agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni4079Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-05-2013, 20:53   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-01-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Bu benim aklıma hiç gelmemişti evet biz bakarız sayfana istersen . Lütfen sen de aç . Çok güzel bitkilerin olduğuna eminim.
Şarjım bittiği için cevap veremedim. Tükkanı açarsam gündüzleri siz,akşamları da cymbelina gelen gideni ağırlar. Ücret olarakta her hafta bir bitki gönderirim artık size.

Ben paskalya ve yılbaşı çiçeğinin aynı bitki olduğunu zannediyordum. Cahillik diz boyu.

Süs narı sorunuzu ihmal etmedim sayın cymbelina. Şimdi şöyle oluyor. Yıllar önce ortaokul talebesiyken,bir akrabam bana saksılı şekilde süs narı vermişti.Yılardır balkonda yaşar dururdu. Babam narın minyatür meyvelerini sanırım kuruduktan sonra toprağa gömerek ,çoğaltmak için bir deneme yapmış. Nur topu gibi dört fidemiz oldu. Fideler büyüyünce ayırıp hepimize birer saksı verdi. tohumların büyüyüp yetişkin hale gelmesi kaç yılı aldı bilmiyorum. Sende denemek istersen bu seneki miniş meyvelerden sana gönderebilirim.

Düzenleyen Rana+miraç : 30-05-2013 saat 21:23 Neden: ek
Rana+miraç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2013, 22:42   #2
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2011
[QUOTE=Rana+miraç;1163455]Şarjım bittiği için cevap veremedim. Tükkanı açarsam gündüzleri siz,akşamları da cymbelina gelen gideni ağırlar. Ücret olarakta her hafta bir bitki gönderirim size. [/
Biz karşılık beklemeden de yaparız.

dağçiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2013, 07:43   #3
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç Mesajı Göster
Şarjım bittiği için cevap veremedim. Tükkanı açarsam gündüzleri siz,akşamları da cymbelina gelen gideni ağırlar. Ücret olarakta her hafta bir bitki gönderirim artık size.

Ben paskalya ve yılbaşı çiçeğinin aynı bitki olduğunu zannediyordum. Cahillik diz boyu.

Süs narı sorunuzu ihmal etmedim sayın cymbelina. Şimdi şöyle oluyor. Yıllar önce ortaokul talebesiyken,bir akrabam bana saksılı şekilde süs narı vermişti.Yılardır balkonda yaşar dururdu. Babam narın minyatür meyvelerini sanırım kuruduktan sonra toprağa gömerek ,çoğaltmak için bir deneme yapmış. Nur topu gibi dört fidemiz oldu. Fideler büyüyünce ayırıp hepimize birer saksı verdi. tohumların büyüyüp yetişkin hale gelmesi kaç yılı aldı bilmiyorum. Sende denemek istersen bu seneki miniş meyvelerden sana gönderebilirim.
Bu mesaja ilave sonradan yapılmış, ben de aşağılarda cevap aradım kendi soruma, dedim Rana bana küsmüş herhalde. Allahtan sonradan tekrar baktım yukarılara.

Süs narı olduğunu bilmiyordum, ben normal nar zannettim. Hmm, o zaman ben bu süs narını biraz incelesem olur mu? Ona göre benim (habire ertelediğim) listeme eklesek olur mu?

Bir de şu var. Niye gece nöbetleri bana kitlendi şimdi? Lütfen Sayın Başhekimim, ben gece nöbeti filan istemem, ne zaman gireceğim belli olmuyor, bayram nöbeti de istemem - belirteyim. İcapçı yok mu ya? Geceleri gençler devralsın, Tömürcek'e verin Ama için rahat olsun, müdahele edilmesi gereken yerde ederiz, senin çiçeklerine burun kıvırmaya kalkan olursa burnunu kırarız, çemkirilecekse çemkiririz

Ve de bir daha duymayalım öyle cahillik filan, ben de bilmiyordum ki ikisinin farklı olduğunu, çoğumuz çoğu şeyi sonradan öğreniyoruz. Ayrıca, Rana'nın böyle mütevazi takılması sizi yanıltmasın, çiçek konusunda kara kuşak sahibi bence.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2013, 08:56   #4
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Sizlere sabah şekeri ile merhaba diyorum bu sabah. Gününüz aydın , hayatınız sağlıklı olsun.

Eklenen Resimler

Eski 31-05-2013, 08:58   #5
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Akide şekeri gibi

Eklenen Resimler

Eski 31-05-2013, 19:12   #6
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-01-2012
[QUOTE=Cymbelina;

Süs narı olduğunu bilmiyordum, ben normal nar zannettim. Hmm, o zaman ben bu süs narını biraz incelesem olur mu? [SIZE="1"]Ona göre benim (habire ertelediğim) listeme eklesek olur mu?[/SIZE]

Sevgili namı diğer ;altıncı his Cymbelina

Normal narımda var. Büyükçe bir saksıda ama çiçek meyve filan derdi yok. Garibim sadece yaşamaya çalışıyor. Süs narım çiçekli çok güzel , İlgili sayfaya resmini yüklerim. Listenin başına yerleşeceğinden eminim.

Rana+miraç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2013, 19:55   #7
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Ya valla altıncı his filan değil. Sen o ilk mesajında nar demiştin sadece, ben de normal tükettiğimiz nar diye düşündüm, o içindeki tanelerdeki sert beyaz çekirdekten mi yetiştirdin diye merak etmiştim Yani işte üzüm üzüme baka baka kararır derler, sen de Dağçiçeği ve Tömürcek gibi esrarengiz bir üslup benimseyince tekrar sormuş oldum. Ve de bu vesileyle her ikisinden de mevcut olduğunu itiraf ettirmiş olduk) Sayfa açmanız şart oldu gayri hanımefendü Süs narınızın boyunu posunu görmek isteriz hem sayfasında hem de kendi saydanda.

Benim yıldız çadırı da - hiç şaşırmayacaksınız ama - böyle bir hastalık mı ne birşeyler var, tarif edemediğim bir sararma - renk değiştirme gibi bir şey var yapraklarında ki yaprakları çok ince olduğu için insan anlayamıyor da ne olduğunu. Yani yüksek ihitmal ben de çiçek miçek göremeyeceğim gibi. Belki sana gelen tohum daha önceden ring usulü filan el değiştirmişse tazeliğini yitirmiş olabilir, bir ihtimal. Veya kimbilir hibrittir belki, suyunun suyu gibi olduysa.

Eski 31-05-2013, 23:18   #8
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Bunları kesin yaparsın, hem de şahane olur Aslansın sen, elinden hiçbirşey kurtulamaz, koçum Bunlardan daha da güzelini yaparsın hatta, elişi becerin zaten süper, örgü ile de olur. Hazır dantel ile de güzel durur:

http://wholesomemommy.com/craft-your...m-flower-pots/

MAKE | How-To: Aluminum Can Flower Pots

İkinci örnekte peçeteye benzer ama biraz farklı bir malzeme kullanılmış ama sorun değil, sen daha güzelini yaparsın Evet, bekliyoruz şekerim

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025