Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD
Bugün öyle güzel bir gün ki!
Sevgili kardeşim eneskrky'den mutluluk dolu bir kargo aldım, sevinçten havalara uçtum, hala da yere inebilmiş değilim
Ne kadar teşekkür etsem azdır, bu mutluluğa paha biçilemez, tekrar çok teşekkürler sevgili eneskrky 
|
Dün sevgili A_NOMAD'ın yaşadığı sevinci bugün de ben yaşadım. Yaşadığı sevinci öyle güzel kelimelere dökmüş ki alıntıladım.
Sevgili Benol Hazaroğlu Kafkas gülü göndereceğini söylediğinde havalar çok sıcaktı. Bu yüzden serin havaları bekledik, çünkü sıcaklara dayanıksız bir bitki.
Göndereli iki gün oluyor, geleceği saati iple çektim, heyecanla bekledim. Paketi açarken görmek için sabırsızlanıyordum ama fotoğraf çekmekten de geri kalmadım.
Bir poşet dolusu galla, kızılay çiçeği, atlaslar vee Kafkas gülü. Hepsi için çok teşekkür ederim, sevgili Benol Hazaroğlu. Gözüm gibi bakacağım.
Bu tomurcuk mu? Sevincim katlanıyor.
Sevinçten aklım da uçmuş, bu mesajı A_NOMAD'ın sayfasına yüklemişim. Düzelttim.