View Single Post
Eski 21-01-2013, 13:33   #457
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Siz de hazırlanıyorsunuz demek, Allah hepinizin yardımcısı olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Mazur görmek ne demek, sizler yeter ki iyi olun, emeklerinizin karşılığını alın Ben de kısaca böyle diyorum

Tömürcek ya da sizler gibi ufaklıklar başka bir şehri kazanıp giderseniz, çiçeklerinizin hepsini götüremezsiniz sanırım, onları da özlersiniz. Tömürcek duvarlara menekşelerinin ve Cevdet'in fotoğraflarını asıp hasret çekebilir

Olsun o kadarı da, hakkınızda hayırlısı artık.
İnşallah ablacım emeklerin karsılığı alınır Cymbelina abla ben ve çiçeksiz bir üniversite hayatı cümle içinde bile kullanınca anlatım bozukluğu oluyor Hepsini belki götüremem ama tekerlekli bavuluma sığdırabildiğim kadar menekse yaprağı doldurup götürcem orda bol bol yavrulatırım Bana kalsa ilk seneden eve çıkıcam diyorum ama şimdi yok yabancı yer yok ilk sene beni yurda kakalarlar artık yurdumun odasının camı aldığınca menekşe yetiştirirm oda yeter bana

Ve dediğin gibi ablacım cevdet !!! En çok ta ona üzülüyorum hadi çiçek burdan götüremezsem ordan çiçekçilerden alırım ama cevdet burda kalcak ben nasıl onsuz durcam hiç bir fikrim yok

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön