Ben geldim....
En güzel çiçeklerinin resimlerini de nihayet paylaşmışsın. Allah bağışlasın, Allah nazarlardan ve tüm kötülüklerden esirgesin onları ve tüm çocukları. Allah hep güldürsün tüm çocukları.
Onlar kadar şahane olamaz belki ama bir resimde bir şey gördüm. 500. mesaja dikkatinizi çekerim. Orada arkada figüran gibi gözükseler de aslında başrolde bizim çok sevdiğimiz, yolunu gözlediğimiz Şirinler'i görebilirsiniz, tabi ancak uslu bir çocuk olursanız
İşte o Şirinler, Rana ve Angel'a birşeyleri hatırlatmalı bence.
Ayrıca gene aynı saksıda poz veren o Tırtıl, acaba bu yaprakları yiyen tırtıl mı? olamaz mı yani?
Tırtıl demişken, söylemiştim, ilk kez bu sene ben de aynı sorunu yaşamaya başladım, türünü adını bilemeyeceğim. 2 tane vardı bu senin beslediğine

benzeyen uzun ince. Nerden peydah oldular anlamadım, hiç olmazdı.
Onlar yetmezmiş gibi bir de küçük parmağım kalınlığında bir arkadaşla gözgöze geldik limonun yaprak arkasında. Ona dedim ki "Bak arkadaş, bu kasaba ikimiz için dar, ya sen, ya ben". Tırtıl dediğin ince olmalı, öyle obezlik nedir?
Tabi, hayvani boyutlarda büyük olduğu için ve ben bu tür arkadaşlardan biraz tiksindiğim, huylandığım için icabına bakan ben olmadım.
Bu, ister büyük ister küçük boyda tırtıllardan nasıl kurutuluyoruz? Fısfıs bile yapmıyorum artık, sulamayı bile savsaklıyorum ama gene de merak ettim, var mı bunlara bir fısfıs?
Telgrafın tellerine minik mor çiçekler konmuş, ne güzel. Gene resimlerden birinde o minik fırçaya benzeyen mor çiçeği gördüm, o nedir?
Minik beyaz sardunyan epey çalışkan gerçekten. Kocaman olmasını diliyorum. Pembe- koyu yavru ağzı arası (rengini tam tarif edemeyeceğim) renkte belediye(!) sardunyası ilgini çeker mi? Benim çekti de, ondan soruyorum. Rana, senin de çeker herhalde.
Neyse, işte böyle. Ben karanlığıma 5 dklık mola vermek için uğradım, güzellikleri gördüm sayfanda. Hepinize sevgiler.