![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() icime sinmedi adresinizi verin kendiminkinden söküp yollayayim. Düzenleyen gizsu : 11-04-2013 saat 18:50 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gizsu baslığından harika kokular geliyordu bir bakayım dedim off kaynak varmış balkonda. Ellerinize sağlık frezyalar muthiş bir kere koklama sansım oldu bi daha da acmadılar. Bakalım kısmet bu yıl açarlar belki. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
olduklarından. Saygı ve selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Daha once bu siteyle tanisana kadar sukulent nedir bilmiyordum etrafada dikkat etmiyordum meger alanya sukulent kayniyormus bu da bir mahalle berberinin onunden elde edildi mesela,illa bi kök vereyim diye beni yoldan cevirdi kıramadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Suyunu verdiniz mi? Çok su vermeseydiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Çok kolay tutuyor. Siz çok fazla müdahale etmeyin. Bitki köklenene kadar aydınlık bir yerde tutun. Haftada bir çok olmayacak şekilde sulayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Frezyalarınız harika açmışlar sn. Gizsu. Bizim için de koklayın bol bol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Özel bir bakım yapıyor musunuz? Benim geçen sene aldığım ve martta diktiğim bütün soğanlar çürüdü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Frezyaya bayılırım.. Pembesini bir türlü bulamadım...Nıhayet gecen yıl sarı beyaz pembe 3 sogan karısık buldum.. ektım..Ama 3 hafta önce İzmire yagan dolu frezyalarımı mahfettı.. Simdi sadece 1 tane tomurcuk var üzerinde.. Pembe cıkması ıcın dua edıyorum..Cünkü sarı ve beyazım var.. Sizinkilere hayran kaldım.. Saglıkla seyredın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Farkli renkleri gecen sene her gordugum evin kapisini calip rica ederek topladim cunku bu renkleri cok aradim bulamadim heryerde yok, tabi bende sonra onlara baska soganlar goturdum ![]() Düzenleyen gizsu : 12-03-2013 saat 10:36 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten iklim çok önemli. Benimkiler dışarıdaydı ve geçen sene ektikten sonra yağmur fazla yağmıştı martta. Fazla sudan çürümüşler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Dün pazarda vardı adam hangi soğanın hangi renge ait oldugunu bilmiyordu bende cesaret edip alamadım eksik renkleri tamamlayacaktım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Memleketimizin her köşesi kendi içinde çok güzel ama işte tam da bu nedenle ben Karsı hiç sevemedim. Pazarlarında değil çiçek soğanı, yemeklik taze soğan bile zor bulunuyor. Buranın her şeyi manavlar ve tabi Migros ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Düzenleyen gizsu : 01-03-2013 saat 19:06 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili Gizsu, frezyalar ne kadar güzel böyle, hımmm kimbilir ne kadar güzel kokuyordur şimdi. Ben de ektim karışık, balkonda duruyor daha yeni çıkıyorlar. Sizinkileri görünce..hele de pembe olanı, aramaya başlayacağım hemen..pembe pembe çok hoş maşallah. Size sorum içeri alıyormusunuz? yoksa hep balkondamı duruyor? içeri alsam hemen büyür mü benimkilerde? ( bizim yerimize de şöyle iyice koklayın) sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
İnceliğiniz için teşekkür ederim sn. Gizsu. Evet görev için burdayız bu yaz bitiyor Allah'ın izniyle. Aslen Denizliliyim. Sıcak memleketlere alışık olanlar soğukta yapamıyor. İnşallah alışık olduğum bir coğrafyaya giderim. Fazla çeşitliliğim yok ama eğer sizin de benden bir isteğiniz olursa seve seve paylaşırım. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |