![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Evet, menekeşe için hafiften kanım bitlenmeye başladı üçünüzün sayesinde ![]() ![]() ![]() ![]() Tömürcek, senin hani güvercinlerin vardı, kümes yapıyordun onlara. Ne oldu onlar? Var mı şu an güvercinlerin? Onların gübresini kullanıyor musun? Epey tutuluyor güvercin gübresi aslında, hatta fazlaca varsa satabilirsin bile. Tavuklarınınkini de kullanabilirsin ama sulandırılarak kullanıyorlar galiba. Hiç bilmem doğal gübrenin kullanımını. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() Cymbelina ablacım güvercinlerim duruyor hatta Allah nasip ederse 1 hafta sonra falan hala olcaksınız tekrardan iki tane yumurtamız var bakalım ![]() ![]() Tavuklarımın gübrelerini de ektiğimiz bahçeye atıyoruz hayvan gübresiyle beraber, tavuk gübresi de baya kuvvetli olduğu için hiç denemedim aslında bir şerbet yapsam 1 2 saksımda denesem ve sonucu görünce karar versem kullanıp kullanmıcağıma daha iyi olur sanki ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Ablacığım kullan tabi, elinin altında hazır nasılsa. Millet dışardan almak için tonla para veriyor. Buradaki tavuk ve güvercin gübresi başlıklarına da bir bak ya da zaten bakmışsındır. Ayrıca artıyor ise, küçük poşetlerde de satabilirsin. Hatta belki forumda bile satış yapabilirsin, satış ile ilgili şartlar neler bilemiyorum, bir danış istersen. Mesajını tekrar okudum. Evet, bu tür gübreler ağırlıklı olarak sebze- meyvede kullanılıyor ama çiçekte de olur sanırım. Bir iki saksıda seyrelterek dene bakalım. Hala olmuşuz tekrar, ikinci kez gözün aydın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() Güvercinler beyaz üzerine gri benekli biri çizgili ve göğüsleri hafif turuncu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|