Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi beyaz-papatya
Sevgili Enes seni çiçek prof. olarak ilan ediyorum özellikle de uzman olduğun alanı da menekşeler seçtim  senin çiçeklere karşı ilgili olmaman olamazdı bence çünkü ailen ve yakın çevrendeki herkes çiçekle ilgileniyor ne güzel şanslısın bence  ben eşimin teyzesinin bakamadığı çiçekleri bana taşımasından sonra çiçeklerle acemice ilgilenmeye başlayan çömez birisim ve seni gerçekten takdir ediyorum. Sana ve çiçeklerine nazar değmesin cok sık giremediğim için siteye (kpssye hazırlanıyorum) sayfanı yeni keşfettim ve tek tek çiçeklerini incelemeye çalıştım ve hayran kaldım, senin gibi çiçeksever birisi ile tanıştığım için de kendimi şanslı bir birey sayıyorum. Seninkiler kadar olmasına imkan yok çiçeklerimin parmak sayımı gecmezler ama atanırsam ne yaparım diye düşünmekten kendimi alamıyorum ... çiçek sevdası başka bişeymiş onu öğrendim kısa zamanda sabah kalkar kalmaz yanlarına koşmak onların cılız gelişimlerine ortak olmak hergün muazzam bir duygu... Çiçekleri sevmeyenleri ve onlara bakmayıp atanları anlayamıyorum artık... Sanırım ben de bir çiçek sever oldum sayenizde iyi ki varsınız ...Teşekkürler.
|
Ablacım bu mesajınla beni öyle mutlu ettin ki anlatamam çok teşekkür ederim, ben de sizleri tanıdığım için çok şanslıyım. Bu site sayesinde öyle dostluklar edindim ki gerçekten çok iyi insanlarla tanıştım

Sınavında Allah yardım etsin ablacım inşallah hayırlısı olur hakkında
Ben de bi nevi Sakarya'dan buraya atandım sayılır abla getirebildiğim hepsini getirdim. Saksılarımı taşıyamadım ama hepsini dalından yaprağından sil baştan tekrar başladım, insan sevdikten sonra imkan yaratıyor kendine