![]() |
|
![]() |
#662 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Sizin zevkli saksı seçimlerinize en az bitkileriniz kadar hayranım. Çok şık saksılarınız var acaba nerelerden edindiğinizi bizimle paylaşır mısınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Ağaç Dostu
|
Son fotodaki,bir gecelik gelinin saksısı ;Migrosdan aldığım yoğurtun kabı...İçerisine yerleştirdiğim cüce ise 17 yaşındaki oğlumun bebeklik oyuncaklarından bir parça.Üçlü saksımıda geçen sezon Bauhouse'dan almıştım Sayın gokcegokce..Beğenmenize memnun oldum.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Cüceye bayılmıştım zaten ve sizin yaratıcılığınız olduğunu öğrenince daha çok sevdim. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Ağaç Dostu
|
Amarilis
Rengi belli olmaya başladı..şimdilik Kırmızı açacağa benziyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Ağaç Dostu
|
Son gönderimden 5 saat sonra..sanırım bir anda üç adet alacalı çiçek açmaya hazırlanıyor.Altındaki tomurcuğu hariç. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn farpali,itiraf edeyim ben galiba size hırsızlığa gireceğim.Dayanamıyorum.Ankara dan bu gece binmeyi düşünüyorum.Büyük bir çuvalla.Gelip ne var ne yok toplayacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2012
|
İçindekiler kadar bu saksılara hayran kaldım. Dönüp tekrar bakıyorum. Kaktüsler geliştiğinde ki görüntü nasıl olacak merak ediyorum. Kaktüslerden çok sukulentler ilgimi çekiyor ama sizde maşallah yok yok. Tüm bu güzellikler içinde sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn farpali itiraf ediyorum.çok güzeller.Hepsi birbirinden güzeller.685 resimdeki çiçeklerin kenarları boyamı.Sevgi ve Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim..Evet maalesef boya..Yurt dışından böyle gelmiş.,İstanbuldaki çiçek fuarından almıştım.satmak için böyle gariplikler yapıyorlar.Zamanla atacak üstündeki boya,bende zarar vermeden ,yavaş yavaş temizliyorum boyaları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
küpeli çok güzel , ama tırnakdaki desen de harika ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|