agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni9227Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-06-2015, 16:51   #721
Ağaç Dostu

sonkez's Avatar

Giriş Tarihi: 28-12-2010
Sevgili Milla evini tasiyacakti herhalde ondan giremedi.

sonkez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-06-2015, 14:00   #722
Ağaç Dostu

celalim01's Avatar

Giriş Tarihi: 20-09-2013
Hayırlısıyla taşınsın ,yerleşsin ,bütün çiçekleri yerleştirmekte uzun uğraş verecektir. Yeniden düzen yapması gerekecek.

sonkez, lusoari, Milla ve 4 kişi beğendi.
celalim01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-06-2015, 21:08   #723
Ağaç Dostu

telato's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2014
Neredeydiniz Sayın Milla Hepimiz merak ettik sizi...

Milla ve Emineyyüp beğendi.
telato Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-06-2015, 21:23   #724
Ağaç Dostu

emires's Avatar

Giriş Tarihi: 30-06-2013
Sevgili milla, kohleria çiçeği nasıl oldu? Yaşıyor mu? Sevgiler...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milla ve Emineyyüp beğendi.
emires Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2015, 08:08   #725
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Sevgili özlemsoylu,
Kohleriaların durumu iyi, çiçek de açmıştı ama fotoğraflayamadım sonra da yolda düşmüş ama üzerinde yine tomurcuklar var. Açar açmaz fotoğrafını çekerim. Sen kaybettin diye üzülme benimki çok uzun boy yaptı, çiçeği geçince derin bir budama yapacağım.

Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2015, 08:10   #726
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı Mesajı Göster
Sevgili Milla nerelerdesiniz, özlettiniz kendinizi...
Sevgili Mücevher Çalısı,
Beni özlemeniz beni çok mutlu etti Malum taşınma telaşı olunca sık giremedim ama bundan sonra daha sık girerim. Ben de sizleri özledim.

Eski 14-06-2015, 08:12   #727
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi uyap Mesajı Göster
Evet sevgili Milla nerelerdesiniz . Hindistan seferi için sizi bekliyoruz. Kohleria açmadı mı daha ?
Sevgili uyap, bildiğiniz üzere taşınma telaşından giremedim çok fazla siteye. Hindistan'a sakın bensiz gitmeyin, az işim kaldı geliyorum Kohlerianın ilk çiçeği düştü, tomurcuklar açınca hemen fotoğraf yükleyeceğim.

Eski 14-06-2015, 08:14   #728
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 Mesajı Göster
Ah ah aksilikler işte ,Hindistan seferi sürekli ertelendi ,yolcuların işleri bitmedi galiba. Milla bu kadar süre kaybolmazdı. Sadece geziye gittiğinde kaybolurdu.
Sayın celalim01,
Daha önceki geziler bir işe yaradı, sonunda istediğimiz gibi bir ev bulduk. Taşınma telaşıyla Hindistan gezisini geciktirdim ama bensiz gitmediğiniz için çok mutluyum

Eski 14-06-2015, 08:15   #729
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Laleci_03 Mesajı Göster
Milla ablacım, Hindistan seferi için mehter takımımı zor tutuyorum, çabucak gel buralara
Sevgili Laleci_03,
Sen az daha oyala onları, az daha işim var sonra hemen geliyorum. Mehter takımı olmazsa olmaz

Eski 14-06-2015, 08:17   #730
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi telato Mesajı Göster
Neredeydiniz Sayın Milla Hepimiz merak ettik sizi...
Sayın telato,
Taşınma telaşından pek fırsatım olmadı ama artık yavaş yavaş kendime zaman ayırmaya başladım bundan sonra daha sık girerim. Evin eşyalarının çoğu öyle duruyor ben çiçekleri ekmekle meşgulüm

Eski 14-06-2015, 08:20   #731
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emires Mesajı Göster
Sevgili milla, kohleria çiçeği nasıl oldu? Yaşıyor mu? Sevgiler...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgili emires,
Yaşıyor ve çiçeklendi ama ilk çiçeği taşınma esnasında düşmüş. Tomurcuklar açar açmaz resimlerini paylaşacağım.
Epey bir süre önce size WhatsApp dan mesaj atmıştım ama benden olduğunu anladınız mı bilmiyorum

Eski 14-06-2015, 08:25   #732
Ağaç Dostu

emires's Avatar

Giriş Tarihi: 30-06-2013
Şimdi tekrar baktım whatsappa, hiç ordan mesajlaşmamışız. Bana ulaşmamış demek ki. İstediğiniz gibi bir ev bulmanıza sevindim. Yeni evinizde mutlu ve bol çiçekli günler sizin olsun...💕🌱🌲🌳🌴🌷🌺🌹🌸

.....telefondan tapatalk....

sonkez, Milla, uyap ve 1 kişi beğendi.
emires Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2015, 08:31   #733
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emires Mesajı Göster
Şimdi tekrar baktım whatsappa, hiç ordan mesajlaşmamışız. Bana ulaşmamış demek ki. İstediğiniz gibi bir ev bulmanıza sevindim. Yeni evinizde mutlu ve bol çiçekli günler sizin olsun...💕🌱🌲🌳🌴🌷🌺🌹🌸

.....telefondan tapatalk....
Bir aksilik olmuş demek ki. Neyse, ben de sizin tayin durumlarını merak etmiştim bir ara ararım görüşürüz. Ev en sonunda, aylarca uğraşla bulundu ben de çok memnunum. Allah herkesin gönlüne göre versin.

sonkez, emires, uyap ve 2 kişi beğendi.
Eski 14-06-2015, 08:43   #734
Ağaç Dostu

lusoari's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2012
Sevgili Milla ablacığım, sonunda istetiğin gibi içine sinen güzel bir ev bulmuşsun çok sevindim çooook.
Sen bahçeli ev istiyordun bahçesi mi var, balkonu mu var bilmiyorum ama bana biraz ev hakkında tüyolar ver ki yeni evin için hazırlamam gereken hediyeler olacak. (bu arada İstanbul'da mı yoksa ege taraflarında mı ev)
Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde, huzurla, sağlıkla, mutlulukla, ailenle birlikte güle güle oturman dileklerimle...

lusoari Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2015, 10:34   #735
Ağaç Dostu

Mücevher Çalısı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-04-2015
Galeri: 4
Eviniz hayırlı uğurlu olur inşallah. İçinize sindiğine göre apartmanda yaşayan herkesin özlem çektiği bahçeli bir eve -hepimiz bahçeli evde doğmuşuz sanırım, yoksa nereden gelecek bu hasret- taşınmışsınızdır umarım, eğer öyleyse sizin adınıza çok sevindim

sonkez, ahsenn, Milla ve 3 kişi beğendi.
Mücevher Çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2015, 10:53   #736
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari Mesajı Göster
Sevgili Milla ablacığım, sonunda istetiğin gibi içine sinen güzel bir ev bulmuşsun çok sevindim çooook.
Sen bahçeli ev istiyordun bahçesi mi var, balkonu mu var bilmiyorum ama bana biraz ev hakkında tüyolar ver ki yeni evin için hazırlamam gereken hediyeler olacak. (bu arada İstanbul'da mı yoksa ege taraflarında mı ev)
Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde, huzurla, sağlıkla, mutlulukla, ailenle birlikte güle güle oturman dileklerimle...
Sevgili lusoari,
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi gönlüme göre oldu. Darısı isteyenlerin başına inşallah.
İstanbul'la bağları tamamen kopardım Yeni yerleşim yerimiz Bodrum. Denize yürüme mesafesinde, bahçeli üç katlı, teraslı, iki kocaman teras balkonlu bir ev. Bahçede on bir tane bodrum mandalinası, limon, portakal ağacı var. Ekip dikecek çok fazla yerim var.Evi bahçeye ortalı diyebileceğim bir şekilde yapmışlar. Dört cephe de güneş ve hava alıyor. Anlayacağın sen hediyeleri bol tutu
Yakın zamanda bahçe ve teras sayfası açar resimleri yüklerim. Oradan takip edersin. Dün balkon bitkileri ile uğraştım bu gün bahçe ile uğraşıyorum. Kendime iki gün izin verdim
Eşyaların çoğu duruyor kolilerde ama düşündüm kışlık kıyafetleri çıkarmak mı daha mantıklı yoksa fideleri yerlerine ekmek mi?
Anlayacağın ablan bol bol dökülüp saçılacağı, gönlünce ekip dikeceği bir yere kavuştu. Darısı diğer projelerimizi de gerçekleştirmeye inşallah

Eski 14-06-2015, 10:57   #737
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı Mesajı Göster
Eviniz hayırlı uğurlu olur inşallah. İçinize sindiğine göre apartmanda yaşayan herkesin özlem çektiği bahçeli bir eve -hepimiz bahçeli evde doğmuşuz sanırım, yoksa nereden gelecek bu hasret- taşınmışsınızdır umarım, eğer öyleyse sizin adınıza çok sevindim
Sevgili Mücevher Çalısı,
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Lusoariye'de anlattığım gibi tam istediğim gibi bir ev. Allah dileyen herkese nasip etsin.

sonkez, ahsenn, uyap ve 2 kişi beğendi.
Eski 14-06-2015, 12:06   #738
Ağaç Dostu

lusoari's Avatar

Giriş Tarihi: 08-09-2012
Bu gerçekten muhteşem bir haber öyle çok sevindim, öyle çok mutlu oldum ki sevinçten söyleyecek kelime bulamaz hale geldim. : D
Bizleri hayata bağlayan en önemli şeylerden birisi hayallerimizdir ve senin hayallerinin en kısa zamanda gerçekleşmesi için ayrıca dualar edeceğim, senin o kocaman hazinelerden bile değerli kalbin herşeyin en iyisini hak ediyor ablam...
Balayında büyük ihtimal Bodrum'da olacağız, özel ev hediyen ve tabii ki vazgeçilmezlerimiz çiçeklerimizle sizleri mutlaka ziyarete geleceğiz, anlayacağın başının belası kardeşinden yine kurtulamadın.
Herkese selamlar, saygılar ablacım...

lusoari Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2015, 12:11   #739
Ağaç Dostu

Jakin's Avatar

Giriş Tarihi: 08-05-2015
Sevgili Milla eviniz hayırlı olsun.. Güzel günlerde, sağlıkla, mutlulukla güzel çiçekler büyütürsünüz inşallah.. Sevgiler..

Jakin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2015, 12:16   #740
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari Mesajı Göster
Bu gerçekten muhteşem bir haber öyle çok sevindim, öyle çok mutlu oldum ki sevinçten söyleyecek kelime bulamaz hale geldim. : D
Bizleri hayata bağlayan en önemli şeylerden birisi hayallerimizdir ve senin hayallerinin en kısa zamanda gerçekleşmesi için ayrıca dualar edeceğim, senin o kocaman hazinelerden bile değerli kalbin herşeyin en iyisini hak ediyor ablam...
Balayında büyük ihtimal Bodrum'da olacağız, özel ev hediyen ve tabii ki vazgeçilmezlerimiz çiçeklerimizle sizleri mutlaka ziyarete geleceğiz, anlayacağın başının belası kardeşinden yine kurtulamadın.
Herkese selamlar, saygılar ablacım...
Canım kardeşim çok içten bir insansın çok sağ ol iyi dileklerin için. Duaların için de teşekkürler.
Bodruma geldiğinizde mutlaka toplanalım bir araya. Sana face'den mesaj atacağım. Oraya bir bak.

sonkez, lusoari, uyap ve 2 kişi beğendi.
Eski 14-06-2015, 12:18   #741
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Jakin Mesajı Göster
Sevgili Milla eviniz hayırlı olsun.. Güzel günlerde, sağlıkla, mutlulukla güzel çiçekler büyütürsünüz inşallah.. Sevgiler..
Sevgili Jakin,
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yolu düşen herkesi bahçede mangala beklerim

Eski 14-06-2015, 12:48   #742
Ağaç Dostu

celalim01's Avatar

Giriş Tarihi: 20-09-2013
Herkes toplu gelirse ancak deve kesmek lazım olur. Ama Bodrumda deve ne gezer. İşin doğrusu bahçeli ev size yakışır. O kadar çiçek ,ağaç derken size yetmiyordu İstanbul. Şimdi sıkıntı kalmadı sayılır. Sadece daha çok yorulmak durumunda kalacaksınız.

