![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sevgili Kılıçh gerçekten de bu tırtıllara bir çare bulmak şart oldu artık. Bu gün yaprak güzellerimin kalan yaprakları da bir güzel yenmiş. (Loveforlife gibi söylemek gerekirse ) yeni stil geometrik desenli yaprak güzellerim oldu. Ben kaybolduklarını sanıyordum bu sabah yaprakları öyle görünce şaşırdım ve araştırmaya başladım. Bu kez kaçamadı çünkü bizim minik yaramaz saklanacak hâli çoktan geçmiş. Yemiş yemiş obez olmuş. Yok yok bu tırtılların Ramazan falan dinlediği yok. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaramazı yakalayıp resmini çekmeden sizlerle tanıştırmadan olur mu hiç ? Tabii ki olmaz. Poz ver bakayım özellikle YeniGine ablamıza el salla. ![]() Yalnız belirteyim bu evde bulduklarımla aynı değil. Bu onların yanında tam obez. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlar da yeni model geometrik desenli yaprak güzellerim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Glayöllerim tomurcukta güzelliklerini görelim artık. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yıldız çadırım büyüyor , ama bu gidişle çiçek açtığını göremeyeceğim. Unuttum tek yıllıkmıydı? Çiçek açtığını göremezsem ve tek yıllıksa elimde başka tohumda yok ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Hediye gelen tohumlardan büyüttüğüm aslanağzı tomurcuk yapmış. Rengini görmeye az kaldı. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Mavişim de tomurcukta. Okadar güzel çiçekleri var ki ... Eski resimlerden bulup yükleyememiştim. Heyecanla bekliyorum. Bakalım aynı güzellikte açacak mı. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arkadaşım, Bu kadarını tek başına yapmamıştır o. Kesin akrabaları vardır toprakta saklanan. Saksıya bolca su döküp biraz beklersen biraz sonra dikkatli baktığında toprağın yüzeyine çıktıklarını göreceksin... Allah kolaylık versin canım... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
Saksılarda saklananları bulmak bir parça kolay oluyor da toprağa saklananlarla baş etmek mümkün olmuyor.. Çuhalarım yok olmak üzere, çok sevdiler sanırım tadını, sınırın öte yanına geçerlerde başka bitkilerimi keşfederler diye aklım çıkıyor.. Not: Kızlarınız çok tatlı maşallah, nazarlardan saklasın Rabbim bu güzel aileyi.. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|