![]() |
|
![]() |
#631 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Ayyy ne olmuş böyle sevgili farpali, kedicik çok sıkılmış olmalı. ama üzülmeyin zaten çiçeği solunca yeni yavrular çıkaracak ve anaç bitki ölecekti...diyeceğim ama çok kötü parçalamış sizin minik...kimbilir belki kıskanmıştır sizi çiçeklerinize ilgi gösteriyorsunuz diye. sanırım bugün şanssız bir gününüzdesiniz, umarım başka yaralanan bitkiniz olmaz. sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn farpali,bende size bu sukulenti hediye ediyorum.Sevgi ve Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Aaaa hayırrr...Onu göndermeyin,o daha çok küçük.Kediler köpeklere göre daha kolay eğitilebilirler,daha zekiler kıskanç olabilirler ama sizin sevdiğiniz başka şeylerinde olabileceğini kavrayabilek akla sahipler.O'na biraz zaman verin sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Geçmiş olsun sn. farpali nazar değirdik size bugün, maşallah da demiştim ama... Minik dostlar yeşillere musallat olunca can sıkabiliyorlar ama yine de seviyoruz hepsini. Benim erkek muhabbet kuşum da yelken çiçeğinin yapraklarını yer hep :P |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim gokcegokce..çok canımı sıktı bir günde iki taciz!...çok muzur çokkkkkk..öyle böyle değil... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın farpali ilk defamı kedi besliyorsunuz . Benim kız 12 yaşında ve hala bebek ilgi alaka sevgi ve bolca sabır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2012
|
Her zamanki gibi güzel sunumlarınızla her şey çok güzel. Güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Ağaç Dostu
|
Calathea crocata Tassmania
Dua çiçeğimin renkleri müthiş. Calathea crocata Tassmania,Dua çiçeği nin bir türü.güzel bakılınca müthiş çiçekler açıyor.bakımı için gerekli bilgileri alttaki linkde bulabilirsiniz. Dua çiçeği – Maranta, Calathea, Stromanythe | Süs Bitkileri ve Çiçek Bakımı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Çiçeklerimizden yeni tomurcuklar çıkınca insan nasıl seviniyor değilmi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili farpali rujun çiçeklenmesinde bolca sevgiden başka vitamin **** başka birşey verdin mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Ağaç Dostu
|
Daha bugüne kadar, hiç bir vitamin vb.. vermedim..Bol ışık alıyor ve toprağı nemini kaybettiği zaman suluyorum.Hepsi bu Sn Sibelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|