![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
maviş maceram
Bir diğer çok önemli gelişme de bu hafta yana yakıla aradığım maviş macerama remen başlamam ![]() Duvar cephesinde makrame salsılara diktim tüm mavişleri. ![]() Bu saksılardaki diğer küçük mavişleri (portenglashia..) de başka saksılara aldım. ![]() Bu da ilk çiçek fotoğrafı mavişlerin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
bitki-fener kompozisyonları :)
Bunlar da balkondan fenerli fotoğraflar. ![]() Fener ve kedi tırnağı, ![]() Fener ve maviş, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Hayal dünyasından kareler
Biraz hayal kurayım dedim ![]() Benim mavişler de büyüse gelişse nasıl olur diye ![]() Bu şu anki hali ![]() Mavişlerim büyüdü hep : ![]() Acer'im de bu kadar büyüse renk olarak yanına yakışırmış valla ![]() ![]() kombi borusunda da bir clematis mi sardırsam ne yapsam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Güle güle büyütün sayın Alibaba, dökülüp taşarlar saksılarından da bol bol çiçek açarlar size, hayalinizdeki gibi olur inşallah ![]() ![]() Saygılar, selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sayın Alibaba, mavişlerin durumu nasıl? Toparlandılarmı yoksa tamamen gittimi? Sizin bana gönderdiğiniz sakız çeliklerinden de sadece üçtanesi kaldı, onlar bari tutsa ![]() Selâmlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Aheste, benimkilerinde sadece 1 tanesi hayatta. Diğerleri kurudu maalesef.. Çok hassas bir bitki imiş gerçekten.. Sakızlara da üzüldüm gerçekten, umarım kalanlar arasında kırmızı vardır.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bu da ailemize yeni eklenen alacalı sardunya, Wilhelm Langguth varyetesi olarak geçiyor literatürde.. Çok farklı yaprak türleri olan sardunyalar var. Takipteyim ![]() Ah bir de heuchera bulabilsek ülkemizde çeşit çeşit .. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Yapraksızlaştırma (defoliation) işlemi yaptığım attreperparue acer'de sonunda yeni yapraklarım göründü. Kırmızı yapraklılar hiç de yeşil yapraklılar gibi değiller. Çok yavaş sürüyor işlemler. Yeni tomurcuklarda gözüküyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|