![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
canım arkadaşım cok gecmiş olsun umarım şimdi iyisindir..herşeyin başı saglık ve sevgi bence sen ne kadar sevgiyle yaklaşırsan o denli sevgi buluyosun bu bi hayvan olur bitki olur hiç farketmiyor şu zamanda bazen insanlardan daha cok anlıyorlar seni... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Canım, ilk dikkatimi çeken profilindeki Antalya oldu. Hayırdır arkadaşım, tayininiz mi belli oldu yoksa? İnsanları anlamak bazen çok zor oluyor. Ama hayvanlara her şeyi anlatmak ve onları anlamak çok daha kolay oluyor... Sevgi ve umutla kal... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili Loveforlife, çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın. Fincan hanım çok hoş bayılıyorum ona, nasıl kardeşciklerine saldırmıyor şaşıp kaldım, çok şeker... Sevgilerle, sağlıcakla kal... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim... Fincan Hanım tam bir alem! Bayılıyor kardeşlerine. Sabah birlikte mama verip geldik. Benimle kavga ediyor, ben kardeşlerimle kalacağım diye. Onların arasında yatarken öylesine mutlu ki! Ben de illaki tedirgin oluyorum, yalnız kalınca oyun oynarken bir zarar verirse diye... Eve zorla getirince bana epey bir kafa tuttu hanımefendi... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
sardunya, soğanlı bitkiler, tohumla üretim |
|
|