirim söylememiz yeter ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sukulentlerimden üzülerekte olsa çoğaltmak için çelik aldım ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Hemen ektim çelikleremi bakalım ne zaman köklenip büyüyecekler Büyüyünce güzel bir aranjman saksım olacak gibi ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Köklendirmek için çelik alınca küçüldüler zaten küçüktüler küçücük kaldılar canım sedumlarım benim ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Galip'in küçük yapraktan sukulent üretim tesisi Yapraktan sukulent çoğaltmaya devam ![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
Bunların yapraktan çoğalması yaprağı toprağın üzerine bırakarak mı yapılıyor, çok ilginç. Yani kopan yerin toprağa değmesi yeterli oluyor öyle mi? Toprak karışımı ve hazırlığı hakkında neler yaptın biraz açıklayabilir misin? Sulamayı ne kadar sıklıkla hangi yöntemle ne kadar yapıyorsun? O kadar çok çelik yapmışsın ki! Maşallah, hepsi tutarsa senin ayrıca bir çiçek evi kiralaman gerekebilir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yaprakların toprakla teması yetiyor. Ama çelikle üretim arasında çok büyük zaman farkı oluyor. Sulamayı da toprak kurudukça yapıyorum. Yoksa kökleri kurumaya başlıyor yani nemli bırakıyorum toprağı. Daha çelik yapacağım ama daha farklı türler bulamadım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Kök atan yapraklardan yakından görüntüler ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sevgili Galip, küçük bir soru: Sukulent ticaretine mi başlamayı düşünüyorsunuz? ![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Seneye yeni bir ev bakmayı düşünüyorum daha büyük ve çiçeklerin daha iyi olacağı biryer Olmadı teraslı bir ev olursa çok işime yarar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Ev değilde hastane önüne açsam daha iyi olur abi daha çok satarım :P |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Manolya nire Damkoruğu nire, deve pire misali![]() İşim daha da komiği satıcının bulunduğu hastanenin cephesinde (hemen arkasında) kocaman bir Manolya Ağacı duruyor... Ama satıcı amca sırf sohbet etmek için uydurdu gibi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi isimlerini öğrendikçe aaaa şu parkta bundan çok vardıııı, yaaa bu okulda bulunuyorduuuu gibi hayıflanmalarım bile oluyor. Şimdi olsa deli gibi ot-çalı-ağaç peşinde koşardım![]() Görenler kesin oynattığımı düşünürdü, ucuz atlatmışım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| açelya, çiğdem, nergis, sümbül |
|
|