![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Katılıyorum sana bu konuda.Artık elimdeki anneanne çiçeklerimin hep yedekleri var.Olurda başına birşey gelirse ki(oturup ağlıyorum,günlerce kendime gelemiyorum)olabiliyor da.Bu yüzden hepsi en az 2 saksı.Ancak kurdela ve yılbaşı arıyor gözlerim hep.Ben galiba zoru seviyorum.Yoksa git çiçekçiden al kolay iş.Kardeşim Ankara üniv. Rektörlükte görmüş.Bekliyorum umutla.Arkadaşlarımın evlerinde hep modern çağın çiçekleri.Hani onları çiçekçiden bulman kolay ya!Ama haksızlık yok kızlarım küser bana onlarıda çok seviyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın kezba-n modren cagın cicegi diye bir şey yoktur sadece ulaşıla bilirlik vardır düşünün gecmiş yıllarda kac ceşit bitki yetiştiriliyordu. Olanaklar dogrultusunda 3 ,5 ceşitle sınırlıydı şimdi yurd dışından envaye ceşit giriyor türkiyeye ne de iyi oluyor. Satıcıların üreticilerin gelişip yeni türlere dadapte olmaları baya zaman alacak gibi görünüyor . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Sayın iris41 Ben bunların aksini iddia etmiyorum ki.Sadece eskiler daha güzeldi diyorum.Bu benim fikrim.Ne demek yoktur.Ben çiçeği salona oturtan ve onları ayda bir gören arkadaşlarıma söyledim.Yani sadece dekor olsun diye yapılmasına karşıyım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Nerede Eski bayramlar eski cicekler eski mahallemiz . Salonda sadece dekor amaclı kullanılan yuka benjamin ve orkideleri bende sevmem salona degişik ve egzotik hava katsada ben deve tabanıından yanayım ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|