![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Alıntı:
Ben paskalya ve yılbaşı çiçeğinin aynı bitki olduğunu zannediyordum. Cahillik diz boyu. Süs narı sorunuzu ihmal etmedim sayın cymbelina. Şimdi şöyle oluyor. Yıllar önce ortaokul talebesiyken,bir akrabam bana saksılı şekilde süs narı vermişti.Yılardır balkonda yaşar dururdu. Babam narın minyatür meyvelerini sanırım kuruduktan sonra toprağa gömerek ,çoğaltmak için bir deneme yapmış. Nur topu gibi dört fidemiz oldu. Fideler büyüyünce ayırıp hepimize birer saksı verdi. tohumların büyüyüp yetişkin hale gelmesi kaç yılı aldı bilmiyorum. Sende denemek istersen bu seneki miniş meyvelerden sana gönderebilirim. Düzenleyen Rana+miraç : 30-05-2013 saat 21:23 Neden: ek |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
[QUOTE=Rana+miraç;1163455]Şarjım bittiği için cevap veremedim. Tükkanı açarsam gündüzleri siz,akşamları da cymbelina gelen gideni ağırlar. Ücret olarakta her hafta bir bitki gönderirim size. [/ Biz karşılık beklemeden de yaparız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
Süs narı olduğunu bilmiyordum, ben normal nar zannettim. Hmm, o zaman ben bu süs narını biraz incelesem olur mu? Ona göre benim (habire ertelediğim ![]() ![]() Bir de şu var. Niye gece nöbetleri bana kitlendi şimdi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve de bir daha duymayalım öyle cahillik filan, ben de bilmiyordum ki ikisinin farklı olduğunu, çoğumuz çoğu şeyi sonradan öğreniyoruz. Ayrıca, Rana'nın böyle mütevazi takılması sizi yanıltmasın, çiçek konusunda kara kuşak sahibi bence. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sizlere sabah şekeri ile merhaba diyorum bu sabah. Gününüz aydın , hayatınız sağlıklı olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Akide şekeri gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
[QUOTE=Cymbelina; Süs narı olduğunu bilmiyordum, ben normal nar zannettim. Hmm, o zaman ben bu süs narını biraz incelesem olur mu? [SIZE="1"]Ona göre benim (habire ertelediğim ![]() ![]() Sevgili namı diğer ;altıncı his Cymbelina Normal narımda var. Büyükçe bir saksıda ama çiçek meyve filan derdi yok. Garibim sadece yaşamaya çalışıyor. Süs narım çiçekli çok güzel , İlgili sayfaya resmini yüklerim. Listenin başına yerleşeceğinden eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Ya valla altıncı his filan değil. Sen o ilk mesajında nar demiştin sadece, ben de normal tükettiğimiz nar diye düşündüm, o içindeki tanelerdeki sert beyaz çekirdekten mi yetiştirdin diye merak etmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() Benim yıldız çadırı da - hiç şaşırmayacaksınız ama - böyle bir hastalık mı ne birşeyler var, tarif edemediğim bir sararma - renk değiştirme gibi bir şey var yapraklarında ki yaprakları çok ince olduğu için insan anlayamıyor da ne olduğunu. Yani yüksek ihitmal ben de çiçek miçek göremeyeceğim gibi. Belki sana gelen tohum daha önceden ring usulü filan el değiştirmişse tazeliğini yitirmiş olabilir, bir ihtimal. Veya kimbilir hibrittir belki, suyunun suyu gibi olduysa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Bunları kesin yaparsın, hem de şahane olur ![]() ![]() ![]() http://wholesomemommy.com/craft-your...m-flower-pots/ MAKE | How-To: Aluminum Can Flower Pots İkinci örnekte peçeteye benzer ama biraz farklı bir malzeme kullanılmış ama sorun değil, sen daha güzelini yaparsın ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|