Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç
Olaya müdahale edemeden duramadım. En esaslısından olsa da bazen yardımcılar başkanlar kadar anlayışlı olamıyor.
Son merhalede cymbelinanın kafa karışıklığı menekşelere olan uzak mesafesinden kaynaklanmakta olup, işin içine miyopta eklenince durum arapsaçına dönmekte ve menekşelere uzak kişilerde görülen, bizim tıpta ''menekşe sevme yetmezliği '' tanısıyla izlediğimiz hastalığa yakalanmış olmasıdır.Cymbelina'nın reçetesine afrika menekşesi başlığını hatmetme iksirini yazıyor ve en kısa zamanda uygulamalı olarak eğitim için Eskişehir'e minik bir menekşe gönderme sözü veriyorum.
|
Aaa, üstüme iyilik sağlık, oldu canım başlığın hepsini okuyup daha da miyop olayım
Menekşeye mesafeliyim ama sevmiyor değilim, severim, böyle ithamlarda bulunmayalım, reca ediyorum. Mesafeliyim ama sordun mu bugune kadar niye? Sormadın...Ayrıca mesafe demişken, o mesafeden dolayı benim artık gönül koymama ramak kaldı

. Ama böyle menekşe sözünü de not aldım, bilesin
Ve de neden anlayışlı değilmişim? Mesajlar ortada. Tömürcek ağlıyor, üzülme diyoruz, bir diyor ki yok eski menekşelerimdi, sonra diyor yok aslında arka odadalar, sonra diyor odamda, sonra diyor yavruları var, dönüyor gene ağlıyor Cevdet yedi eski menekşeleri diye. Kafamı karıştıran o, suç benim mi?

Ben de Tömürcek'e kronik hyperviolaceae teşhisi koydum
Şimdi Tömürcek'in elimden çekeceği var, nerede o çocuk?

Hem de saf da değilmiş