![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim cadı kızım gerçekten çok marifetli... Zaten hayvan deyip geçmez, sevgiyle beslersek tüm hayvanlardan kat kat alınıyor sevginin karşılığı. Hayvan sevmeyenlerin "nankör" yakıştırmasına ise hiç anlam veremem.Geçtiğimiz günlerde bir sağlık sorunu yaşadım. Ufak bir baygınlık geçirmişim bahçede. Ambulans geldiğinde doktorların etrafından alamamışlar. Sonra da o gün akşama kadar hiç yanımdan ayrılmadan, göğsümde yatarak beni bekledi. İşte bu bence gerçek sevgi! Her canın ayrı bir güzelliği var. Ben, hepsini çok seviyorum. Onlarla konuşmalarımı duyanların hakkımda söylediklerini( ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
Alıntı:
![]() hem siteye girmemde sorun olmasından hemde mesajları yeni okumamdan dolayı yeni haberim oldu GEÇMİŞ OLSUN... ![]() Ama iyileşmenize çok sevindim sıkıntı dert ne bileyim işte çok fazla sebep olur böyle şeylere üstüne bide oruç gelince.... Allah daha kötülerini yaşatmasın... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ramazan'dan önce rahatsızlanmıştım değerli kardeşim. Laf açılınca şimdi söyledim. Çok teşekkür ederim... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ben de uçanı kaçanıyla öyle çok cana kucak açmaya çalışıyorum ki... Onların dualarının gücüne inanıyorum. O çok zor günlerimde beni koruyan dilsizlerin duasıydı belki de, kim bilir? Gerçekten çok ama çok mutluyum, onlar için bir şey yapabildiğim müddetçe... Bu mutluluğun hazzına her insanın varabilmesi umuduyla... Sayın Wisdom, Doğa için bir şeyler yapabilmenin huzuruyla, sağlıkla yaşayalım, kafi... Uzun olmasa da, mutluluklar değerli kılar kısacık hayatları bile! Baksanıza kelebeklerin ömrüne... Çok teşekkür ederim... Alıntı:
.... İYİ Kİ VARSINIZ! BU KOCAMAN AİLEDEKİ TÜM BİREYLER AYRI AYRI BİRER DEĞER BENİM İÇİN... |
|||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |