![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-01-2013
|
Merhaba Baytomurcek..sayfani surekli takip ediyorum. Masallah cok guzel cicek yetistiriyorsun Sana bir sey sormak istiyorum. Seker begonyam var, ciceklerinden tohum olusuyor sanirim ama dalindan kurumadan dokuluveriyor. Normalde boyle mi olmasi gerek. Bi yerde okumustum. Teneke zimparalandigindaki gibi olur yazmissin tohumlari icin. Baktim ayni oyle tuz gibi seyler var cicegin icinde ama beyaz beyaz. Olgunlasmis hali mi bu tohumlarin, yoksa benim cicekler hemen dokuluyolar mi ? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Sizin begonyanızda zamanla tohum yapıp kurur tohumları hepsi tutmuyor zaten dökülen de oluyor ama kesinlikle üstünde kuruması lazım beyazken alırsanız olmaz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-01-2013
|
Alıntı:
baktim ici beyazdi. Artik sansima kurursa dalinda alacagim. Cok tesekkurler bay tomurcek |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizinkiler de tohum yapıcaklardır emin olun Rica ederim ne demek ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Küçük Bir Ziyaret
Sanırım hibiscus'dan kastınız japon gülü. ![]() Eee hepsi Tömürcek'de olacak diye bir şey yok. Hibiscuslarınızda benden olsun. ![]() Dağçiçeği, Cymbelina ve Tömürcek, adınıza bu renkte hibiscuslarınızı dikilmiş bilin. ![]() Emir verdim hepsine: Tez vakitte köklene! ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece üç kişiye özel. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sana kalpten teşekkür ederim kendim ve ablalarım adına yüreği gönlü bol arkadaşım ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|