![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
süsene benziyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Geçmiş olsun. Kaplumbağanıza bayıldım.Çok ama çok sevimli oluyorlar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili farpali çok detaylı sorup yormayacağım sizi, sadece Medinilla'nın bakımı kolay mıdır ya da onun için ekstra yapılması gereken bir şey var mıdır desem ? Bir yerde rastlamıştım, çok sevdiğim bir bitki. Ama üzerinde unlu bit vardı, görünce almaktan vazgeçmiştim. Tekrar bulursam alsam mı sizce? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi günler dilerim Sayın gülenmelek . |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sn.farpali çok geçmiş olsun gülsen hanımın sayfasını ziyaret ederken ayağınızın kırıldığını öğrendim allah şifa versin sağllıcakla kalmanız dileğiile. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi haftasonları dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
çok geçmiş olsun çok beğendim çiçeklerinizi |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
ferzancım canım sayfandakiler çok güzeller ama benim bir batasıca huyum var saksılara çok dikkat ederim seninde duvardaki pembe saksılarına bittim yanii bir gün aniden yok olurlarsa benden bilme ona göre )))birde su verince başını uzatan sincap saksın bayıldım hayatım yaa güle güle kullan inşallah içinde güzel çiçeklerin olsun ))sen biran önce iyileş gerisi önemli değil ablacım ) |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
.Ablacım sen bana özelden açık adresini lütfen gönder,ben sana ayağa kalkar kalkmaz hepsinden gönderirim.Tabbi biraz beklemen gerekicek...Alçı bir ay kalıcak ayağımda ((...![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Günaydın ferzancım bu üst resimdeki atlas çiçeği bende kırmızısı var bunun rendi yavruağzı gibi..Alt resimdeki bir gecelik gelin haberim olsaydı aradığından gönderirdim sana yılankaktüsle birlikta ablacım..Üretimleri kolay,,tabi bana göre bir yapraktan hatta yarım yapraktan bile üretilebilirler ferzancım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Vallahi Gülsen abla zahmet olmazsa yine gönderebilirsin )),hatda ruj çiçeğin varsa ondan bir çelikde eklersen ne iyi olur..çok arsızım ama dimi )Ablacım yurt dışından bir arkadaşım gelecek önümüzdeki günlerde,benim için bir sürü sukulent ve farklı kaktüs tohumları almış..bende hepsinden teşekkür için sana gönderirim ))İyi pazarlar ,Sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanada iyi pazarlar ablacım ben ekeyim senin için köklenince göndereyim olurmu yoksa şimdi hemen öyle gönder ben köklendiririm diyorsan öyle göndereyim ablacım.Hem biliyorsun ben kimseden karşılık beklemeden gönderiyorum istediklerini,sizler istediğiniz bir çiçeğe kavuştuğunuzda nasıl seviniyorsanız, bende sizler kadar seviniyorum birilerini mutlu ettim diye )) ama tohumlarına hayır demem tabii ) |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
))))![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
BEE çiçek güzelimm o tohumların bir gelsin önce..Sonra o getiren arkadaşın o tohumun arkasındaki nasıl ekileceği kısmını sana bir güzel tercüme etsin (çünkü yabancı yazıcak arkasında neler yapmamız gerektiğini) Hatta beni arasanda direk bana okusa dahada net bilgim olur sanada yardımcı olurum tabi ki seve seve ablacım..Heyecanını çok iyi anlıyorum ))) |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
))Anlaştık |
|