![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün çok güzel bir kargo aldığımı burada yazmıştım. Dışarı çıkmam gerekiyordu, nasıl bir açgözlülükse bunları da aldım. ![]() ![]() Satıcı birine meyveli gözyaşı dedi. Biraz araştırınca nertera olduğunu öğrendim. Zor bir bitkiymiş, nasılsa ölecekmiş, aldığınıza pişman mı oldunuz derseniz, yine de olmadım. Yaşadığı yere kadar. Nertera granadensis. Forumda yaşatabilen olmamış, bende yaşarsa mucize olur. Diğerine yosun çiçeği dendi. Eğer bitkim bu bitkiyse, adı selaginella kraussina. Google'a yosun çiçeği yazınca en benzer bu bitki çıkıyor. Bu da zor bir bitkiymiş. Neyse alındılar artık. ![]() Menekşeler bıktırmadıysa biraz daha menekşe. Gerçekten çıldırdılar. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() Menekşelerin ilk fotoğrafındaki güzellikten bahsediyorum, daha önce hiç böyle bir menekşe görmemiştim bayıldım... Ellerinize sağlık sevgili SDurul, size ''menekşelerin annesi'' ünvanını uygun buldum, her ne yaptıysanız çok memnun kaldıkları belli ![]() Düzeltme: Ama benim dediğim menekşenin fotoğrafı gitmiş ![]() Düzenleyen A_NOMAD : 13-11-2015 saat 23:04 Neden: ilave |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Tüylü telgraf saksıda büzülüp duruyordu, suya aldım, iyice köklensin öyle dikeceğim. ![]() Alıntı:
Önceki mesajda bir fotoğrafı yüklemediğimi görünce pembeyi silmiştim. Yeniden yükledim. Peşin teşekkürler...![]() Bu da fırfırlı. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|