Sevgili Rana+miraç,eski çizgi filmlerin isimlerini yazınca çocukken nasıl hevesle saatini beklediğimi hatırladım.Şimdi çocuklar tv de izleyemese internetten izliyor.Pek eskisi gibi güzel çizgi film de kalmadı.Şirinler aynı tadında devam edenlerden biri.Ayrıca sünger bobu bende seviyorum.

Belediyenin aydınlatma direklerine astığı sardunya saksıları deyince içim cızlıyor .Çünkü öyle güzel bir renk sakız sardunya asmışlar ki her geçişte beni benden alıyor.Geçen gün eşime sanki beni deli olsun diye asmışlar şunları dedim.ufak bir parça koparıp aldı benim için.Ben kenarda bekliyorum ama görmelisiniz,ben seni tanımıyorum modundayım

Eşim se büyük bir galibiyet kazanmış komutan gibi bana elindekini uzattığında ben gülme krizine girdim .Sen git koca saksıda ot bul ,onu al gel.Tekrar gitti aldı ama çiçekli küçücük bir daldı.Çocuklar gibi sevindim ama bu gün baktım köklenmemiş ve çürümüş.

Kola konusuna geleyim.Çünkü çok uzattım.

kolayı sürerek kullandım.Pamukla sürebilirsin.Tekrar söylemek isterim ki zararı varmıdır ,yararı dokunur mu bilmiyorum.Benimki sadece çaresizlikten yapılmış bir davranıştı.
Önceki yazdığım mesajı okuyunca farkettim ki baya deney yapmışım gülün üzerinde .

tohum teklifin için de teşekkür ederim.Başarılı olamazsam kapını çalarım artık .