![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Bay Tömürcek, 393 nolu mesajdaki çiçeği ben de ilk kez görüyorum. Şirin birşey. İlk bakışta sıklameni andırıyor, diğer resimlerde açan çiçeği de (sadece çiçek kısmı) akşam sefasına benziyor. Muhtemelen sıklamenle alakası da yoktur, benim benzetme kabiliyetim sağolsun ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Sevgılı Cymbelına..
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sayın Ildır, inanın çok şaşırdım, hiç aklıma gelmezdi begonya olacağı ![]() Ben de çok uzman değilim neticede, ancak oldukça benzettim sıklamene, özellikle çiçek sapları vb. açısından. Rex begonyayı ise burada duydum, hatta çok ilginç gelmişti ismi, "Rex" kral anlamına da geliyor diye biliyorum, neden öyle denmiş diye bakmıştım. Onun resimleriyle de burada karşılaştım![]() Tömürcek, siz bir de hazır bahsi açılmışken Rex begonyanın ilginç yapraklarını inceleyin o halde, beğenebilirsiniz diye düşünüyorum. Bazi linkler ekliyorum, yeni mesaj yazmaya üşendim ![]() İlk linkte 852. ve 854. mesajlara dikkat, sanırım aynısı. http://www.agaclar.net/forum/bu-bitk...r/20110-29.htm http://www.agaclar.net/forum/sukulent/5255.htm http://www.bahcenet.com/zumrut-dalga...-caperata.html Düzenleyen Cymbelina : 10-01-2013 saat 05:10 Neden: ilave |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu sitede satışı var,bilgine bay tömürcek ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bahara kadar yurt içinden ses çıkmazsa ufkumu genişletip yurt dışına açılcam sitenin adresi var nasıl olsa Tekrar teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nasip kısmet meselesi artık nasibim varsa gelir bulur beni rex begonyada çünkü bazı şeyler için çok uğraşıyorum elde edemiyorum ama zaman geçiyo bakıyorum kendiliğinden gelip buluyo beni Annem hep der NASİPSE GELİR HİNTTEN YEMENDEN, NASİP DEĞİLSE NE GELİR ELDEN hayat felsefem ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Bay Tömurcek..
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şuan sizden gördüğüm muamele sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi içten ve yakın Evet dediğiniz gibi bahara kaldı 2 3 ay anlamadan geçer ve bende inşallah sayenizde çiçeklerime kavuşurum Gerçekten size yürekten teşekkür ederim sayın ıldır çok mutlu ettiniz beni Allah gönlünüze göre versin Saygılarımla iyi günler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgılı tömurcek..
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Cymbelina..
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin benzetme kabiliyetinize göre hafif kaçmış sıklamen yani en azından yapraklar falan andırıyo ben sizden bi masal kahramanına ya da bi sanatçıya benzetmenizi umardım ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|