![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2012
|
Balkonunuz gerçekten hayranlık uyandırıyor ve ben de böyle bir balkon istiyorum dedirtiyor inşallah sizin gibi planlı projeli bir balkon hazırlayabilirim. Bir de sorum olacak taşlarla yaptığınız saksılarınıza bayıldığım ben de bu tür taşları değerlendirmek istiyorum yapım aşamalarını anlatmanızı isteyebilir miyim? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Campanulaların, Sarkan saksılara almadan önceki halleri de böyle idi ![]() yine bol çiçeğini görürüm umarım.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın kandil13, öncelikle teşekkür ederim. Taş saksılarda inanın anlatacak pek bişey yok, işin bütün espirisi yan yana geldiğinde birbirini kapatacak taşları ayarlayabilmek. Gerisi sadece sıcak silikon (şu tabanca ile sıkılanlardan). Ama zaman içinde saldı silikonlar kendini. Ben de çevresi boyunca bantlamak zorunda kaldım hepsini... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu da bizim apartmanın önündeki biricik acer fireglow'umuz. Yaz kış hep kırmızı yaprakları, harika bir görüntüsü var ışık vurduğunda... Benim balkondaki attreperparue'nin tüm yaprakları sıcaktan yandı ama nasılsa bu ağaç sapasağlam, hede 2-3 saat güney güneşi bile alıyor ![]() Kırmızı yapraklılarda klorofil eksikliği olduğundan güneşe daha dayanıksız oluyorlarmış... |
|
|
|
![]() |
|
|