![]() |
|
![]() |
#1771 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-11-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Ağaçsever
|
işte bu kuzucuklarda tömerceğin bana hediye ettiği çiçekler (Allah razı olsun hepsine gözüm gibi bakıyorum değerlilerim benim onlar) ve bendeki diğer üyeler yavrusu sende olan çiçeğim ben de de çiçek açtı yakından çekmeye çalıştım menekşelerden ise önde gördüğünüz 2 yıldır hiç açmayan menekşem sonunda beni kırmadı ![]() Begonyamı sence budamalı mıyım sevgili tömürcek o bana gecen yaz kurumuş bir dal olarak geldi üzerinde hiç yaprak yoktu 20 cm kadardı yapraklandı uzadı ve yanından yeni bir dal çıkmış bu yıl ama hiç çiçek açmadı ne yapacağıma karar veremedim:S senin tavsiyene uyacağım Bir de yaprağı güzelim var gecen yıldan kocaman oldu haşmetli bir çiçek oldu görenler hayran kalıyordu dışarıya çıkardım ama boyu cok uzadı dalları kırılmasın diye bağladım ama kendine gelebilmiş değil henüz 1,5 metre belki daha fazladır boyu sence onu da budamalı mıyım ne yapayım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Ağaçsever
|
işte sana sözünü ettiğim yaprağı güzelim cok uzadı dalları kırılacak diye korkuyorum... diğer 2 resim pazardan yeni aldıklarım parlak mustafam ve mutfak penceremi neşelendiren süt kutusu içindeki taze soğanlarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() Ben de bi nevi Sakarya'dan buraya atandım sayılır abla getirebildiğim hepsini getirdim. Saksılarımı taşıyamadım ama hepsini dalından yaprağından sil baştan tekrar başladım, insan sevdikten sonra imkan yaratıyor kendine ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Begonyanı budama abla içerde duruyosa çiçek açmaya pek uğraşmıyolar sabah güneşi gören ya da yakıcı güneş olmayan biyere dışarıya koy mutlaka çiçek açıcaktır ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Ağaçsever
|
tamam Enes yarın hemen yaprağı güzeli buduyorum ve begonyayı dışarıya alıyorum... senden gelenler hergün büyümeye devam ediyorlar maşallah ...soğanlarda güzel oldular tabi abisi bir gün buyur gel bak bakalım tadına beğenecek misin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Ağaçsever
|
Bugün sabah budadım yaprağı güzeli kocaman dalları gidince üzüldüm ama yerine daha gür cıkacağı içinde sevinçliyim en son hali tam bir keltoş olduğu içinde kendimi gülmekten alıkoyamadım ![]() Bugün dersaneden gelirken BİM e uğradık eşimle çiçek tohumları gelmiş eşim bir tane alabilirsin dedi ama ben 4 tane aldım biraz emirvaki oldu ama ne yapayım kendimi kontrol edemedim aldıklarım 1. dahlia yıldız çiçeği yumrusu 2. zinya tohumu 3. mavi ageratum mavi vapur dumanı 4. beyaz iri papatya yarın da onlara saksı ayarlayıp hemen dikmek istiyorum özellikle yıldız çiçeğini cok merak ediyorum sitede biraz araştırdım ve çiçeklerinin futbol topu büyüklüğünde olduğunu okuyunca şok oldum ve de cok mutlu oldum inşallah tutturabilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Ağaçsever
|
teşekkür ederim sağolasın Enescim valla ben tesadüf gördüm çiçekleri küçüklüğümde her bahçede görürdüm zinniaları cok beğenirdim renk renk benimde olsun istedim fiyatı da cok uygundu o yüzden kaçırmadım... inşallah yıldızı da tuturabilirimde çiçeklerini görebilirim heyecan içindeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-08-2013
|
Arkadaşlar,geçen hafta sonu Enes'in (bay tömürcek) apartına misafir olduk. Olduk da şok oldum. Sağolsun selluka verecekti bana fide olarak. Aparta girdik, ne kadar düzenli bir delikanlı.Aklı başında, hoşsohbet. Neyse sohbet muhabbet, hazırlık yapmış bizim için. ![]() ![]() Paylaşmadan edemedim, aklınızda olsun, bu delikanlıdan çook iyi damat olur. Gördüklerimizin karşısında nutkumuz tutuldu. Dedik ki, Denizli seni kaybetmemeli. Ayrılırken sellukalar ile soğanlı bitkilerini de bana verdi. Neyse sohbetimize devam etmek için bir akşamlığına söz aldık artık. En uygun zamanda görüşeceğiz tekrar. Enesciğim, sevgiler bu arada. Nasılsın, iyisindir umarım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Ağaç Dostu
|
Ablacım güzel sözlerin ve övgülerin için teşekkür ederim evime gelerek beni çok mutlu ettiniz çok memnun oldum sizinle tanıştığıma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili tömürcek, bugün komşumun millisini çapraz keserek ikiye böldüm. Ana daldan süt gibi beyaz birşey çıktı, sırf uzun bir sap kaldı. Üst kısmını da başka bir saksıya diktim, suladım. İnşallah ana dal yeşerir, üst dal da tutar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Teşekkürler sevgili tömürcek inşallah dediğin gibi olur yoksa komşudan çekeceğim var. İnşallah bir ara fotoğraflayayım. Benim kestiğim tek uzun bir dal öyle yan dal, tepe falan yok. Valla inşallah başarmışımdır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-08-2013
|
Ben de iyiyim Enesciğim. Atalay abinin de selamı var bu arada. Telefonun kayıtlı zaten bende. Bir ara görüşeceğiz tekrar. İyi bak kendine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Ağaç Dostu
|
Sarı sabriyeler aldım çiçek pazarından ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Ağaç Dostu
|
Bir sürü adı var bu çiçeğin de yahu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Ağaç Dostu
|
Atlasım geçen sene kürdan boyunda ve bebek parmağı kalınlığındaydı tuttu ve sürgün verdi sonra nolduysa gövdesi çürüme yaptı ben de 3 parçaya böldüm diktim bardaktaydı 2 hafta evvel saksıya geçirdim coştu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Ağaç Dostu
|
İnci menekşem açtı pek güzel oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Ağaç Dostu
|
Menekşelerim yavaştan açmaya başladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Ağaç Dostu
|
Çingene şalvarım aldı başını gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2011
|
Zaman zaman sayfana ilk sayfalardan itibaren bakıyorum forumda sen ve fatih 'i gördükce böyle bir oğlum olsun demekten kendimi alamıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |