agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni13658Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-01-2013, 17:25   #451
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Tömürcek burayı görmüş müydün? Hepsine bakmalısın, senin de beğeneceğini düşünüyorum

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 21:33   #452
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Teşekkür ederim cymbelina abla beni yönlendirdiğin için bayıldım ben oraya İlerde böyle bi uygulamam olmasını çok isterim

Cymbelina beğendi.
bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-01-2013, 16:25   #453
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Tömürcekciğim, nerelerdesin bakalım? Derslerin, çalışmaların yoğunlaştı sanıyorum, Allah yardımcınız olsun.

Nedir evdeki güzelliklerin son durumu?

Eski 21-01-2013, 06:43   #454
Ağaç Dostu

Fatih's Avatar

Giriş Tarihi: 14-12-2008
Galeri: 66
Sn Cymbelina,kısacık özet geçeciyim size. Her şeyin gayet yolunda olduğunu bilin.
Sizinde dedeğiniz gibi şu aralarda sınava yükleniyoruz kardeşimle. Bundan dolayı biraz mazur görün bizi. Böyle boşlamalar olacak sayfaları biraz ama sonunda herkes sevinecek ya o bize yetecek.
Tekrardan iyi dilekleriniz için teşekkürler kardeşim adına.

Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-01-2013, 07:18   #455
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Siz de hazırlanıyorsunuz demek, Allah hepinizin yardımcısı olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Mazur görmek ne demek, sizler yeter ki iyi olun, emeklerinizin karşılığını alın Ben de kısaca böyle diyorum

Tömürcek ya da sizler gibi ufaklıklar başka bir şehri kazanıp giderseniz, çiçeklerinizin hepsini götüremezsiniz sanırım, onları da özlersiniz. Tömürcek duvarlara menekşelerinin ve Cevdet'in fotoğraflarını asıp hasret çekebilir

Olsun o kadarı da, hakkınızda hayırlısı artık.

Eski 21-01-2013, 13:26   #456
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatih Mesajı Göster
Sn Cymbelina,kısacık özet geçeciyim size. Her şeyin gayet yolunda olduğunu bilin.
Sizinde dedeğiniz gibi şu aralarda sınava yükleniyoruz kardeşimle. Bundan dolayı biraz mazur görün bizi. Böyle boşlamalar olacak sayfaları biraz ama sonunda herkes sevinecek ya o bize yetecek.
Tekrardan iyi dilekleriniz için teşekkürler kardeşim adına.
Kardeşim teşekkür ederim cymbelina ablaya cevap verdiğin için dün akşam kısa bi süreliğine girdim mesaj yazamadım şimdi yazıcaktım sen yazmışsın gerek kalmadı tekrar teşekkür ederim kardeşim İnşallah herkesin gönlüne göre olur

Fatih ve YeniBON beğendi.
Eski 21-01-2013, 13:33   #457
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Siz de hazırlanıyorsunuz demek, Allah hepinizin yardımcısı olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Mazur görmek ne demek, sizler yeter ki iyi olun, emeklerinizin karşılığını alın Ben de kısaca böyle diyorum

Tömürcek ya da sizler gibi ufaklıklar başka bir şehri kazanıp giderseniz, çiçeklerinizin hepsini götüremezsiniz sanırım, onları da özlersiniz. Tömürcek duvarlara menekşelerinin ve Cevdet'in fotoğraflarını asıp hasret çekebilir

Olsun o kadarı da, hakkınızda hayırlısı artık.
İnşallah ablacım emeklerin karsılığı alınır Cymbelina abla ben ve çiçeksiz bir üniversite hayatı cümle içinde bile kullanınca anlatım bozukluğu oluyor Hepsini belki götüremem ama tekerlekli bavuluma sığdırabildiğim kadar menekse yaprağı doldurup götürcem orda bol bol yavrulatırım Bana kalsa ilk seneden eve çıkıcam diyorum ama şimdi yok yabancı yer yok ilk sene beni yurda kakalarlar artık yurdumun odasının camı aldığınca menekşe yetiştirirm oda yeter bana

Ve dediğin gibi ablacım cevdet !!! En çok ta ona üzülüyorum hadi çiçek burdan götüremezsem ordan çiçekçilerden alırım ama cevdet burda kalcak ben nasıl onsuz durcam hiç bir fikrim yok

Eski 21-01-2013, 19:11   #458
Ağaç Dostu

rukiyeözgür's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2011
Sen bir kazan da canım Tömürcek bir bakmışsın yıllar geçivermiş okul bitmiş meraklanma hiç..Cevdet de bekler seni )

rukiyeözgür Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-01-2013, 22:56   #459
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür Mesajı Göster
Sen bir kazan da canım Tömürcek bir bakmışsın yıllar geçivermiş okul bitmiş meraklanma hiç..Cevdet de bekler seni )
İnşallah rukiye ablacım kazanıp gitmek tek isteğim zaten Olmadı cevdeti de götürürüm, yeter ki gideyim gerisi kolay diyorum ben Bu aralar motivasyonum ve ders çalışma isteğim arttı arkadaşım saolsun çok yardımcı oldu manevi desteğini esirgemedi bi gaz gidiyoruz bakalım İnşallah gaz bitmez de beni Sakarya'dan taa başka şehire götürmeye yeter

Eski 23-01-2013, 10:13   #460
Ağaç Dostu

Fatih's Avatar

Giriş Tarihi: 14-12-2008
Galeri: 66
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
... İnşallah gaz bitmez de beni Sakarya'dan taa başka şehire götürmeye yeter
Gaz değil o gaz değil. Güven ve azmin sonundaki başarıya işaret o. Sadece bunu açıkça görmek gerekti bizde bunu başardık kardeşim. Gerisi de zaten gelecek. Bu azim, çalışma ve bu motivasyon olduğu sürece gayet güzel yerlerde görebiliyorum seni kardeşim.

Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2013, 14:58   #461
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Insan isteyince herşeyi başarır inşallah güzel ve istediğin bir bölümü okursun kardeşim. Yıllarda yollarda çiçeklerde hepsi seni bekler. Sevgiyle kal.

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2013, 18:01   #462
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatih Mesajı Göster
Gaz değil o gaz değil. Güven ve azmin sonundaki başarıya işaret o. Sadece bunu açıkça görmek gerekti bizde bunu başardık kardeşim. Gerisi de zaten gelecek. Bu azim, çalışma ve bu motivasyon olduğu sürece gayet güzel yerlerde görebiliyorum seni kardeşim.
Gaz derken bende motivasyonu kast etmiştim fatih kardeşim İnşallah herşey gönlümüzce olur şu matematiğim biraz iyi olsaydı herşey daha iyi olurdu emme... Yılmak yok gari üstüne üstüne gidiyorum birazcık kokuttum mu ne matematiği? Kardeşim senin üniversite hakkında ne hayallerin var bilmiyorum ama inşallah herşey dilediğin gibi olur Hakkımızda hayırlısının, gönlümüzden geçenin kabul olması dileğiyle

Eski 23-01-2013, 18:04   #463
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul Mesajı Göster
Insan isteyince herşeyi başarır inşallah güzel ve istediğin bir bölümü okursun kardeşim. Yıllarda yollarda çiçeklerde hepsi seni bekler. Sevgiyle kal.
Doğru söylüyosun serkan abicim istedikten sonra çalışabiliyor insan başarabiliyor Serkan abi inşallah dediğin gibi gönlümden geçenler olur da hayırlı bir yerlerde üniversite okurum

Eski 23-01-2013, 22:05   #464
Ağaç Dostu

rukiyeözgür's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2011
Hayırlı kandiller Tömürcek ne okumak istiyorsun ? Merak ettim canım ..

Düzenleyen rukiyeözgür : 23-01-2013 saat 22:10 Neden: ekleme
rukiyeözgür Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2013, 16:41   #465
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2011
Tömürcek kardeş bu azmin çok hoşuma gitti. Arkadaşın da seni yüreklendirmiş ne güzel. İnşallah Allah gönlünüzdekini nasip etsin. Hayalini kurduğun şeylere ulaşmak için bu sıkıntıları aşman gerekiyor maalesef. Sıkıldığında bunu düşün. Az kaldı sık dişini. Herşey tatlıya bağlanır Cevdet vefalıdır bekler seni.

dağçiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2013, 22:50   #466
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Sevgili Tömürcek,sen ve senin gibi gençlerin doğayla,hayvanlarla ilgilendiğinizi görmek hem sevindiriyor hemde bizlerin umudunun devamını sağlıyor.Seni canı gönülden kutluyorum,çaban azmin beni gerçekten duygulandırdı,bitkilerinin hepside birbirinden güzel, verilen emekleri boş çevirmemişler maşallah...Herşey gönlünce olsun İnşallah sevgiler...

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2013, 23:11   #467
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rukiyeözgür Mesajı Göster
Hayırlı kandiller Tömürcek ne okumak istiyorsun ? Merak ettim canım ..
Rukiye abla kusura bakma anca cevap yazabiliyorum Aklımda gastronomi var ablacım şuan fikrim değişmezse ozamana kadar

rukiyeözgür beğendi.
Eski 26-01-2013, 23:17   #468
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Tömürcek kardeş bu azmin çok hoşuma gitti. Arkadaşın da seni yüreklendirmiş ne güzel. İnşallah Allah gönlünüzdekini nasip etsin. Hayalini kurduğun şeylere ulaşmak için bu sıkıntıları aşman gerekiyor maalesef. Sıkıldığında bunu düşün. Az kaldı sık dişini. Herşey tatlıya bağlanır Cevdet vefalıdır bekler seni.
Teşekkür ederim dağçiçeği ablacım Amin inşallah gönlümüzdekiler olur da uğraştığımıza değer Bu ders çalısmak gercekten çok zor bilmiyorum herkese de mi öyle geliyor yoksa sadece bana mı Cevdetime de yazık mart buralara erken geldi havalar çok güzel gidior kedigillerimiz aktifler baya ama cevdeti dövüyolar yanlarına gidince Çekil bakıyım büyükler bişey konuşcak ayak altında dolaşma git dışarda kum oyna diyolar cevdete Baya üzgün bu aralar sizin anlayacağınız

Eski 26-01-2013, 23:21   #469
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster
Sevgili Tömürcek,sen ve senin gibi gençlerin doğayla,hayvanlarla ilgilendiğinizi görmek hem sevindiriyor hemde bizlerin umudunun devamını sağlıyor.Seni canı gönülden kutluyorum,çaban azmin beni gerçekten duygulandırdı,bitkilerinin hepside birbirinden güzel, verilen emekleri boş çevirmemişler maşallah...Herşey gönlünce olsun İnşallah sevgiler...
Teşekkür ederim sayın berçin güzel yorumunuz mutlu etti beni Doğa sevgisi hayvan sevgisi bambaşka birşey gerçekten 1 bardak su ve 1 avuç toprağın bize verdiği güzellikler onlar hayat onlarla güzel benim için

Eski 27-01-2013, 13:19   #470
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2011
Ahh yazık kıyamam Cevdetciğime demek kovuluyor . Sen ona Cymbelina nın kürekle ağzına ağızına vurma dersi 1. Bölümü bir oku bence. Onlar kim oluyorlarmışta bizim Cevdet'e şiddet uyguluyorlarmış. koruma ekiplerimizi toplatmasınlar bana. Terliğimin tadına bakmak istiyorlar galiba.

dağçiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2013, 10:21   #471
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Ahh yazık kıyamam Cevdetciğime demek kovuluyor . Sen ona Cymbelina nın kürekle ağzına ağızına vurma dersi 1. Bölümü bir oku bence. Onlar kim oluyorlarmışta bizim Cevdet'e şiddet uyguluyorlarmış. koruma ekiplerimizi toplatmasınlar bana. Terliğimin tadına bakmak istiyorlar galiba.
Ablacım dün akşam suları mahallenin kötü ve paspal kedileri cevdeti bahçe giriş kapısının önünde sıkıştırmışlar bi o ısırıyor bi öteki vuruyor olay yerinden geçmekte olan babannem elindeki kızılcık ağacından olma el emeği göz nuru kendi elleriyle yaptığı değneğiyle iki tanesini halı silkeler gibi dövüp bir tanesini kıl payı ıskalamıştır hiç endişeniz olmasın cevdet emin ellerde koruma ekibi babannem başlı başına bir çete kimseye göz açtırmıyor

Eski 28-01-2013, 12:45   #472
Ağaç Dostu

Lazuti's Avatar

Giriş Tarihi: 20-01-2013
Çoktur sayfaya uğrameyom okuyup geçiyorumm hayırlı işler Babaannene hürmetler

Lazuti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-02-2013, 15:58   #473
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Sayfaya bayadır uğramıyorum heryer tozlanmış bi dip köşe sileyim bari Anca fırsat bulabildim ilk önce nergislerimi yüklemek istiyorum bu fotolar 01.02.2013 te çekildi Kokuları harika tam 2 hafta koklama şansım oldu

Name:  Fotoğraf1533.jpg
Views: 663
Size:  59.6 KB

Name:  Fotoğraf1534.jpg
Views: 658
Size:  67.5 KB

Name:  Fotoğraf1662.jpg
Views: 663
Size:  62.2 KB

Name:  Fotoğraf1663.jpg
Views: 662
Size:  55.8 KB

Eski 22-02-2013, 16:01   #474
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Sümbüllerimin önceki ve şimdiki halleri İlk açan bu diğerleri de yakında açarlar

Name:  Fotoğraf1665.jpg
Views: 630
Size:  47.3 KB

Name:  Fotoğraf1666.jpg
Views: 641
Size:  55.2 KB

Name:  Fotoğraf1745.jpg
Views: 645
Size:  58.9 KB

Eski 22-02-2013, 16:06   #475
Ağaç Dostu

Elma Kurdu's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2012
Ne dönüş ama nergislerin karaburun nergisi mi oluyor dostum?

Elma Kurdu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-02-2013, 16:07   #476
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Şimdi sayfamın güncellendiğini görünce cymbelina ablam kesin uğrar buraya Aramızda bi karanfil mevzusu vardı ablacım şimdi kaşınayım biraz ben bayadır da terliğini yememiştim cymbelina abla bu sana ithafen mi desem nispeten mi desem bilemedim karanfilimin resmini yüklüyorum Seninkilere göster kessinler nazlanmayı bu karda kışta o camın önündeydi dışarda ve koku harika İlk iki resim bi kaç hafta öncesinden son resim bir saat öncesi

Name:  Fotoğraf1535.jpg
Views: 630
Size:  58.4 KB

Name:  Fotoğraf1536.jpg
Views: 636
Size:  55.3 KB

Name:  Fotoğraf1732.jpg
Views: 656
Size:  69.7 KB

Eski 22-02-2013, 16:12   #477
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Bunlar da onbir ay çiçeklerim İLk resimdekini elma kurdu (Can) aldı bana hediye olarak saksısını değiştirince bir atağa geçti maşallah içinde tomurcuk dolu İkinci resimdekiler de benim kendi tohumdan yetiştirdiklerim bunlar çingene pembesi Üçüncü resimde hepsi birlikte

Name:  Fotoğraf1731.jpg
Views: 627
Size:  67.6 KB

Name:  Fotoğraf1730.jpg
Views: 655
Size:  70.6 KB

Name:  Fotoğraf1729.jpg
Views: 741
Size:  63.0 KB

Eski 22-02-2013, 16:17   #478
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Bu yoncamı çok seviyorum bonus oldu kendisi Çiçek açması bitti şimdi kalpli kalpli yaprak güzelliğini sergiliyor Bunlar da baharda suda çimlendirip diktiğim çilli begonyalarım sağdakinde tomurcuk var en uçta

Name:  Fotoğraf1733.jpg
Views: 665
Size:  49.7 KB

Name:  Fotoğraf1734.jpg
Views: 640
Size:  55.9 KB

Name:  Fotoğraf1736.jpg
Views: 706
Size:  70.6 KB

Eski 22-02-2013, 16:18   #479
Ağaç Dostu

Elma Kurdu's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2012
Ooo gözlerime inanamıyorum Enes Benim aldığımı kuruttun sonra da ayıp olmasın diye onbir ay ormanı aldın demi?

Elma Kurdu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-02-2013, 16:23   #480
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Meğer benim atlasım varmış Evet haberim yoktu bunu sibelim (sibel ablam) son kargosunda göndermişti bende bunu hep süt ağacı sanıyodum sonradan anladım ki atlas bu ucundan hızlıca yeşermeye başladı Ablacım sana nasıl teşekkür etsem azdır inşallah görürsün güzelini bak büyüyor artık Ruj çiçeğime bakın çiçek açıyorrrrr

Name:  Fotoğraf1758.jpg
Views: 648
Size:  52.3 KB

Name:  Fotoğraf1759.jpg
Views: 644
Size:  58.5 KB

Name:  Fotoğraf1746.jpg
Views: 636
Size:  23.7 KB

Name:  Fotoğraf1748.jpg
Views: 626
Size:  20.3 KB

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025