![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Adana'da yaşayan 87 yaşında bir teyzem ve gençliğimden çok samimi arkadaşlarım var. Kısmet olursa bir gün onları ziyarete geleceğim ve bir günümü mutlaka Kozan'a ayıracağım. Sizin bahçenizi görmek, bir kahve içmek, bahsettiğiniz bir park vardı orada ''bir kaç atıştırmalık kuzu çevirmek'' beni çok mutlu edecek ![]() O zaman bütün yavruları göreceğim sizin inşallah. Uçakla değil de eşimle arabayla gelirsek sizin bahçeden bana bir kaç misafir getiririz. Ben alışkınım arabada çiçek, hayvan vs. taşımaya. Bir keresinde Silivri'den Adana'ya ve sonrasında yenide Silivri'ye yavru kaz götürmüşlüğüm var. Bilimum bitkinin yanı sıra, kaz, muhabbet, sultan, sukaplunbağası vb. gibi bir çok arkadaşla uzun seyahatlerim oldu. Muhabbetleri iyi yapmışsınız. Yalnız sıkılırlar, çok hareketli kuşlar çünkü. Ne kadar insan o kadar neşe onlar için. Kediniz için çok üzüldüm ama yoğunluktan yazamadım. Bir tane de olsa yavrusunu fark edebildiğinize çok sevindim. Anne beslemesi gibi olmaz ama siz yine de elinizden geleni yapıyorsunuz. İnşallah yaşama tutunur. Biz bir keresinde yuvada üzerine oturup bacaklarına felç indiren ve sonra hasta diye yavrusunu yuvadan atan cadı bir muhabbetin bebişine bakmıştık. Anne ölüme terk ettiği için biz şırıngalarla besledik. Açık bir sepette biz nereye gidersek bizimle gelirdi. Uçamazdı ama çok maharetliydi. Etinin üzerinde tüy çıkmaya başladığında o tüylerin üstündeki (kılf diyeyim adını bilmiyorum) biz tek tek açtık ve 7,5 yıl bizimle çok mutlu bir ömür sürdü. Dilerim sizin bu bebiş kedi de böyle mutlu son olur, uzun yıllar size arkadaşlık yapar. Vallahi genç de olsam artık iş benden korkmuyor. Ben bu işten cidden tırstım. (Bahsettiğim ev yerleştirmek. Bana angarya gibi geliyor. Hep çiçeklerimin yanında olmak istiyorum.) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Milla hepimizin hayal ettiği gibi bahçeli, balkonlu, teraslı bir eviniz olmuş. Sizin adınıza çok sevindim, Rabbim iyi günlerde, inşallah gönlünüzce oturmayı nasip etsin... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sevgili Yeni Gine. Ben de gönlünden geçen herkes için bu dileği diliyorum ama en çok da sizin için diliyorum. Çünkü sizin çabalarınızı, toprak sevginizi çok yakından takip ediyorum. Komşu bahçeleri, site bahçesinin her bir karış toprağı sayenizde can buluyor. İnşallah tezinden size de nasip olur. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Başımızın üstünde yeriniz hazır. sizi tanımak ve misafir etmek mutluluk verir bize. Dönerken de mutlaka boş dönmemek en güzeli , arabaya biz görmeden atlayanlar olursa ne diyelim. Güle güle deriz bizde onlara. Yavru kedi bizi artık sahiplendi. Peşimizde geziyor paytak yürüyüşüyle.Anne babası yerine koyuyor zavallı.Artık yaşama tutundu bundan eminim. Kısa sürede büyür.Taşların üstüne bir sıçrayışı var. Akıllıda yol kapalıysa diğer taraftan dolanıp geri yolu buluyor. Yarın resmini yüklemeye çalışırım çektim resimlerini kahveye atarım. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah tanışmak,sohbet etmek mümkün olur. Kendiliğinden arabaya atlayanlara seve seve tüm Türkiye'yi gezdiririm ![]() Kedicik için çok güzel bir hayır yaptınız. Eminim bunlar size iyilik ve hayır olarak dönecektir. Kediciği kahveye bekliyoruz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili milla, yeni eviniz hayırlı olsun. güle güle oturmanız dileğimle. yeni bahçenizin de en kısa zamanda fotoğraflarını görmek isteriz. sanki bana komşuluktan bahsederken aynı sokakta oturuyormuş gibi ima ettiniz.bir şey anlamadım. sanırım benim siteye giremediğim günlerde il değişikliği de yapmışsınız gibi geldi. fakat profil bilginiz de istanbul yazmakta ben mi yanlış anladım. galiba bir şeyleri gözden kaçırdım. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Evet gözünden kaçmış Şehir değiştirdik. Biz de Bodrum'dayız artık. Onun için komşu dedim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
Alıntı:
sevgili milla öyleyse HOŞ GELDİNİZ bodruma ..... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili münevver48, hoş bulduk ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok şükür 2. çiçeğini açtı. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeni buralara uğrayabildim. Seminer dönemi sabah okuldayız. Sonra okul toplantıları derken zaman akıp gidiyor. Ancak çiçeklere bir kaç damla su verebildik. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Milla, Ne mutlu size, hayalleriniz gerçek oluyor. Dilerim sağlıklı, mutlu günlerde; evinizin her bir köşesi doğanın en güzel renkleri ve bereketiyle süslenir. Güle güle oturun yeni yuvanızda... Darısı da toprak ve doğa aşığı tüm dostlara olsun... