![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Tömürcek geçmiş olsun canım. Menekşelerine üzüldüm ama merak etme yavruları bayağı büyütmüşsün baharla açmaya başlarlar ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
Gördünüz mü Sn RukiyeÖzgür de benim gibi düşündü. Açıklayın bakalım![]() Yok, tamam, o son yazılanları da okuyunca doğru anlamış, pardon. Olan bana oldu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Şuan tomurcukları var o yavruların küçücük ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Küçücük tomurcuklar insanı mutlu etmeye heyecanlandırmaya yetiyor değil mi? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O tomurcukların açışını beklemek bile heyecan verici bir süreç Hala şu çiçekleri dert pislik olarak bakanları anlamıyorum geçen akrabalar geldi çiçeğimin birini çok beğendiler vereyim hediyem olsun dedim - Aman çocum kim bakcak ona çiçek yaprak döke pislik olu evin içinde dedi çiçeğe pislik gözüyle bakıyo çoğu insan yenge bidaha gelme bize dicektim hahaha ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Allah iyiliğini versin akşam akşam nasıl güldüm ayıp evladım teyzelere evimize gelme denir mi hiç Sevmiyorsa napalım sen o çiçeği bana gönder bak nasıl baş tacı ediyorum Sen kıymet bilenlere bak canım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Sayın elma kurdu belki de komşuyuzdur ? Kim bilebilir ?Sakarya 'da elinde kitap ve bir saksı menekşe gördüğüm ilk gence merhaba elma kurdu ya da merhaba tömürcek diye selam verebilirim. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Alıntı:
O zaman Sakarya' da elimde bir kitap ve menekşeyle dolaşacağım. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok haklısınız Sn. Rana +Miraç..İnsanın içinde olacak..Bir de hiç acımıyorlar benim hatamdan kaynaklı bir çiçeğimi kaybektsem çok üzülürüm sonuçta oraya iki avuç toprakla koymuşuz onu elbette ihtiyaçlarıyla ilgilenmemiz gerekir..O da canlı değil mi? |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Okadar sorumlulukla bakıyosun ki demek onlara onlar da güzelliklerini esirgemiyolar senden ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Hevesle kedi köpek alıp sonra bakımsızlık ve ilgisizlikten hayvana zarar verenler ile aynı merhametsizliği yapmış oluyor bence de aldığı çiçeği umursamayıp kurutanlar. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende sizin başınıza toplanmış kalabalığı yarıp; elindeki pazarcı çantasından menekşe yaprakları taşan, gözlüklü yaşlı teyze olarak '' zamane çocukları işte . Kim veriyor bunlara bu akılları bilmem. kıyamet geldi kıyamet diye dizlerimi dövermişim .Tam reklam olur, ulusal kanallara bile çıkarız. Son mesajlar tam bitki delilikleri sayfasına yaraşır oldu. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() '' elindeki pazar çantasından menekşe yaprakları taşan yaşlı gözlüklü teyze '' bu cümleyi okuyunca hemen böle bi teyze canlandı gözümde daha da komik oldu herşey Beyaz show'a falan çağırıyolarmış bide bizi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Biri bizi durdursun.Kalkıp tansiyon ilacımı alayım zaten dizlerim de çok ağrıdı bu gün. Çocuklar sizde derslerinizin başına artık hadi, geç oldu. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2012
|
Ben ben ben gayet kadir kıymet değer bilen bir doğaseverim, hele hele de menekşelere BAYILIRIIMMM, saksılarınızı alıp gelin, hepiniz bendesiniz, ama gitme vakti gelince o saksıları bi daha bulabilir miziniz bilemem Tömürcek sen Cevdet'i de al gel, walla benim evimde hiç bi menekşem pislik yapmadı, ziyadesiyle kibar kibar açarlar çiçeklerini ve sonrasında da uslu uslu kuruturlar |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim menekşelerim de hiç pislik yapmazdı şimdi eski fotolara baktım da sayfadan nekadar da güzelmişler yapma çiçek gibi inşallah şu illet hastalıktan kurtulurum bidaha da başıma gelmez ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Amma dedikodu yapmışsınız Üff Kulağı çınlayan çınlayana![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Tömürcek menekşelerine çok üzüldüm.( Cymbelina beni andı galiba kulaklarım çın çın çınladı ) İnşallah bundan sonra hiç bir çiçeğini kaybetmezsin. Cevdet te çok tatlı. Hele o Aliço yok mu bayıldım hepsine. Güvercinlerde gelince daha da şenlenecek ortalık. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
O Cevdet o evde olduktan sonra daha çok üzülür menekşesine Tömürcek. Ya haberi yok ya da anladı bize diyemiyor. Cevdet o saksıları kedi kumu sanıp sulamış ve menekşeler de pörsümüş seyreltilmemiş gübre yüzünden ![]() Aliço kim, bana niye kimse bildirmedi? Forumun Hayvancık Enstitüsü müdürüyüz güya, kaçak hayvandan geçilmiyor ortalık ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sen öyle san, mahsus yapıyorsunuz değil mi? Asıl saf benmişim meğer Buldunuz benim gibi garibanı, böyle değişik değişik acayip konuşmalar, mesajlar. Ne fenasınız, bir de anlamayayım sorayım da iyice zorlanayım diye "bıcırık" deyip geçiştirmiş. Öhm, pardon - şimdi okudum mesajındaki o alıntıyı. Civcivmiş. Hmm,kem küm.. Bir şarkı vardır "Sözlerimi geri alamam,yazdığımı yeniden yazamam"... Özür dilerim. Ama hepsi o çocuğun suçu, terliği yesin de görsün yarın Gece vakti koca koca insanları menekşesiyle civciviyle uğraştırıyor, buldu bizim gibi gariban ihtiyar heyetini tabi![]() Yok yok, ben artık yazılanı da görmüyorum, çok özür dilerim, kızcağız yazık parantez içine de yazmış civciv diye - ben nasıl okuduysam orayı artık, evet itiraf ediyorum bu esrarengiz olmamış ama diğer bazı sözlerin esrarengizdi. Bu çocuk da bir öyle bir böyle diye ağladı, kafamı karıştırdı. Gelmeyin üstüme, dalga geçmeye kalkan olursa küreğimle ağzına ağzına vururum Düzenleyen Cymbelina : 22-12-2012 saat 04:17 Neden: düzeltme |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Ama cevdet menekşelerin yanına giremiyo ki gübrelesin menekşeler in cevdet out (cymbelina'nın kafası karışcak gene bu sefer ya terlik yicem ya kürek bu kesinleşti kaçınılmaz oldu)![]() Ama sayın cymbelina ben daha küçüküm sizin elinizden terlik ya da kürek yiyeceğime şööle bi Eskişehir'e has çiğ börek yesemde büyüsem olma mı Sayın dağçiçeğiyle de diyaloglarınız çok güzel yok yok ben dayanamıcam bitki delilerinin sayfasına gelcem ordaki mesajlarınızda bayılıncak cinsten Hem belki dağçiçeği gibi biraz uğraşırsam bende numaralı bi üye olabilirim ![]() |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Alıntı:
![]() Cymbelina nın kafasını ben zaten yeterince karıştırdığım için benden sonra kimle konuşsa yanlış anlayacak kıvama geliyor garibim. itiraf ediyorum KARAMURAT benim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bakalım benim numaram kaç olcak Demek kara murat sizsiniz hahaha ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
Epeydir girip yorum yazamıyordum, şimdi gezdim son bir kaç sayfayı. Menekşelerine üzüldüm ama kurtardığın yaprakları eskisinden daha iyi hale getireceğine inanıyorum ![]() Yılbaşına da hayran kaldım, tek bir tomurcuk ne kadar da kıymetli duruyor üstünde ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|