![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
BEE çiçek güzelimm o tohumların bir gelsin önce..Sonra o getiren arkadaşın o tohumun arkasındaki nasıl ekileceği kısmını sana bir güzel tercüme etsin (çünkü yabancı yazıcak arkasında neler yapmamız gerektiğini) Hatta beni arasanda direk bana okusa dahada net bilgim olur sanada yardımcı olurum tabi ki seve seve ablacım..Heyecanını çok iyi anlıyorum ))) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
))Anlaştık |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
FERZAAANN .. Kızz bu neee anacım sen beni öldürürsün bak bu bisiklet aldı aklımı şimdi valla ablacım süpersin hiç bişey demiyorum artık ellerin dert görmesin inşallahh.. tez zamanda ayağın iyileşsin inşalllahh![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
))))........ amiiin gülsen ablaammm ) amiiiinnn |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok az ve küçücükler, çünkü benim sukulentlerimin hepsi bebekler henüz. Kargo gitmişken atlas çeliklerinin yanında bu minikler de size gelmek istediler. Güzel günlerde büyüsünler. Sayfanız hayırlı ve bol bitkili olsun, bu arada. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
.çok imtina ile bakılacaklar..Buradaki siz ve sizin gibi çiçek seven arkadaşların gönderdikleri ,inanın satın alınanlardan daha kıymetli.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Sayın SDurul.Sevgiler . |
|
|
|
|
![]() |
|
|