celalim01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2015, 13:09   #743
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 Mesajı Göster
Herkes toplu gelirse ancak deve kesmek lazım olur. Ama Bodrumda deve ne gezer. İşin doğrusu bahçeli ev size yakışır. O kadar çiçek ,ağaç derken size yetmiyordu İstanbul. Şimdi sıkıntı kalmadı sayılır. Sadece daha çok yorulmak durumunda kalacaksınız.
Sayın celalim01,
Eşyaları bir yerleştirsem bahçe çiçek işleri beni hiç yormaz aksine mutlu eder. Burada 1,5 günde bronzlaştım. Bahçede iş yaparken çaktırmadan yakmış güneş.
Cumartesi burada deve gördüm. Çeyizi deve ile götürüyorlarmış, şenlik yapıyorlarmış. Belki rica edersek onu kesmemize izin verirler

Eski 14-06-2015, 13:40   #744
Ağaç Dostu

Lonicera's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2008
Hayırlı uğurlu olsun sn Milla. Hayallerinize kavuşmanıza çok sevindim. Dilerim sevdiklerinizle beraber ömür boyu mutlu bir yaşam geçirirsiniz orada. Darısı tüm bahçeli bir ev düşleyenlerin başına.

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2015, 13:50   #745
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lonicera Mesajı Göster
Hayırlı uğurlu olsun sn Milla. Hayallerinize kavuşmanıza çok sevindim. Dilerim sevdiklerinizle beraber ömür boyu mutlu bir yaşam geçirirsiniz orada. Darısı tüm bahçeli bir ev düşleyenlerin başına.
Çok teşekkür ederim sayın Lonicera. Dualarınıza ''Amin'' diyorum. O kadar uzun zamandır bahçeli bir evin özlemini çekiyordum ki anlatamam. İstanbul'da dairede kendimi kapana kısılmış hissediyordum. Şimdi ise doyasıya özgürüm

Eski 14-06-2015, 16:40   #746
Ağaç Dostu

gokcegokce's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2012
Sevgili Milla, hayallerinizin gerçekleştiğine çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun. Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde oturun inşallah. Bahçe çalışmalarınızı da zevkle takip edeceğimize eminim. Sevgiler...

sonkez, Milla, uyap ve 3 kişi beğendi.
gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2015, 17:19   #747
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce Mesajı Göster
Sevgili Milla, hayallerinizin gerçekleştiğine çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun. Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde oturun inşallah. Bahçe çalışmalarınızı da zevkle takip edeceğimize eminim. Sevgiler...
Sevgili gökcegokce,
Tüm dileklerinize gönülden katılıyorum. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Bu gün bahçede lilyumları ektim. Balkonda da bardaklarda olan çiçeklerimin bir kısmını daha büyük saksılara geçirdim. İşimin yarısı bitti sayılır

Eski 14-06-2015, 17:20   #748
Ağaç Dostu

Emineyyüp's Avatar

Hayırlı uğurlu bol Çiçekli olsun eviniz.Allah bize de nasip eder inşallah gönlümüze göre bir eve sahip Olmayı .

Emineyyüp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2015, 17:28   #749
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emineyyüp Mesajı Göster
Hayırlı uğurlu bol Çiçekli olsun eviniz.Allah bize de nasip eder inşallah gönlümüze göre bir eve sahip Olmayı .
Sağ olasın sevgili Emineyyüp, inşallah dualarımız kabul olur.
Sana, Fasew'e ve Özlem arkadaşıma verdiğim sözü en kısa zamanda tutacağım. İnşallah atladığım başka kimse yoktur

sonkez, uyap ve Emineyyüp beğendi.
Eski 14-06-2015, 17:32   #750
Ağaç Dostu

Emineyyüp's Avatar

Bu mübarek Günler'de dilimde düşmeyen dualardan biri Rabbim hayırlı helal temiz ev sahibi eyle bizi de tüm Müslüman alemini de inşallah kabul olacak bir zamana denk gelir de Rabbim geri çevirmez.Tutarsın abla biliyorum .

Emineyyüp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025