![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Paskalya ve yılbaşı farkını öğrenmek için bu hafta sonu ilgili bölümleri okusam iyi olacak. Ben de bitkilerimin hepsini orkidem hariç üstten suluyorum. Bitkilerim nasıl sulanmayı sever bilmem ama bana üstten daha kolay geliyor. Menekşelerimi de yapraklara su değdirmeden üstten suluyorum. Şimdiye kadar bir problem farketmedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Bakın az önce glayöl saksısının içinde ne gördüm. ![]() Bu minişleri unutmuştum ben. Üstteki ayrı yapraklı olan yıldız çadırı. Öndeki ise sabah sefası. İlgili başlıkta da sordum ama bu yıl çiçeklerini görmem mümkün mü sizce ? İnşallah görürüm de tohum alabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Her ikisini de geçen yıl ilk kez ektim ama saksıda olunca bahçedeki gibi güzel gelişmiyor sanırım. Geçen yılki saksıdakiler tam bilemediğim bir hastalık veya zararlıdan ötürü öldüler - halbuki özellikle sabah sefası boylanmıştı. Hatırlarsan apartmanın önünde küçük bir yeri çapalamıştım geçen yıl, oraya da 2-3 sabah sefası fidesi (tohumdan) dikmiştim, çok geç kalmıştım falan filan ama iyi kötü çiçeklendiğini gördüm. Bu sene de her ikisinden de numunelik ![]() ![]() Daha tecrübeli arkadaşlar da fikir verir sanırım. İnşallah çiçeklendiğini görürüz ikimiz de, çok merak ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|