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Darısı tüm dileyenlerin başına. Bu sene biraz sezon geçerken geldim ama önceden biraz fide hazırlamıştım şimdi onları dikiyorum. Kısmetse kendime cennet gibi bir bahçe yapmak istiyorum. Bu sene muhtemelen tam istediğim gibi olmaz ama seneye daha vakitli ve düzenli olur diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Çok güzel ç iceklenmis,kocaman bir Masallah |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba ,yeni, bir yer yeni, bir düzen alışmak ve yerleşmek insanı mutlaka yoracaktır. Şöyle bir yaslanıp oh diyebildiğin zamanlar gelince insan yaşadığı yeri daha net görür. Yorgunluk ,iş ,nemde olunca iş yapmak zor oluyor. Düzenleyen celalim01 : 26-06-2015 saat 19:36 |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Artık tükendim, yarım gün bahçe, yarım gün ev yerleştirme beni mahvetti. Gerçi sonuçta memnunum ama bahçe işleri için çok geciktim gibi geliyor. Kısmet neyse o artık. Neme alıştım sanırım, ben çok hareket ediyorum diye öyle hissettim bir süre galiba. Millet halinden son derece memnun Akşamlar herkes yelek, ceket giyiyor burada. Ben hariç ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Milla; sabırsızlıkla fotoğraf(lar) bekliyoruz inşallah. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Milla bu sene olduğu kadar artık yapacak bir şey yok. Zaman en büyük sorun. Kendinizi çok yormadan,olduğu kadar. Seneye daha bir gayretle zamanınız bol olacak nasıl olsa. Saha güzel çalışmalar yaparsınız. Bende tatil oldu bakalım bir şeyler tasarladım kafamda yapmaya başladık. daha önceden size bahsetmiştim. Balkonu kapatmaya başladık. Ana çalışmaları bitti. Temizledik. Şimdi pvc gelecek ve yerleşecek, sonra düzenlemeye devam. Bahçe içinde bazı fikirleri yaptım. Daha kafamda yapılacaklar listesi var . Acele etmeden kendimi yormadan yapmaya çalışıyoruz. Nede olsa artık pek genç sayılmayız. Gücümüzü idareli kullanmalıyız. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dediğiniz gibi bu sene ne çıkarsa bahtımıza diyeceğim. Mevsimin uygun olduğu bir şeylerle uğraşacağız artık ama asıl macera bu kış şubatta başlar benim için Plan, proğram, fideleme vs.Sizin projenizi sabırsızlıkla bekliyorum. Şöyle aşama aşama neler yaptığınızı belgesel tadında izlemek istiyorum. İnşallah her şey tam gönlünüzce olur. |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sevgili Milla ben geç kaldığım için hayırlamaya. Artık fotoğrafları bekliyeyim diye düşünmüştüm . Çok sevindim sizin adınıza. Sizin gibi bitki seven, canlıları seven birinin, bahçeli evi olması hayallerini gerçekleştirmesi ne büyük mutluluk. Hayırlı olsun yeni eviniz,yeni yaşamınız, güle güle oturun. Torununuz ve Tekilayla sağlıklı bol çiçekli günler diliyorum. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. yapmak istediğim o kadar çok şey var ki, şu anda yetişemeyince çıldırıyorum Zaman içinde her şey hallolacaktır ama işte ben sabırsızlanıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-05-2015
|
Yeni evinizde sağlık mutluluk içinde gülegüle oturun inşallah sn milla |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sayın happygarden. İnşallah dileyen herkese kısmet olur. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Menekşelere ev çiçeği derler ya, ben geldim geleli onları içeri taşıma fırsatı bulamadım. 2. kat balkonunda tüm gün üstünden güneş geçer vaziyette duruyorlar bana mısın demediler. Tek aldıkları şu anda hava, su ve yanlarından geçerken benim sevgi dolu bakışlarım İstanbul'dan sonra buranın havasına bayıldılar. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Menekşeler yerini sevdiyse mesele yok. Sevmediler mi sonu kötü oluyor. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Gerçi buraların iklimi İstanbul'la kıyaslanınca bitki yetiştirmek için harika. İnsan orada yaptığının 10 misli fazlasını buralarda daha az gayetle yapabilir diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu ara çok iş var bahçe sayfasını açmam gecikecek. En iyisi sizden uzak kalmamak için bir süre daha buradan resimleri paylaşayım. Düşünün ben daha tam anlamı ile yerleşemedim ve yarın gece ikisi Yunanistandan ikisi Bulgaristandan dört misafirim geliyor. Onun için beni biraz idare edin arkadaşlar 😉 Yalancı semizotları Yaprak güzelleri Gala |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
çok güzel. Hem insanların hem bitkilerin en iyi ortamı bulmaları harika sonuç veriyor. Havalar kötü olduğunda insanın içi kötü oluyor. Sanki hiç yerinden kıpırdayamayacak gibi oluyor. Bitkilerde birer canlı olduğuna göre insanla aynı şeyleri yaşamaları gayet doğal. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar Ceviz Salatalık Kudret narı |
|