![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
BİR ÖNCEKİ SAYFADA DA RESİMLER VAR (16. SAYFA) ![]() Buradan kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum timur abimin (ıldır) bana hediyeleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Ağaç Dostu
|
Canım telgrafım kocaman oldu büyücem de büyücem diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
|
Hiç Sabriyesiz olur mu cıııkkk olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Ağaç Dostu
|
Bu da değişik bir cins sabriye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
|
Odamın penceresi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Tömürcekciğim, yenilerin hayırlı olsun, güle güle büyüt ![]() Gelelim Sabriye'ye ![]() ![]() ![]() Bu Sabriye'yi budamak gerekiyor mu? Ya da ne bileyim bir şekilde kısaltılıyor mu? Yoksa uzaması yavaş ve dolayısıyla hiç ellemiyor musunuz? Bir de, yaz- kış hep çiçekli mi oluyor acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah hoş geldin kardeşim ama yapılmaz ki bana bu sabriyeler of beya ne ka tatlılar ole onlar maşallah. ben gecen sene kaybettim şimdilerde ınsallah yollayacak bana alacakaranlık. bitkilerin hepsi sağlıklı yalnız o menekşe bardak menekşe olmasın. sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben en sondan başladım, şimdi bu sayfaya geçince gördüm. Seviyoruz seni, özlettin kendini kerata ![]() Hemen anlatmalısın bana bu karanfillerini ve püf noktalarını, anlatmadan bir yere gidemezsin. Gerçi benimki böyle büyük tür değil, küçük tür. Sen tohumdan mı yetiştirdin? Başka bir karanfilden çelik mi? Yoksa hazır mı aldın?? Maaşallah ne güzeller, rengi de güzelmiş ![]() Besin, gübre amaçlı ne vermeli? Ne olur yumurta kabuğu yeter de, ne olur ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() Bak sana bir bağlantı vereyim, 2. ve 3. sayfalarda biraz bahsettim: http://www.agaclar.net/forum/fidan-v...asi/1139-2.htm Burada da, 543. mesaj: http://www.agaclar.net/forum/evdeki-...as/3061-19.htm Düzenleyen Cymbelina : 22-02-2013 saat 19:27 Neden: ilave |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Ağaç Dostu
|
İşte geçen bahardan kalan, bir kısmının bebeklik halleri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Abla sabriye al tabi ya yaz kış demeden sürekli açık hiç dinleneyim birazda yatayım aman nazlanayım dediği yok kendi nazarım değcek valla ondan korkuyorum maşallah benim kızlarıma ![]() O üzerindeki değişik çiçekler ışığa güneşe göre oluyor cymbelina abla yazın ful kırmızı oluyor üstü benim odam güneye bakıyor gün boyu güneş alıyor bayılıyor sabriyeler güneşe ve kısaltmaya budamaya gerek yok çünkü öle aşırı uzamıyor yan dallarla orantılı büyüyor ve yaz kış hep çiçekli sıcak odada belki de ondandır yengeminki merdivende duruyo yazın dışardaymış hep onunkisi kışında merdivene almış soğuk orası bütün yapraklarını dökmüş ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() O menekşe de gloksinya değil serkan abi inci menekşenin bi türü ama isim karışık hatta incimenekşesi sayfasında link var oraya tıklayınca bir dünya çeşit var onların içinde görebilirsin bunu ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Abla bunu bana bizim seradaki abi hediye etti ama nedense bunu bahçe toprağına dikmişler tofta değildi çamur gibiydi toprağı bende aldım evde o toprağı hafif döktürüp hayvan gübresiyle normal toprağı karıştırıp diktim yani hiç gübre falan yok ek besin yok belki yumurta kabuğu versem daha güzel olur. Bodur değil de yayılıp hafif sarkan tür olduğunu düşünüyorum ablacım cünkü budamışlar serada bunlar yeni çıkan sürgünler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2012
|
Eklenti 372045 Eklenti 372046 Maşallah nekadar da büyümüş. Renkleri de çok canlı görünüyor. Nasıl bir yerde tutuyorsunuz? Benim salondaki güneşe hasret renkleri yeşile dönüyor. Bilgi verirseniz sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Tömürcek kardeş gelmiş ne de hoş gelmiş. Görmeyeli neler olmuş neler. Bu güzellikler insanın içini açıyor. Onbiraylar harika. Ben soğuk sevdiğini bilemediğimden eve almıştım. Hava ısınır gibi olunca dışarı çıkarttım. Allah'tan şoka girmedi ama çiçekleri geçti. Kaç ay oldu hala tomurcuk falan yok üstlerinde. Sümbüller ,nergisler incimenekşe .... Hepsi harika. Ellerine sağlık. İstediğin Pepe 'ye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Ağaç Dostu
|
Merhaba bay Tömürcek..
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Harikalar Tömürcek bayıldım hepsine ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaç Dostu
|
Enes kardes
Bir çiçekseveri çiçekle buluşturmak kadar keyıflı bırsey varmı..Yeterki aradıgımızı bulabılelım.. Evet bende muhabbet cıcegımıydı onu kısmetse beklıyorum.. İnşallah sendekı kadar keyıflı ve bol cıceklı olur...Bu arada bana celık dıkıcen dıye derslerı ıhmal etme olurmu...Selamlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2011
|
sabriyelerin harika bir sabriyede benim eve yakışır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
|
Edasu abla bahar gelsin bir sabriyede sana gelin ederim hiç merak etme ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |